February 12Feb 12 ja bih voleo da mogu tako da odlučim i da to sve nestane. ali mislim da je jedina validna opcija da klub i trener obrad batale ovu šaradu
February 12Feb 12 Svakog čuda tri dana dosta, proći će.U najgorem slučaju (koji svakako ne priželjkujem), čim Jago krene da ne isporučuje šta je potrebno, ima da se ukurve i ćute na tu temu.Sad, moraš da vidiš sa sobom oko tih scenarija, šta bi ti više prijalo. Da Jago tankuje, ukanali ekipu, slavno propadnemo i ti budeš I Told You So admiral, ili da Jago održi neki podnošljiv nivo, ostali momci iznesu priču na max, a klub nastavi sa heart of a lion - dick of an elephant brazilskom kampanjom.
February 12Feb 12 U suštini nemam ništa protiv da se ishajpuje neki igrač od strane trenera, pohvali i preko zasluženog, al ovo je samo još jedna manifestacija Sašinog ego-tripa koji između dva reda o Jagovim genitalijama ništa drugo ne radi do hvali sam sebe i žicka aplauz.Veseli Romario doživeo je da trener nema za šta drugo da se uhvati kada govori o njemu kao košarkašu, nego se svom težinom oklembesio za onu stvar. Da imamo malo engleske navijačke samokritične kulture, Jagov saborac bi koliko na prvoj tekmi zavredeo neki self-deprecating shitsonary chant.
February 12Feb 12 zaista ne želim da bude rek'o sam vam đeneral, to kako će yago igrati je prilično rešeno a zapravo i nebitno.trener je napravio neke odluke i treba da živi sa tim a ne da se bavi vučićevim metodama, na korak je od one kineske table na kojoj meri nivo srca i qrca danas i kod sferopulosanemam više trunke tolerancije na te metode koje su popularne kod gorepomenutih.a nikada se nisam radovao neuspehu, navijam da dobijemo svaku do kraja, obradu naprave spomenik kako ljubi grb na parketu a yago mu stoji ponosno na leđima u minijaturnoj prirodnoj veličini.edit @Valk Edited February 12Feb 12 by uini
February 12Feb 12 šta radi ovaj kukavni mocart, jel čita tamo neko jednom pre nego što pošalje objavuljubaljubaza energiju znamo da je jagova big dick energy
February 12Feb 12 mi unosi solidnu nervozu, bila sam normalna dok nisam uključila Studio™ Edited February 12Feb 12 by Valk
February 12Feb 12 I daje prve poene, kao u Beogradu.Meni isto izgledaju u ovim dresovima prugastim.Moneke nastavlja Novak u publici Edited February 12Feb 12 by Valk