January 17Jan 17 Ni na +20 neda Devonteu. Bravo legendo, dokazao si, sta god da si htio, a najvise da si dzukela.
January 17Jan 17 Užasno se potresao što mu zvižde.Ono kucanje i kačenje o obruč im izgleda nije selo.
January 17Jan 17 1 minute ago, Valk said:Užasno se potresao što mu zvižde.Ono kucanje i kačenje o obruč im izgleda nije selo.pri čemu se okačio da ne bi zakačio nekoga od igrača zadra al ajde ti to objasni buzdovanima
January 17Jan 17 10 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Ni na +20 neda Devonteu. Bravo legendo, dokazao si, sta god da si htio, a najvise da si dzukela.Dok Jago plodi... Stvarno je sujeta, i to ćelava...
January 17Jan 17 5 minutes ago, uini said:pri čemu se okačio da ne bi zakačio nekoga od igrača zadra al ajde ti to objasni buzdovanimaDa.Malo je i fleksovao.
January 17Jan 17 17 minutes ago, Valk said:Jebite se svi što ste prikenjavali kako Monekea boli k da igra.Evo povredi se čovek Igraci se najcesce i povredjuju tako sto preko kurca udju u utakmicu i pokusavaju da ulazu u duele sa pola snage. Nadam se da je ovo samo upozorenje Monekeu i da nije nista ozbiljno.Utakmica u fazonu "da pobedimo ovo i da se vucemo kuci", mada smo u vecem delu utakmice i do ove poslednje petorke sastavljene s kraja klupe igrali dosta dobru odbranu na bekovima Zadra. Steta sto u svakom jebenom mandatu svakog jebenog domaceg trenera moramo da imamo nekog Filipa Covica da nam ogadi gledanje utakmica. Originalnom Covicu je bar tata bio predsednik kluba pa da i vidis neki rezon zasto nas trener zajebava, ovo sa Jagom prestaje da ima bilo kakve veze sa zdravim razumom.
January 17Jan 17 15 minutes ago, uini said:pri čemu se okačio da ne bi zakačio nekoga od igrača zadra al ajde ti to objasni buzdovanimaOkacio se da ne bi pao i polomio se jer mu je Mihajlovic usao u telo. Bio je faul i to za gledanje da li je nameran, Kalinic je odmah prigovorio sudiji zbog toga. Nista odvratnije nema od podvlacenja igracu na doskoku kod suta i ulazak telom iz zaleta u igraca koji kuca, to je po pravilu pokazatelj da protivnik zeli da te povredi.
January 17Jan 17 Meni se Sale ogadio, ne zbog poraza, već zbog izjava, kao posle Ilirije kako je Grejhem dobio prednost nad Jagom jer će nam trebati... Dečko odigra dobro i opet ne vidi parket i gledamo Jaga... Sale, skupi muda i reci da ne računaš na Grejema, da je tvoj drugi plej Yago i cepaj... Preuzmi odgovornost Sale, izvolite. Ne znam šta ti je rekao ili učinio pa šiljiš tvoj mali pimpek na njemu i praviš nas na budale...Ove ABA utakmice i petorke bez veze su dalji dokaz da nema puno plana i logike pri vodjenju tima... Kod mene te samo F4 i ABA titula mogu operu...
January 17Jan 17 7 minutes ago, harper lee said:Igraci se najcesce i povredjuju tako sto preko kurca udju u utakmicu i pokusavaju da ulazu u duele sa pola snage. Nadam se da je ovo samo upozorenje Monekeu i da nije nista ozbiljno.Ma doskočio je nezgodno. Nije delovalo strašno ali i za manje su ispadali na par nedelja. Edited January 17Jan 17 by Valk
January 17Jan 17 8 minutes ago, assignment said:Meni se Sale ogadio, ne zbog poraza, već zbog izjava, kao posle Ilirije kako je Grejhem dobio prednost nad Jagom jer će nam trebati... Dečko odigra dobro i opet ne vidi parket i gledamo Jaga... Sale, skupi muda i reci da ne računaš na Grejema, da je tvoj drugi plej Yago i cepaj... Preuzmi odgovornost Sale, izvolite.Ne znam šta ti je rekao ili učinio pa šiljiš tvoj mali pimpek na njemu i praviš nas na budale...Ove ABA utakmice i petorke bez veze su dalji dokaz da nema puno plana i logike pri vodjenju tima... Kod mene te samo F4 i ABA titula mogu operu...Dilema Grejem ili Jago je lazna dilema. Nama je Grejem u svom boljem izdanju potreban, igranje Jaga je besmisleno jedenje minuta jer on bolje od ovoga ne moze da igra. Moze da ima veci procenat ubacenih trojki jer gore od ovoga sto trenutno ubacuje tesko da moze bek kojem je sut forte ali svi ostali segmenti u igri ce mu ostati na ovom nivou jer kod njega nije do forme vec do fizikalija. Ako ti takvog igraca za kojeg i sam znas da nista ne moze da ti donese na vrhunskom nivou kosarke pretpostavis neuporedivo boljem igracu kojem su potrebne utakmice da udje u formu a ti mu ih ne das, ti si automatski odlucio da nemas ozbiljne ambicije i sabotiras sopstveni tim. Da li to Obradovic radi jer je tvrdoglav i svima hoce da dokaze nemoguce, da je Jago igrac sa kojim se moze u PL Evrolige, ili u dogovoru sa Drcelicem pokusava da izivljavanjem natera Grejema da digne ruke i sam trazi raskid ugovora, to je jedina prava dilema.U svakom slucaju je sranje. Konacno napravis dobar tim sastavljen od ne samo dobrih igraca vec od zanimljivih i pozitivnih karaktera ali trener jednostavno mora sve da sjebe jer je on najvazniji i on se za sve pita i ako on hoce da mu igra Jago ima da igra pa makar se ceo tim raspao a onda ce da kuka kad dobije otkaz zbog losih rezultata da ne zna zasto ga je dobio. Uglavnom nesto mora da izadje iz kluba sto ce da saplete i sabotira tim, da li tata kome sin glumi kosarkasa, ili sujetna budala na klupi, ili nesto trece.
January 17Jan 17 Nama treba jedna Yagova, aj da kažem solidna igra, i odmah je sve super. Dečko je fizički limitiran za ozbiljnu košarku, nizak, telo slabašno, ruke kratke. On ima idealnu građu za neko rukometno krilo.On u napadu jedino može da probije i asistira ali to se lako skautira. Ili šut sa 9 metara. U odbrani su i mnogi plejmejkeri za 15 cm viši, plus dužina ruku.
January 17Jan 17 9 minutes ago, JPM said:Nama treba jedna Yagova, aj da kažem solidna igra, i odmah je sve super. Dečko je fizički limitiran za ozbiljnu košarku, nizak, telo slabašno, ruke kratke. On ima idealnu građu za neko rukometno krilo.On u napadu jedino može da probije i asistira ali to se lako skautira. Ili šut sa 9 metara. U odbrani su i mnogi plejmejkeri za 15 cm viši, plus dužina ruku.Nama Jago treba da ne igra osim u ABA ligi da odmori Kodija i Grejema, u Evroligi moze eventualno da skuplja garbage minute na nekoj utakmici koju smo resili odavno pre kraja. Price o tome kako on nesto daje timu, razigrava, probija, ovo, ono, sve su to najobicnije gluposti, iz perspektive njegovih trenutnih igara ono sto je igrao Filip Covic je all-star nivo. I veceras je nekoliko puta uvalio ekipu da igra 4 na 5 odbranu dok je on trckarao okolo pokusavajuci da nadje pogodnog igraca kako bi smanjio mis-mec, mahao okolo rukama da postavlja saigrace u nekakve zamisljene napade koje niko nikada nije video dok tapka loptu po 20 sekundi, plus je veceras jos i pokusavao da upuca sut sa 8 metara pa je izlomio obruce u Zadru.Ovde uopste nije stvar u Jagu, svi znamo koliko on moze, stvar je u tome da nikada necemo saznati sta moze Grejem kojeg smo doveli da bude prvi plej jer razigravamo kepeca koji dokazano ne moze da igra na vrhunskom nivou osim kao poslastica za svakog protivnickog trenera. Grejem igra lose ovo malo sto je igrao ali i takav je protiv Olimpijakosa i Cedevite pokazao na momente da moze da uradi stvari na obe strane terena koje Jago ne moze ni u najvlaznijim snovima a celava prevara ga je upravo posle te dve utakmice najvise kritikovala i pokusavala da ugasi, kao da ga je neprijatno iznenadilo to sto je igrac imao te bljeskove kvaliteta na koje nije racunao. Nekoliko igraca, pa cak i pojedini clanovi strucnog staba, su izjavili da Grejem sabija na treninzima, da izgleda kao ekstra igrac i da svi jedva cekaju da se u punoj meri prikljuci ekipi. Poslednji je to izjavio Nwora koji nema ama bas nijedan razlog da laze o Grejemovom kvalitetu jer mu je covek konkurencija u spoljnjoj liniji. Podseticu da je Grejem usao protiv Olimpijakosa na -12 (48:60) i bio jedan od najvaznijih igraca u seriji kojom smo u jednom trenutku otisli na +7 (72:67) sa 6 poena, asistencijom, ukradenom loptom i generalno odlicnom igrom u odbrani. Govorimo o Olimpijakosu koji je jedan od glavnih favorita da osvoji Evroligu, dok mi slusamo razne bajke te o njegovoj nespremnosti, te o neuskladjenosti sa evropskom kosarkom, te o tome kako ne razume igru, da bi na kraju bio skrajnut bez objasnjenja jer je Obradovic valjda pobedio Milano i odigrao "najbolju utakmicu sezone" sa 23 izgubljene lopte protiv mrtvog Efesa kojeg ne pobedjuje samo ko nece, pa mu se moze da ne odgovara na neprijatna pitanja. Ne moze niko da me ubedi da celava prevara ne vidi ono sto svi vidimo ili da vidi u Jagu ono sto mi ostali ne vidimo i siguran sam da uporedni kvalitet njih dvojice nije razlog klupiranja Grejema da bi Jago drkao loptu i kanalio nas gde stigne. Zasto Grejem ima takav tretman ne znam ali imam neke ideje vezane za psihologiju prosecnog srpskog kosarkaskog trenera koji je uveren da je veci od zivota i da samo on vidi nesto sto niko drugi ne vidi, veci kvalitet Jaga sigurno nije razlog.