March 6Mar 6 3 minutes ago, Zli Gli said:Mnogo smo divlji i nebazdareni i kad krene kanal nema nikad nikog da iskoci iz sablona nego se svi raspadnuJbg, stetaJbg, platis Batlera 3 miliona da izmisli kos, a on ne moze nijednog igraca Bajerna da obidje. Pesic od 80 ljeta bi ga sacuvao. Ma sta Pesic, Jago
March 6Mar 6 Ma efes je duplo jaci tim od Bajerna.Sto Bolomboy nije igrao drugo pol?Tacno ce ovaj poraz da nas kosta ne direktnog plej ofa ali umesto 7 ili 8 bicemo 9 ili 10 a to je pisi propalo.
March 6Mar 6 Školovao je Kari ćelavog, baš onako lepo. Sve vreme smo na silu pokušavali, ništa smisleno nismo odigrali. Imali smo šansu da se odlepimo, ali Izundu maši zicer pa Monekeu 3 puta ispada lopta. Skok je falio, ne znam zašto je igrao small ball ponovo kad se lomilo...Nvora užasan, Batler uštopovan, Nije hteo šut za 3... Dosta loših stvari se poklopilo, ali generalno loše vođenje utakmice...
March 6Mar 6 Čima najviše poena i zato mu je davana lopta da završi napade ali njemu ispada u aut već po pravilu.Nwora tragičan danas sa previše minuta.Batler je bio dobar, njegove trojke su nas oživele.Kodi treba da traži duplu platu pošto realno igra na poziciji prvog i drugog pleja.
March 6Mar 6 Ne moze brat Cima sam.Imas dominaciju u skoku i vadis centra. Jebo ga small ball. Izvodjenje Batlera i ubacivanje Kaline je bio dobar potez. Vizionar Sasa Edited March 6Mar 6 by MiddleClass
March 6Mar 6 Kup nas izgleda tek sada stigao...Videlo se od početka da se mučimo, Pešić dobro postavio, nama se baš niko nije razigrao (Čima delimično). Batler igrao umesto Yaga na 1, delio lopte i pritom ostao bez šuteva i poena. Nwora prilično loše veče...
March 6Mar 6 Dobric nas je vratio u igru i za to je kao nagradu dobio nula minuta u zadnjoj cetvrtini .Inace, veceras sam video da Butler ne moze da prevodi loptu. Nekoliko puta su ga udvojili. Edited March 6Mar 6 by JPM
March 6Mar 6 Ajde prekinite da pišete gluposti - nije ovde kriv Obradović - imali ste šut za tri od 20%. Kući. Ko pioniri.
March 6Mar 6 Jbg uvek ono što mora da se dobije kad je kritično mi ne dobijemo, tradicija mora da se ispoštuje