Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

ja bih voleo da mogu tako da odlučim i da to sve nestane. ali mislim da je jedina validna opcija da klub i trener obrad batale ovu šaradu

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Svakog čuda tri dana dosta, proći će.

U najgorem slučaju (koji svakako ne priželjkujem), čim Jago krene da ne isporučuje šta je potrebno, ima da se ukurve i ćute na tu temu.

Sad, moraš da vidiš sa sobom oko tih scenarija, šta bi ti više prijalo. Da Jago tankuje, ukanali ekipu, slavno propadnemo i ti budeš I Told You So admiral, ili da Jago održi neki podnošljiv nivo, ostali momci iznesu priču na max, a klub nastavi sa heart of a lion - dick of an elephant brazilskom kampanjom.

U suštini nemam ništa protiv da se ishajpuje neki igrač od strane trenera, pohvali i preko zasluženog, al ovo je samo još jedna manifestacija Sašinog ego-tripa koji između dva reda o Jagovim genitalijama ništa drugo ne radi do hvali sam sebe i žicka aplauz.

Veseli Romario doživeo je da trener nema za šta drugo da se uhvati kada govori o njemu kao košarkašu, nego se svom težinom oklembesio za onu stvar. Da imamo malo engleske navijačke samokritične kulture, Jagov saborac bi koliko na prvoj tekmi zavredeo neki self-deprecating shitsonary chant.

zaista ne želim da bude rek'o sam vam đeneral, to kako će yago igrati je prilično rešeno a zapravo i nebitno.

trener je napravio neke odluke i treba da živi sa tim a ne da se bavi vučićevim metodama, na korak je od one kineske table na kojoj meri nivo srca i qrca danas i kod sferopulosa

nemam više trunke tolerancije na te metode koje su popularne kod gorepomenutih.

a nikada se nisam radovao neuspehu, navijam da dobijemo svaku do kraja, obradu naprave spomenik kako ljubi grb na parketu a yago mu stoji ponosno na leđima u minijaturnoj prirodnoj veličini.

edit @Valk

Edited by uini

Mora biti go od pojasa.

šta radi ovaj kukavni mocart, jel čita tamo neko jednom pre nego što pošalje objavu

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

ljuba

Ljuba-Moljac-2.jpg

ljuba

ljuba-zemunac?ts=2020-12-24T21:36:42

za energiju znamo da je jagova big dick energy

Nedo bog da ga oni dočekaju fantom

Ladno večeras utakmica

Tome se nisam nado...

Ljuba je od milja za mačku Ljubicu.

vlade mi unosi solidnu nervozu, bila sam normalna dok nisam uključila Studio

Edited by Valk

Motty startuje pravo sa dna klupe.

I daje prve poene, kao u Beogradu.

Meni isto izgledaju u ovim dresovima prugastim.

Moneke nastavlja isuse

Novak u publici

Edited by Valk

Simultanka starca Foče hail

Kako nas napunise faulovima ekspresno