Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Imao je posle tog promašenog 2/2.

Kockao se Saša bez Batlera u poslednja 3 minuta, opet smo porađali koš, sreća pa smo isekli par lopti i istrčali kontre, skakali u napadu i davali bacanja.

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

7 minutes ago, Sokrat said:

Pa uveo je Batlera jer je znao da če da prave faul, a Kalina je promašio bacanje koji minut ranije

Imao je posle toga i 2 od 2.

@Nikodije Pretpostavljam da se ložio da možemo da namaknemo +10 iz prve utakmice, ali je svejedno glupo i ponižavajuće.

3 minutes ago, Sokrat said:

Pa uveo je Batlera jer je znao da če da prave faul, a Kalina je promašio bacanje koji minut ranije

Sprda se @kralj sa likovima sa drustvenih mreza koji ocigledno nikad u zivotu nisu izasli ni na jedan teren a dozvoljavaju sebi da prde o psihologiji igraca. Batler kad je na parketu ima nenormalnu potrosnju jer prakticno sve vreme napada jedan na pet i zamenjen je cim je prvi put spustio sake na kolena zbog umora a u zavrsnici su prosto bile izmene odbrana-napad.

Imamo jos jedan ozbiljan kanister rezerve u tome da ubedimo Nworu da ne gubi koncentraciju u odbrani. On uopste nije toliko los defanzivac jer je ogroman, ima duge ruke i dosta dobro cita igru ali to vazi samo kad je glavom na terenu. Kad odluta sa utakmice ono sto radi u odbrani je tragikomicno, to su ispadanja Laurel & Hardy level.

edit: Ipak izgleda ne.cry

Edited by harper lee

Izbacio je i izundua koji je bio odličan prerano i ubacio monekea, a onda je zamenio i jaga i batlera. na kraju je prošlo, ali 2 od 3 izmene su mu bile loše.

Batler je rupa u odbrani. Logicno je da ga sklonis jer imas izmjene odbrana napad. Meni je zasmetalo sto ga je ubacio tek na 30 sekundi do kraja, a mogao je komotno minut ranije...

Edited by MiddleClass

3 hours ago, Fanta said:

Yago za razliku od FC-a je imao karijeru van tatinog kluba.

Pa dobro, ali koju je to karijeru imao pre Zvezde? Nemačku ligu i repku gde igra jer prosto nemaju bolje... Zašto nije letos kada smo se zahvalili našao neki EL klub, ili barem EC klub?

Kritike Obradoviću i Yaga u vezi minutaže i učinka na parketu dolaze od dubokog uverenja mnogih pratioca, da te minute treba da igra Grejhem, pa čak i Miljenović. Nema šanse da Yago donosi timu bilo šta, sto ovi nebi mogli.

Stim što jedan od njih ima solidnih 10 NBA sezona iza sebe, a drugi je domaći igrač koji ima potencijal za napredak, koji Yago definitivno nema...

Nama domaći igrači sem Kalinića nemaju kvalitet, ni mogućnost kontinuiteta za EL. Dobrić, Davidovac će pokazati na svakoj petoj utakmici nešto, a sledeće 4 štete ekipi...

Edited by assignment

3 minutes ago, Heaviside said:

Izbacio je i izundua koji je bio odličan prerano i ubacio monekea, a onda je zamenio i jaga i batlera. na kraju je prošlo, ali 2 od 3 izmene su mu bile loše.

Preterujete. To da su dve od tri izmene lose moze da bude samo utisak baziran ni na cemu, rezultat je pokazao drugacije. Batler je izasao na 91 : 89 za Armani, od tog trenutka do kraja utakmice jedini kos iz igre koji smo primili je Gudurina step-back trojka a dali smo 15 poena. "Argumenti" tipa da ga je usralo i da je imao srece su besmisleni, takvi pokusaji argumenata se ne pojavljuju u formi nesrece kad izgubimo.

37 minutes ago, kralj said:

Plus im je svojeručno izneo Šildsa sa terena. Peti faul je doduše bio sumnjiv da sumnjiviji biti ne može.

Nije ni najmanje sporan, Kalinić je bio najagilniji i bio je prvi na lopti tako da je imao prednost.

Apsolutno pravilno dosuđeno.

• Popular Post

heart

Mislim da ga Šilds dotakao nije. Pogledaću ponovo.

@harper lee

Ali smo i u prva 3,5-4 minuta četvrte četvrtine sa sve Batlerom i Jagom na parketu primili ako se ne varam jedno jedino Nibovo slobodno bacanje sveukupno. Mislim, ako već ne može da odigra celu četvrtinu (što mi je potpuno bizarno za igrača njegovih godina sa onakvim telom i u ovom delu sezone. Uostalom, Kalina je odigrao celu četvrtu), onda tajm menadžment mora da se našteluje tako da igra kad se utakmica lomi. Inače, Batler je juče odigrao svega 17 minuta. Čovek nas je praktično sam vratio u egal, a onda ključni deo meča odgledao sa klupe. Ipak, ni to mi nije zasmetalo koliko detalj da ga vadi posle deset sekundi jer zaboga s njim na terenu je valjda previše rizično čuvati +6 na 22 sekunde do kraja.

• Author
4 minutes ago, kralj said:

@harper lee

Ali smo i u prva 3,5-4 minuta četvrte četvrtine sa sve Batlerom i Jagom na parketu primili ako se ne varam jedno jedino Nibovo slobodno bacanje sveukupno. Mislim, ako već ne može da odigra celu četvrtinu (što mi je potpuno bizarno za igrača njegovih godina sa onakvim telom i u ovom delu sezone. Uostalom, Kalina je odigrao celu četvrtu), onda tajm menadžment mora da se našteluje tako da igra kad se utakmica lomi. Inače, Batler je juče odigrao svega 17 minuta. Čovek nas je praktično sam vratio u egal, a onda ključni deo meča odgledao sa klupe. Ipak, ni to mi nije zasmetalo koliko detalj da ga vadi posle deset sekundi jer zaboga s njim na terenu je valjda previše rizično čuvati +6 na 22 sekunde do kraja.

rekao je kalina posle meca da nekad treba imati i malo srece, izmedju ostalog i da bude sviran neki faul koji bas i nije bio. nije bas rekao na sta tacno misli

5 minutes ago, kralj said:

@harper lee

Ne znam ja koliko moze i u kakvoj je kondiciji. Znam ono sto sam video a video sam da je u jednom trenutku spustio sake na kolena dok je igrac Armanija izvodio bacanja. Batler ima ogromnu potrosnju kad je na parketu jer nam doslovno svaki napad ide preko njega a on ih resava velikim brojem driblinga protiv uglavnom agresivnih odbrana. Ne treba zanemariti ni tu urodjenu srcanu manu koju ima, mozda nije opasna za zivot ali moze da se desi da se zbog nje lakse i brze umara pod velikim opterecenjem. Ja imam nesto slicno (uvecano srce) takodje od rodjenja, ne smeta kad si u mirovanju ili u kontinuiranom naporu ali u velikim spicevima napora povremeno ume da "skrati dah".

Uostalom, ne znam kako ce izgledati u buducnosti ali za sada smo od Batlera najvise dobijali upravo u tim kratkim stintovima kad poludi i ubaci desetak poena zaredom tako lagano da pomislis da od toga nema odbrane.

4 hours ago, Milošica said:

Dal mu je ovo godište

Ma jok, rok važenja nove saobraćajne fantom

1 hour ago, assignment said:

Pa dobro, ali koju je to karijeru imao pre Zvezde? Nemačku ligu i repku gde igra jer prosto nemaju bolje... Zašto nije letos kada smo se zahvalili našao neki EL klub, ili barem EC klub?

Zato sto je neko iz uprave odlucio da mu da 800k evra platu.Da je plata u rangu od 250-300k otisao bi on jos odavno.

1 hour ago, Fanta said:

Zato sto je neko iz uprave odlucio da mu da 800k evra platu.Da je plata u rangu od 250-300k otisao bi on jos odavno.

Da je neko ponudio 300 hiljada on više nebi bio u Zvezdi nakon što je bio precrtan, ali nebitno...

Ja sam mu zahvalan što se u nuždi vratio i pruža koliko realno može, super simpatičan, pozitivan lik, ali to što pri ovom rosteru ima minutažu nije on kriv. Ali nema telo i kvalitet za EL, simple as that....