March 6Mar 6 1 minute ago, steins said:Ajde prekinite da pišete gluposti - nije ovde kriv Obradović - imali ste šut za tri od 20%. Kući.Ko pioniri.U konacnici da, u pravu si, to je presudilo, ali tacno je da je bilo dosta nelogicnosti kod rotacije. Sad, koliko je to uticalo, ne mogu da ocenim.Svakako, kosarka je igra probacivanja lopte kroz obruc.
March 6Mar 6 Pa s obzirom na nas stil igre, procenat za tri je jako bitan. Da je bio bar 5% bolji, dobili bi.
March 6Mar 6 Just now, JPM said:Pa s obzirom na nas stil igre, procenat za tri je jako bitan. Da je bio bar 5% bolji, dobili bi.Taj procenat krene iz samopouzdanja ozbiljnim delom. A kad uspes da uvedes utakmicu u -15 na pocetku 2/4 malo ti prosti procenti gube na značaju. Pogotovo u delu sezone kad moraš da budeš naspanovan da ne zavisis od takvih stvari.
March 6Mar 6 Just now, MeanM@ said:Taj procenat krene iz samopouzdanja ozbiljnim delom. A kad uspes da uvedes utakmicu u -15 na pocetku 2/4 malo ti prosti procenti gube na značaju.Pogotovo u delu sezone kad moraš da budeš naspanovan da ne zavisis od takvih stvari.Sa time se vec potpuno slazem, mi smo lose gradili napadacki ritam, kad smo imali sanse da uhvatimo prikljucak brzali, sutirali umesto da idemo na low post, sto smo nekoliko puta radili i stizali do pobede.Veoma glupo odigrana utakmica, samo kazem i takvu bi dobili da je sut bio 5% bolji a to su recimo dve trojke.
March 6Mar 6 @JPM Nista Dobric nije falio. Sut ga nije isao, a odbrana je fercerala. Primili smo samo 13p u 4/4. Problem je sto smo dali 10
March 6Mar 6 Sale ga je izveo kada je imao bas dobar nalet. Da li je umor, moguce.Dao je jednu trojku iz mesta, odigrao sjajnu defanzivu na Dimitrijevicu. Nwora je znacajno slabije odigrao recimo, ali ok, on nam je go to guy, nekad se i ovo deci.Znacice Carter bas mnogo. On je jako dobar na lopti.EDIT: Ja nikad nisam bio fan ovakve igre kakvu forsira Sasa, sa mnogo iso kosarke, sa potrosacima lopte koji ubijaju ritam svog tima. Lopta mora da kruzi, a mi ne moramo da zavrsavamo napade samo preko Nwore i Butlera, imamo mnogo vise talenta nego sto trener koristi. Edited March 6Mar 6 by JPM
March 6Mar 6 Ponekad je komično gledati koliko ne znamo da uzmemo ono što nam se nudi.Plus karma radi svoje, gadosti sa Jagom dolaze na naplatu.Da Obradović ima malo veća muda, mogao je Karter da bude u 12 umesto Davidovca, trebao nam je večeras ko leba.
March 6Mar 6 Tezak kriminal Obradovica. Tvrdoglavo forsiranje Nvore koji igra utakmicu za zatvor, nista ne donosi ofanzivno, a u odbrani ga besomucno targetiraju i eksploatisu. Hladjenje i prekasno vracanje Monekea koji je napokon bio fokusiran i igrao odlican mec. Bolomboj sasvim dobar, zaboravljen. Dobric okrenuo mec, zaboravljen. Preko Izundua pravimo razliku, ali onda ga izbacuje i do kraja forsira jezivi smol bol gde su nam pokupili 5 ofanzivnih skokova i resili utakmicu.Sve sto je celavi imao da ponudi su one tragikomicne Batler-Kalinic rukometne izmene, a cak se i tu zbunio u jednom trenutku i uveo Kalinica za napad, pa Batlera za odbranu.Dugo nisam video ovakvo sabotiranje sopstvene ekipe, da je Nesa Ilic vodio mec komotno bismo ga priveli kraju. Edited March 6Mar 6 by FPLS
March 6Mar 6 small ball i odluka da se ne menja nvora preko koga su nam dali možda i sve poene u 4/4 su na koštali pobede. bolomboj umesto nvore i ubeđen sam da bi ovo priveli kraju sa 6-8 razlike.Jbg, idemo dalje
March 6Mar 6 Ocigledno je da ni ova ekipa nema to nesto. Nas plan, rezervni plan i rezerva rezervnog plana je da Batler i Nwora imaju solidne utakmice a kad obojicu zaustave, jebi ga. Dva kola kad su nam se skoro svi rezultati poklopili iskoristili smo da izgubimo kuci od Makabija i Bajerna, to su dva poraza koja ce nas izbaciti iz plej-ofa a za njih smo sami krivi. Skoro sam siguran da cemo takodje kuci izgubiti i od Pariza i Partizana, od grckih i spanskih gostovanja ekipama koje se bore za plej-of mozemo da ocekujemo samo kurac da izvadimo oci.Utakmicu smo izgubili kad je Obradovic izvadio Izundua sa parketa i poslao na teren nisku petorku koja na tri razlike za nas tri ili cetiri puta nije uspela da obezbedi defanzivni skok a istovremeno smo sami sebi uskratili prednost koju nam je Izundu davao u ofanzivnom skoku. Kad te ne ide sut moras da imas bar unutrasnju igru ali za Obradovica nije kosarka kad se bekovi ne ispucavaju i tu se nista ne moze uraditi. I protiv Efesa, koji je uzgred budi receno veceras izgubio kuci od jebenog Asvela, bismo izgubili da Batler nije ubacio spolja maltene sve sto je sutnuo.Usput cemo jos jedno mesec dana da cekamo da Karteru "prorade noge" i da gubimo utakmice kad Kodi stane jer smo svojevremeno bili fascinirani brazilskim mudima koja nas poslovicno oteraju u dvocifreni minus a ostatak vremena provedu sedeci na klupi.Steta ali ovoga puta stvarno nemamo koga da krivimo osim sebe. Drugi rezultati nam idu na ruku, sudije nas kradu onde gde inace kradu i druge pa tu nista ne gubimo, niko drugi nam nije kriv sto propustamo sansu za sansom jer igramo kosarku koja iskljucivo zavisi od toga da li ce Nwora i Batler pogoditi svoje suteve.
March 6Mar 6 17 minutes ago, JPM said:Ja nikad nisam bio fan ovakve igre kakvu forsira Sasa, sa mnogo iso kosarke, sa potrosacima lopte koji ubijaju ritam svog tima. Lopta mora da kruzi, a mi ne moramo da zavrsavamo napade samo preko Nwore i Butlera, imamo mnogo vise talenta nego sto trener koristi.Da smo Kariju dali ovu ekipu sad bismo rezervisali karte za Final Four.