January 29Jan 29 Ukoliko je igrac Evroligaskog kluba bio skinut sa registracije pre polovine regularnog dela sezone (do pocetka 20-og kola Evrolige) onda on moze da predje i registruje se u novom klubu u Evroligi pre zvanicnog kraja prelaznog roka (neki datum u Februaru).Tako da Partizan moze da registruje Radanova, a npr u teoriji bi i Rivero mogao da predje u neki drugi klub u Evroligi ako je bio (a i dalje je) van Zvezdine registracije u ovom periodu dok je povredjen i u fazi je oporavka. Edited January 29Jan 29 by Borca
January 29Jan 29 Radanov je kako sam ja razumeo skinut sa spiska u Bajernu u januaru, pa nije bilo problema da sad potpise za nas
January 29Jan 29 Nadam se da će momci biti raspoloženi za odbranu pred našim navijačima. Dubai možemo pobediti samo odbranom.Mi ćemo biti jači u odnosu na prvi meč za Monekea koji se povredio na zagrevanju i Izundua koji se povredio na utakmici. Plus nam je tu sad i Bolomboj.Dubai će isto biti jači za Kabengelea i Musu.Baš bi nam značila ova pobeda za dalje samopouzdanje a i dodatno bi povećali jaz između prvih 10 i poslednjih 10
January 29Jan 29 Imamo 0:3 protiv Dubaija do sadaU prvoj nas je Kameni razmontirao, valjda ćemo sad malo bolje da branimo taj pik
January 29Jan 29 3 minutes ago, Nikodije said:Ne razumem ovo za ŠestićaCvijanović improvizovao u Munjama, kad je video Duleta Savića (ok, ovo malo sjebava priču) u kadru pitao ga Jel se čuješ sa Šestićem?Dosta poznata ref, Kalina se šali.