Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 hours ago, kralj said:

sreća pa smo isekli par lopti i istrčali kontre, skakali u napadu i davali bacanja.

Bravo za tebe i Kalinu, pokidali ste realno lolol

• Replies 18.4k
  • Views 822.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 hours ago, harper lee said:

Ne znam ja koliko moze i u kakvoj je kondiciji. Znam ono sto sam video a video sam da je u jednom trenutku spustio sake na kolena dok je igrac Armanija izvodio bacanja. Batler ima ogromnu potrosnju kad je na parketu jer nam doslovno svaki napad ide preko njega a on ih resava velikim brojem driblinga protiv uglavnom agresivnih odbrana. Ne treba zanemariti ni tu urodjenu srcanu manu koju ima, mozda nije opasna za zivot ali moze da se desi da se zbog nje lakse i brze umara pod velikim opterecenjem. Ja imam nesto slicno (uvecano srce) takodje od rodjenja, ne smeta kad si u mirovanju ili u kontinuiranom naporu ali u velikim spicevima napora povremeno ume da "skrati dah".

Uostalom, ne znam kako ce izgledati u buducnosti ali za sada smo od Batlera najvise dobijali upravo u tim kratkim stintovima kad poludi i ubaci desetak poena zaredom tako lagano da pomislis da od toga nema odbrane.

Ne zezaj, mom ćaletu su ustanovili kardiomegaliju na pregledu za vojsku, posumnjali zbog nekakvog simptoma vezanog za otkucaje srca.

Oslobođen vojske, rekli su mu da sa 40 neće moći da popne 10 stepenika, razmatrao ozbiljno da li da ima decu.

Danas u sedamdesetim svaki dan ispliva kilometar.

Moguće da ima veze sa time, ali sam bliži verovanju da Saša istrajava u svojoj viziji da mu CMM organizuje ključne napade.

22 minutes ago, kralj said:

Ne zezaj, mom ćaletu su ustanovili kardiomegaliju na pregledu za vojsku, posumnjali zbog nekakvog simptoma vezanog za otkucaje srca.

Oslobođen vojske, rekli su mu da sa 40 neće moći da popne 10 stepenika, razmatrao ozbiljno da li da ima decu.

Danas u sedamdesetim svaki dan ispliva kilometar.

Moguće da ima veze sa time, ali sam bliži verovanju da Saša istrajava u svojoj viziji da mu CMM organizuje ključne napade.

Ne zezam, takva stanja imaju individualne indikacije u zavisnosti od osobe do osobe. To sto tvoj cale prepliva kilometar svaki dan je super za njega ali za ovu pricu je nebitno, vec sam napisao da kontuniran napor nije problem vec spicevi prevelikog napora. Poenta je da mozemo samo da nagadjamo sta je razlog tih izmena i necemo biti nista pametniji. Mi smo vec dve velike utakmice dobili tako sto se CMM vracao u poslednja tri minuta na teren umesto Batlera a na obe je Batler bio jako vazan tokom utakmice. Sinoc mozda nije trebalo vracati Nworu koji nista nije uradio na kraju osim sto je obezbedio jedan skok u odbrani, CMM je svoje odradio u zavrsnici.

Edited by harper lee

Pošto smo vredno izanalizirali sve detalje jučerašnje utakmice, zaslužili smo da se malo opustimo i nasmejemo

1 hour ago, Nikodije said:

Pošto smo vredno izanalizirali sve detalje jučerašnje utakmice, zaslužili smo da se malo opustimo i nasmejemo

Što bi rekao Kuzma, Davidovac 'ono njegovo'

Ne, trebalo je da napravi pametan faul

Nwora je i ušao umesto Batlera i to je meni u tom trenutku bio wtf potez koji i dalje smatram greškom osim u slučaju da Batler zaista nije u stanju da igra više od 5 minuta u kontinuitetu pri ukupnoj minituži od 17 minuta. Ne bih ni tako rano menjao Izundua koji se u odbrani i skoku odlično dopunjavao sa Kalinom i Odželejom u periodu u kome smo stigli Milano. Ulazak Kodija da završi utkamicu umesto Jaga je naravno OK.

Edited by Heaviside

Mislim da je Sasa hteo da odmori Batlera dva minuta ali su ovi na terenu dobro odigrali pa nije hteo nista da remeti.

Jebem ti, počeli smo više da analiziramo posle pobeda nego posle poraza... fantom

Pogledao sam snimak. Prvih devet minuta drugog poluvremena je verovatno najlošiji pojedinačni performans nekog igrača koji sam gledao na ovom nivou košarke, doslovno skandal. Kakve je gluposti Mekintajer radio, teško je za poverovati, i to u kontinuitetu. Još veći skandal je trener koji je to mirno posmatrao ne izvodeći ga iz igre, čekajući valjda da ovaj "proradi". Neverovatan bezobrazluk prema klubu a i timu, Obradovića je u četvrtoj samo nebo pogledalo (čitaj Kalinić), jer da smo izgubili, ne bi ga oprali ni Sava ni Dunav.

Od dobrih stvari, savršeno smo koristili mismečeve, najbolje od početka sezone.

3 hours ago, Nikodije said:

Ovo je realno Kodijeva greska koliko i Davidovceva, prerano je krenuo za svojim igracem ne ocekujuci da ce Elis otici do kraja a ovaj je samo nastavio da trci kad je video prazan reket i polozio. Imamo dosta problema u komunikaciji kad su preuzimanja u pitanju u poslednje vreme, najcesce nam odbrana puca upravo zbog toga.

11 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pogledao sam snimak. Prvih devet minuta drugog poluvremena je verovatno najlošiji pojedinačni performans nekog igrača koji sam gledao na ovom nivou košarke, doslovno skandal. Kakve je gluposti Mekintajer radio, teško je za poverovati, i to u kontinuitetu. Još veći skandal je trener koji je to mirno posmatrao ne izvodeći ga iz igre, čekajući valjda da ovaj "proradi". Neverovatan bezobrazluk prema klubu a i timu, Obradovića je u četvrtoj samo nebo pogledalo (čitaj Kalinić), jer da smo izgubili, ne bi ga oprali ni Sava ni Dunav.

Od dobrih stvari, savršeno smo koristili mismečeve, najbolje od početka sezone.

I uvede Jaga Dos Santosa.lolol

Uzaludno je vise i pisati, postacemo i Grejemovi svedoci nakon sto smo postali studentski svedoci, neophodan nam je pouzdani drugi plej koji ce obezbediti da Kodi zavrsi na klupi kad zatiltuje, sto mu se cesto desava, a propustili smo priliku za sada da razigramo igraca koji je doveden da bude ne rezervni vec prvi plej. Pre vise od dva meseca, pre nego sto je Batler potpisao, napisao sam da ce nam sezona u najvecoj meri zavisiti od tri stvari koje nemamo od pocetka, da Batler bude to sto smo se nadali da jeste, da se Bolomboj vrati na nekom makar slicnom nivou na kojem je bio pre povrede i da Grejem proigra. Za sada smo na jedan od tri, sa Grejemom se mnogo kasni iz (makar meni) nejasnih razloga a za Bolomboja cemo videti uskoro u kakvom je stanju.

Zanimljivo je da smo mnogo vremena potrosili i jos uvek trosimo u zabludi da je Batler PG a Grejem SG, od ovog prvog smo odustali posle par pokusaja da Batler kao PG vodi drugu postavu a od pokusaja da od Grejema napravimo Batlera jos uvek nismo odustali i nema naznake da cemo u neko skorije vreme. Imam utisak kao da Obradovic ne ceka Grejema vec Grejemov sut sa distance. To i da doceka necemo se mnogo usreciti jer nama sut sa pozicije dva nije problem, tu nam igraju dva najbolja napadaca, problem nam je rezervni plej jer sa Kodijem i Jagom imamo najlosiji par PG-ova u citavoj ligi.

Edited by harper lee

Po sistemu bog voli budale, Jago odigra najbolju utakmicu sezone.

toliko su srozani kriterijumi, da yago, kada ne odigra kao mala deponija koja gori kraj zeleznika, postaje kandidat da mu se podigne dres pod svodove pionira

obrad kada bude izvozao jednu tekmu bez fiks-ideja, dizemo mu statuu na kalishu.

graham ce da redovno odrzava obradovu trijumfalnu kapiju i pere yagov dres, na skelama, da ga ne skida svojim profanim rukicama