February 21Feb 21 2 minutes ago, Ratamahatta said:Plavsic ce poneti tablu kuci, nasao je i on siroma na kome da siljiPrevise Plavsica. Krater je u odbrani
February 21Feb 21 10 minutes ago, kralj said:Kalina doneo preokret iako je napravio na kraju dva atipično tupava faula.I šta sad da ti stavim, koju reakciju?Plavšara ako ne izvali konstrukciju ništa nije uradio. Edited February 21Feb 21 by Valk
February 21Feb 21 Igra Kalina dosta rukama u odbrani, ne znam da li hoče da modifikuje sudijski kriteriijum ili šta.Nema šanse da se naviknem da je Nwora ovakav trpač.
February 21Feb 21 Doci ce over u trecoj Krajnji neprofesionalizamhttps://www.youtube.com/watch?v=gDDUDvnKoPE
February 21Feb 21 2 minutes ago, kralj said:Igra Kalina dosta rukama u odbrani, ne znam da li hoče da modifikuje sudijski kriteriijum ili šta.A jesi video kad je Bogoljub njega obgrlio i drži ga mrtav ladan oko struka?2 minutes ago, kralj said:Nema šanse da se naviknem da je Nwora ovakav trpač.Samo učini 'vako:
February 21Feb 21 Da nam ovako glavni igraci igraju u Evroligi dobili bismo svakog sa 20 razlike ali nam u Evroligi ne igraju Davidovac i Plavsic da kompenzuju na drugoj strani.
February 21Feb 21 Da me ne bije maler sa tejkovima, rekao bih da mora da se povede računa, teren je klizalište.
February 21Feb 21 1 minute ago, kralj said:Da me ne bije maler sa tejkovima, rekao bih da mora da se povede računa, teren je klizalište. Pa nije lud sto nije povo Semija, Cimu i narocito BBoyaMogli su Jago i Moti ici, odradili bi poso A i finale sutra, treba pripaziti i ekonomisati energijom Edited February 21Feb 21 by Ratamahatta