January 30Jan 30 Čima opet ono njegovo sa ponašanjem.Inače će biti okej sve na kraju, ne sumnjam uopšte. Mala kriza u pokušaju da se razigra i Boki.
January 30Jan 30 Koliko se pametan sada ispostavio onaj tajmaut 2 sekunde pre kraja prve četvrtine na plus 20
January 30Jan 30 Jebo mater ako se nije lepo videlo da je gazio (kamera suprotni koš). Ja ne znam vise…
January 30Jan 30 5 minutes ago, nautilus said:Koliko se pametan sada ispostavio onaj tajmaut 2 sekunde pre kraja prve četvrtine na plus 20hahah sad su mi objasnili na vajberu da je obrad potrosio svoje na +20. majstor
January 30Jan 30 33 minutes ago, assignment said:Uf, meljemo kao mlin, poezija 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Doslovno mislim da bi stolica bolje vodila tim od Obradovića.Ovo je baš skandal.Mlin mleje u prvoj četvrtini, a u drugoj da se obesimo sa Lakijeve stolice. Svaka Zvezdina sezona sažeta u jedno poluvreme.
January 30Jan 30 Prva četvrtina +20, druga -17, neverovatno, Kodi peglao skoro celo poluvreme. Zašto trener ne pusti mlin da melje, nego rotira bez potrebe...Nwori ne ide sa novom frizurom ništa 😭
January 30Jan 30 Imali smo preko 20 razlike a onda je usao pogadjate ko. Plus Obradoviceva fascinacija niskim petorkama u situaciji kad ima tri klasicna centra u ekipi i klupiranje Izundua koji nam je trenutno ubedljivo najbolji visoki igrac. Posebno se dopala sekvenca sa Jagom i Motijeunasom, da smo iz celog rostera birali dva losija igraca da brane pik tesko da bismo uspeli.Rekao sam da necu da se nerviram i zato drugo poluvreme moze i da se ne gleda, mozda odlozeno ako pobedimo. Glupo je trositi zivce kad ti klub vodi trener kojem je izgleda fetis da sabotira sopstvenu ekipu.
January 30Jan 30 U drugoj je uspeo da spoji Jaga, Dobrića i Motejunasa u istoj petorci.Ovi su istog trena napravili 0-8.Onda je umesto da vrati Bokija ili Izundua snizio petorku te je Kamengele počeo da nas jebe.Onda se setio da ima još nekog centra na klupi ali je sve već otišlo ukurac™ pa je posle samo krenula borba za goli život.A on u svojoj pametnoj glavici garant misli kako je on to pametno smislio, ali izdao ga prijatelj izdao ga brat.Pametan skoro ko precednik.
January 30Jan 30 Koliko nepotrebna sekvenca Motija, pa još sa Jagom u paketu, tu ih je ćelavi vratio u utakmicu. Previše i Dobrića, posebno jer je Kalina počeo vrlo fokusirano. Nvora grozan, Čima tek nešto bolji. Neshvatljivo mala minutaža Izundua i Batlera.Pomoglo im je i klupiranje Petruševa.
January 30Jan 30 Jago, DMo, Dobrić u petorci... Falio he samo Deda... Iskoristili su poklon i vratili momentum... A već su bili u nokdaunu... Sad moramo da zaboravimo ovaj horor u drugoj i da se vratimo na plan sa početka...