March 28Mar 28 1 hour ago, copkillah said:Jedino što je kompleksaško su vaše reakcije na njegovu izjavu Ne postoji moja reakcija. Pitao sam za klip jer ne verujem novinskim naslovima. Ovo sto sam video je kompleksaska izjava kojom se dodvorava svojem hardcore navijackom jezgru. Toeto.Valk je u pravu, nebitno je.
March 28Mar 28 13 minutes ago, steins said:Pa ne znam baš gde je u ovoj ekipi nadprosečni deo.Najbolji rank koji je ekipa Zvezde imala, posle onog Obradovicevog niza pobeda, je bio 6. mesto.Na početku sezone se Zvezda šunjala oko 10og mesta po powerrankingu.PS ajd onako priče radi - koji bi, po tebi, bio taj bolji trener?Kari je bio slobodan, Paskval je bio slobodan. Paskvala smo i pitali za junacko zdravlje ali smo odustali kad nam je trazio ugovor na tri godine jer je covek kosarkaski trener a ne vatrogasac i stalo mu je da ima vremena da postavi igru kako zeli. Obradovic je dobar trener ali je jos uvek under construction, on nas vodi kao sto je vodio Monako ciji je roster nasledio i prilagodio mu se jer ne zna drugacije.Kad se zanemare svi shumovi i prazne price ostaje cinjenica da ce na kraju napraviti isti rezultat koji je prosle godine napravio Sferopulos sa prilicno slabijim i mnogo jeftinijim timom i Bolombojem koji nam je bio najvazniji igrac u timu a veci deo sezone je bio povredjen. To je sve sto se ima reci o Obradovicevom doprinosu.
March 28Mar 28 2 minutes ago, harper lee said:Kari je bio slobodan, Paskval je bio slobodan. Paskvala smo i pitali za junacko zdravlje ali smo odustali kad nam je trazio ugovor na tri godine jer je covek kosarkaski trener a ne vatrogasac i stalo mu je da ima vremena da postavi igru kako zeli. Obradovic je dobar trener ali je jos uvek under construction, on nas vodi kao sto je vodio Monako ciji je roster nasledio i prilagodio mu se jer ne zna drugacije.Kad se zanemare svi shumovi i prazne price ostaje cinjenica da ce na kraju napraviti isti rezultat koji je prosle godine napravio Sferopulos sa prilicno slabijim i mnogo jeftinijim timom i Bolombojem koji nam je bio najvazniji igrac u timu a veci deo sezone je bio povredjen. To je sve sto se ima reci o Obradovicevom doprinosu.Pa Kari je bio pa nije valjao. Paskval bi bio dobra akvizicija al nisam siguran koliko bi preživeo na klupi to postavljanje igre - nisu baš navijači Zvezde neki etalon za strpljenje.
March 28Mar 28 4 minutes ago, JPM said:Dajte da zavrsi sezonu ovaj trener pa da ga ocenimo.svakako će svi biti ocenjivani ali ne vidim zašto ne bi diskutovali o treneru (i igračima, komplet ekipi), dok se nešto dešava.sećam se da je legendarni daba često imao takve predloge, jer mu je teško da čita kritike, smislene i besmislene. pomislio sam još tada, na šta bi ličio diskusioni forum kada bi se ta molba uslišila: bravo zvezdo-jebiga zvezdo nakon tekme, onda užurbano ocenjivanje svega što se desilo na kraju sezone (valjda svako vodi svoj dnevnik utakmica i usput vežba da to haiku-postuje u jednoj finalnoj oceni) & onda prelazni rok, vesely se srbski rode.
March 28Mar 28 2 minutes ago, steins said:Pa Kari je bio pa nije valjao. Paskval bi bio dobra akvizicija al nisam siguran koliko bi preživeo na klupi to postavljanje igre - nisu baš navijači Zvezde neki etalon za strpljenje.Pitao si za druge trenere i odgovorio sam ti tako sto sam naveo dva bolja koji su bili slobodni u vreme kad je Obradovic dolazio. A da su bolji pokazali su u medjusobnim utakmicama, i Kari i Paskval su nas oducili od kosarke u Beogradu. Da li su oni bili realni i da li bi uopste seli na nasu klupu, ne znam. Pri cemu ne kazem da je Obradovic los trener jer nije, samo kazem da nije u ligi najboljih evropskih trenera koji vode evroligaske timove. Cak ni to ne bi bio problem da on sam ne misli da jeste, ako vec zeli da ima takvo samopouzdanje onda mora da ga zaradi na terenu. U Evroligi imas tri ekipe na kojima se vidi jasan trenerski pecat i pored nesto skromnijih rostera, Valensiju, Zalgiris i Pariz. Imas i nekoliko trenera koji se osecaju komforno u vodjenju skupih i egoisticnih timova, poput Atamana, Jasikevicijusa, Barcokasa ili Katasa. Zeljko, Kari i Paskval su liga za sebe, to su dokazali odavno. Svi su oni liga vise od Obradovica i to pokazuju ili su pokazivali na terenu. Mi smo se odlucili da guramo s ovim pa kako nam ispadne, uopste nisam siguran da smo s njim napravili iskorak u odnosu na Sferopulosa koji je selektirao ovaj tim.
March 28Mar 28 Paskval se nije proslavio ni u Barseloni sa postavljanjem igre, sem dok je trajao medeni mesec, a pik im je bio kad su nas rašafili u Beogradu.Nema nekih trenerskih imena u Evropi koja bilo šta garantuju.Dva trenersku veterana, evropska GOATa, su tokom sezone dobila nogobulj u penziju. Isto pre neki dan doživi i Drakula.Meni Obradović najviše smeta jer je jeziv tip. Psiho. Opet ne vidim ni neku zamenu za koje bih mogao da kažem- to je to.Možda da se Tomi dala šansa.
March 28Mar 28 Nije zabranjeno o treneru samo je malo dosadno. Prezvakano.Ono sto mogu da kazem je da bih voleo da se odluka donese u junu a ne u oktobru.Dakle ako budemo igrali plejof evrolige, uspesna sezona.Ako ne onda mora da se osvoji aba.Inace otkaz u junu a ne da cekamo oktobar kao ove godine.
March 28Mar 28 1 minute ago, sigurnost said:Možda da se Tomi dala šansa.Kapiram da je Sasa vec bio potpisan. Niko nije ocekivao onaj doktorat Tome u Turskoj.
March 28Mar 28 6 minutes ago, sigurnost said:Možda da se Tomi dala šansa.I tako će se za tri do pet sezona vratiti u Zvezdu kao glavni trener.
March 28Mar 28 3 minutes ago, JPM said:Kapiram da je Sasa vec bio potpisan. Niko nije ocekivao onaj doktorat Tome u Turskoj.Moguće.Ne kažem ni da bi Toma bio dobro rešenje.Ali ne bi bio reciklaža. I bolje bi izgledao pored terena i na konferencijama za štampu.
March 28Mar 28 7 minutes ago, JPM said:Nije zabranjeno o treneru samo je malo dosadno. Prezvakano.trener sam sebe stavlja na takvu pozornicu. činjenjem, nečinjenjem i verbalnom gimnastikom o temamam vezanim za tim i tekme.lepše bi bilo da pišemo o nekim drugim temama, evo možeš ti da predložiš, mene je oslepelo sve ovo oko obrada i jaga, pa ako ne padne opet neki individualni effort butlera, nwore, monekea, ojelyea, bolomboya i sl, teško mi je da nađem neku temu. ali rad sam da probam ako pripomogneš sa inspoom
March 28Mar 28 8 minutes ago, steins said:I tako će se za tri do pet sezona vratiti u Zvezdu kao glavni trener. Da, ali u neku Fiba Eurocup Zvezdu.
March 28Mar 28 Ma nema frke uini, niste vi u obavezi da pisete nesto sto je meni zanimljivo.Sam znas sta svi pisemo o Sasi. Ima mnogo propusta. Evo recimo Miljenovic je decko ni kriv ni duzan bacen lavovima.Ali o tom klub treba da odlucuje nakon poslednje utakmice aba sezone.