Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

"Posto je Obradovic tvrdoglav i sujetan ali nije glup Jago ce da popase klupu kad dodje stani-pani a mi cemo da se krpimo sa Batlerom na kecu i izvodimo krive Drine sa Miljenovicem i Dobricem na dvojci, igracima koji su i sami totalno ispali iz forme. I onda ce cela nasa igra da se raspadne kao kula od karata jer je Obradovic umislio nesto oko Grejema sto vise ni on sam ne ume da objasni nikome."

Pretpostavljam ako bude suprotno da SO neće biti zaslužan već igrači koji su ignorisali trenera i igrali po svome. Previše defetizma je u tvojim tvrdnjama s druge strane nema ni razloga za neki veliki optimizam, ali kao i sve u životu istina je negdje na sredini.

"Da si malo duze proveo na forumu pre nego sto si krenuo da zavodis red i smatras o tome kako ko treba da pise ............." dakle ja sam iznio svoje mišljenje kao što ga iznosis i ti, ja nemam problem sa tim što ti pišeš i koji su tvoji stavovi i viđenja, ali mislim da nisi u pravu za većinu stvari u vezi trenere a ovaj tvoj komentar može da se komentariše kao klasična sujeta npr.

• Replies 18.4k
  • Views 822.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

5 minutes ago, Pravednik said:

Pretpostavljam ako bude suprotno da SO neće biti zaslužan već igrači koji su ignorisali trenera i igrali po svome. Previše defetizma je u tvojim tvrdnjama s druge strane nema ni razloga za neki veliki optimizam, ali kao i sve u životu istina je negdje na sredini.

pogrešno pretpostavljaš, obradović će biti zaslužan, iako sada ne izgleda kao da će tako i biti.

btw, lagali su te da je sve u životu feat istina negde na sredini - to je prosto neki prosek vox popsa a istina je tamo gde jeste, u datom kontekstu.

1 hour ago, Pravednik said:

"Posto je Obradovic tvrdoglav i sujetan ali nije glup Jago ce da popase klupu kad dodje stani-pani a mi cemo da se krpimo sa Batlerom na kecu i izvodimo krive Drine sa Miljenovicem i Dobricem na dvojci, igracima koji su i sami totalno ispali iz forme. I onda ce cela nasa igra da se raspadne kao kula od karata jer je Obradovic umislio nesto oko Grejema sto vise ni on sam ne ume da objasni nikome."

"Da si malo duze proveo na forumu pre nego sto si krenuo da zavodis red i smatras o tome kako ko treba da pise ............." dakle ja sam iznio svoje mišljenje kao što ga iznosis i ti, ja nemam problem sa tim što ti pišeš i koji su tvoji stavovi i viđenja, ali mislim da nisi u pravu za većinu stvari u vezi trenere a ovaj tvoj komentar može da se komentariše kao klasična sujeta npr.

b.1. Nece biti suprotno. Vec nije. Mi u poslednje vreme primamo skoro 100 poena po utakmici, po izjavama trenera i igraca svi shvataju gde je problem ali se taj problem ne resava jer ocigledno postoje razlozi zasto ga nije moguce resiti. Sta mislis, da li je jedan od vecih razloga to sto u jednom delu utakmica igramo sa 4 igraca u odbrani?

b.2. Cemu ove gluposti i opsta mesta? I da imas i da nemas problema s onim sto ja pisem koga briga? Ne resavamo mi ovde jedni drugima probleme vec komentarisemo stvari u klubu za koje smatramo da su vredne komentara. Ja sam svoj stav obrazlozio potanko, ti si nas sve obavestio da mislis da nisam u pravu, kako moj komentar moze da se komentarise i stavio tacku. Sta je bilo, izdao te ChatGPT?

Baš lijepo neko je našao da ti protivriječi i odmah kreće vrijeđanje (tebi i tvom PR-u), nema potrebe za frustracijom i nervozom.

Razlog sto smo primali veliki broj poena nije samo igranje Jaga, koji igra u skladu sa mogućnostima i načinom na koji je vraćen u ekipu (dao je i više nego što se očekuje, čak je u utakmici u Milanu bio sasvim solidan). Problem je bio u igri cijelog tima tj. padu forme što je i normalno da se dešava u toku sezone. To govori i statistika svih igrača a svi su redom rekli da je do njih tj. loše igre u odbrani koja je stvar volje i zalaganja. Naravno tu ima i dijela krivice u treneru što ranije nije radio fen i klupiranje pojedinih igrača. A da SO nema na to pravo jer mora da titra ..... da bi g.Grejem proigrao, a dotičnom niko ne brani da izađe na teren i pokida jer je onomad rekao da će biti najbolji igrač.

Kada se smanje očekivanja lakše se gledaju utakmice, bar kod nas koji nismo neki veliki stručnjaci već navijači posmatrači. Ali prozivati trenera našeg kluba, koji je to što jeste , da na svjestan način radi nešto što je loše za tim ne mogu da prihvatim. Da nema kvalitet da to primjeti nekako bih i mogao da prihvatim. Smanjite mržnju prema SO, uostalom naš je pa kakav god da je i donio nam je mnogo radosti kao igrač pa i sad kao trener.

3 minutes ago, Pravednik said:

(tebi i tvom PR-u),

da bi komunicirao na forumu, neophodno je prihvatiti činjenicu da message board nije private chat, pa kada repliciraš jednoj osobi, sve ostale ćute i čekaju tvoj sledeći upis.

ovo što se tiče nekih šatro uvreda na ličnom nivou, će se onda samo od sebe srediti ( :

Edited by uini

Opušteno, dug je put pred nama.

lopta je okrugla & panta rei.

Edited by uini

Odakle ti ispade rođeni - ''smanjite mržnju...'' lolol , fucking informer podmetanje. Sam sebe dovodiš i kontradikciju sa ovom epskom budaleštinom - ''da bi g.Grejem proigrao, a dotičnom niko ne brani da izađe na teren i pokida...''isuse

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

''da bi g.Grejem proigrao, a dotičnom niko ne brani da izađe na teren i pokida...''isuse

images?q=tbn:ANd9GcS0q24xHXgaIRfEkr4ba5L

- ivo andrić

Igrao je sasvim dovoljno da pokaže šta i koliko može, i nije ništa pokazao. Dobiće on još prilika i na njemu da pokaže i dokaže da treba da igra.

"Odakle ti ispade rođeni - ''smanjite mržnju...'' lolol , fucking informer podmetanje."

Ovo nema nikakve veze sa nakazom sa informera, opušteno vrijeme će pokazati šta se tačno dešava sa Grejemom i zbog čega ne igra. Uzmite u obzir da su ti amerikanci svi čudni prvu sezonu.

Ovde ti najbolje prolazi uklapanje u coporativni narativ. Napisi nesto povrsno, genericki, tipa zbog Jaga primamo 100 poena jer ga svi treneri targetiraju (pa zato imamo 9-3 kad igra preko 5 minuta) i dobices poneki plus.

Pravednički gnev zavladao na topiku

7 minutes ago, Pravednik said:

Igrao je sasvim dovoljno da pokaže šta i koliko može, i nije ništa pokazao.

ABA liga: 6 utakmica - 14 & kusur mins

EL: 7 utakmica - 11 & kusur minuta

Just now, Nikodije said:

Pravednički gnev zavladao na topiku

pre svega činjenice & fakti

Edited by uini