March 20Mar 20 Just now, Ratamahatta said:Ma daj bre nemoj me zajebavati, pa ja bi dao kos odatleVaži Slavice.Nebitno, promašio je (desna ruka) al ga brt mračite za sve pare.
March 20Mar 20 Kad bude spajdermen, zvacemo ga spajdermen, plain and simpleDaj Kalenica mesto Monekea, mlitav je i dekoncentrisan
March 20Mar 20 Just now, Valk said:Važi Slavice.Nebitno, promašio je (desna ruka) al ga brt mračite za sve pare.Braniš neodbranjivo. On je nekad kucao ovakve kontre... Sad još ide desno nepotrebno...
March 20Mar 20 Evo ga i Kodi. Pa jbt koji djavo vam je šta ih vracate ovim zicerima .Sami smo krivi sto nas okreću .
March 20Mar 20 Čim mi ove kontre i polaganja mašimo, leba nema... Mnogo smo mekši u drugom. I naravno, kasni se sa Batlerom, kakav Dobrić bre...
March 20Mar 20 2 minutes ago, Michael Krueger said:Braniš neodbranjivo. On je nekad kucao ovakve kontre... Sad još ide desno nepotrebno...Bespotrebno je bacio pogled iza sebe gde mu je chaser i zakasnio sa loptom. Ne branim promašaj, to je shit i psihološki a da ne pričam rezultatski.Dobra stvar je da lagano punimo faulovima njihove bitne igrače.