Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Tvrdoglavost, sujeta i osobenjastvo retko donose ista dobro u realnom svetu, sem ako nisi jedan u milijardu ili si deo neke romantizovane biografije.

Ovaj naš trener to nije svakako. Prosek EL nivoa plafon, uz vidljivo nezgodne crte karaktera.

Nije da je bitno, al lično, nikad neću moći da budem pristalica takvog trenera/igrača u timu za koji navijam.

Msm, ne nudi ništa vredno čovek, nisu mi jasne racionalizacije tipa svi igraju košarku, imamo igru ali je i do drugih i tako to. Jednostavno, gubimo utakmice po šablonu. Kad se protivnik našpanuje i krene cvrsto, protiv malo koga smo favoriti.

Za ove pare i ovakvog trenera, možda ta borba za top 10 jeste realnost. A pare nisu male i za tim se ne može reći da je slab.

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Najgori navijaci na svetu.

5 minutes ago, triple_nippled said:

jago nije 11. ili 12. igrac, kako ga mnogi vide, jago je 6. igrac. tj igra na poziciji koja je najbitnija u timu. ako je drugi plej katastrofalan u oba smera, na duzi period to ne moze da se pokrpi.

naravno, uz sve ostalo, sto je svima jasno, na stranu obradoviceva rigidnost u vodjenju meca takticki, uzasan je i u motivaciji igraca. ekipa ne samo posle njegovih implementacija, vec i posle skoro svakog tajm auta izadje losija na teren. tako da, svi eventualni uspesi ove sezone ce biti uprkos obradovicu.

verovatno si u pravu. međutim, neigranje yaga neće rešiti nepostojanja plana B, u odnosu na plan A, koji se zove izolacija i koji ekipe koje pretenduju na veliki rezultat, obično čuvaju kao plan B, kada ti ne prolaze uigrane akcije koje ti donose berićet.

takođe neće rešiti ni neigranje centara poslednjih 15 mins, zbog ideje da imaš pokretljivu 5orku, u kojoj svi šutiraju za tri.

recimo, ta ideja nije potpuno blesava, samo kada bi zaboravili činjenicu da 1 svaki naš napad ide iso butler/nwora (onda se i cmm tu umetne da proba) & 2 šutiramo za tri oko 30% na ulasku u poslednju četvrtinu (možda i manje), 23% na kraju.

uz sve te, verovatno pogrešne odluke i zablude obradovića, mi bi igrali daleko bolje kada ne bi išli protiv zdrave logike:

- izglednije su šanse da dobiješ otvoren šut ako se lopta kreće u napadu

- izglednije su šanse da dobiješ izuzetno visoku ekipu ako imaš u igri svoje centre koji su generalno najdublji i najkonstantniji deo rostera

Totalna Vjerica Radeta od tekme. Nakazno. Najveće zamerke imam na nedostatak bilo kakvog napretka u postavljenom napadu. Nisam kao tipični dobacivač sa šipke u Areni, imam razumevanje i za novi tim, kapiram da od 10 igrača rotacije, svega je tri promenilo pas do ove sezone, Saša stigao posle dva meseca, ali baš nikakav napredak ne vidim. Ko nam trčanje zaustavi osudio nas je na agoniju, a ako pride iskautiraju Batlera kao što je Ćavi juče, to jedva da je gledljivo.

Zapravo je misterija kako smo ostali do kraja u igri.

Saša juče u totalnom kontra ritmu, kasne tajmauti, menja sumanuto i panično koga treba i koga ne treba, nije zaslužio ni produžetak.

Na kraj pameti mi nije da kukam na sudije, ali onaj tonirani dripac da ne dobije nijednu tehničku, a sablažnjava se ko u nemom filmu od prvog sekunda.

Pa bilo bi nam valjda mnogo da imamo i trenera da valja.

Najviše mi žao Kodija, 36+ i 39+ minuta na terenu u 48 sati, a njegov izbor brazikurče po 5.

2 minutes ago, kralj said:

Najveće zamerke imam na nedostatak bilo kakvog napretka u postavljenom napadu.

ma taj voz je odavno postao brod & otplovio. krajem marta se ne pokazuje napredak u nečemu što nisi ni pokušavao od 11. oktobra, kada si došao na poziciju trenera.

to je nedelju dana nakon početka evrolige.

@uini slazem se. to je svima jasno. ocigledni su problemi koji muce ekipu. trener kome je iso, ne prva, nego jedina opcija u napadu u finisu sezone je bas bruka.

miljenovic bi morao da ima mesto u 12. uz jaga ili bez njega, morao bi biti u 12.

Sve ovo što pišete o lošem vodjenju utakmice je tačno.

Ali - može Obradović da bude najveći strateg u univerzumu i šire, ako nemaš igrača koji može da da koš - možeš da se slikaš.

A sinoć nije imao ko da ga dadne.

• Popular Post

a.png

aa.png

ISO je easy bet, linija manjeg otpora koja ima i neke objektivne razloge. Npr, Batler ima sve uslove da bude sjajan pikenrol igrač, ume da provuče kumstvo centru koji rola, ume da kazni ako ga čuvaju ispod, izbaci strelu u korner, ali načini odbrane i spejsing zahtevaju od friškog nba igrača kud&kamo više adaptacije nego da igra 1 na 1 kad mu se svi sklone. Kodi je očajan pikenrol igrač pre svega jer nema šut i tu precrtaj 70% varijanti.

Inače napad koji se bazira na izolacijama nije ništa nakaradno, ali on mora opet da dođe u fazu realizacije dobrom timskom pripremom, a ne da bude klasičan vruć krompir sedam sekundi pre sirene.

I meni je juče najveći WTF bilo insistiranje na 'maloj lopti' iako iz toga gotovo nijedan benefit nismo izvlačili. Saša počinje ozbiljno da srlja, tretman koji su juče imali Bolomboj i Ebuka je na ivici, plašim se da ih ne poćera ako ovako nastavi magare.

Iduce kolo bi bilo super da svi mogu da ispuse. Ne znam ni za sta da navijam

Zalgiris - Barsa
Dubai - Monako
Hapoel - PAO

Baskonija - Real: ocekujem najtvrdji moguci otpor i preokret u 4/4 za sitnu pobedu ipak kvalitetnijih gostiju rolleyes

Moramo da dobijemo cacad 2 kako god, ako nas cepnu top 6 je gotov

Edited by Ratamahatta

Otplovio je nama već top 6.

Pored Monaka smo u najgoroj formi, poslednju utakmicu koju smo dobili onako bez problema je valjda u Bolonji

52 minutes ago, steins said:

Ali - može Obradović da bude najveći strateg u univerzumu i šire, ako nemaš igrača koji može da da koš - možeš da se slikaš.

A sinoć nije imao ko da ga dadne.

i napredne i nazadne statistike kao i vide putem oka, potkrepljuju zdravorazumsku logiku da je daleko lakše metnuti koš kada imaš otvorenu priliku za šut / egzekuciju

zato se u savremenoj košarci lopta kreće od ruke do ruke a kreću se i igrači, pa na taj način protivnikova odbrana pukne 4x za 15 sekundi i imaš tri neke otvorene prilike za šut.

ako ne prođe ništa, naravno daš za 5sek butleru/nwori/cmmu da urade nešto u izolaciji.

mislim, to je topla voda, izolacija je dobar sluga ali loš gospodar ( :

uostalom, dovoljno je čekirati kako tvoj protivnik dolazi do poene, odnosno kakave su pozicije u datom napadu a kako mi dolazimo.

jednostavno je to teži i neizvesniji put, koji nema dobru verovatnoću dugoročno

34 minutes ago, Ratamahatta said:

Iduce kolo bi bilo super da svi mogu da ispuse. Ne znam ni za sta da navijam

Zalgiris - Barsa
Dubai - Monako
Hapoel - PAO

Baskonija - Real: ocekujem najtvrdji moguci otpor i preokret u 4/4 za sitnu pobedu ipak kvalitetnijih gostiju rolleyes

Moramo da dobijemo cacad 2 kako god, ako nas cepnu top 6 je gotov

Voz za Top6 je prošao. Najbolja varijanta koju ganjamo je 8. mesto.

Mogući scenario je i trofej Želimir Obradović za 11. mesto.

Edited by sigurnost

7 hours ago, harper lee said:

Uzgred, posle danasnje Karlikove izjave treba ih jos u prvoj cetvrtini premlatiti da zapamte kad su dosli da igraju. Tu izjavu Obradovic mora da odstampa i zalepi na vrata svlacionice do derbija.

Ne znam šta je izjavio ali svakako je Karlik od povratka The Faktor Partizana i ide all in, i na terenu i u medijima. Ako mu je cilj da motiviše svoje saigrače, navijače, Ostoju u pisanju nula - očigledno radi posao. Evo nadam se da će da preuči u tom motivisanju i da prenese to i komšijama.