January 18Jan 18 Odzelej je ozbiljan kralj, kada se Bolomboj vrati, ocekujem da ce dobiti jos vise prostora na poziciji 4 da pokida.
January 18Jan 18 Vaše kritike trenera se svode na puka nagađanja i sve to je u domenu teorije. Grejem nije ništa pokazao do sada, statistika mu je očajna i nema smisla da on ima bilo kakve privilegije u odnosu na druge igrače. To što je na klupi evo ja sam ubijeđen da ima validan razlog za to.Po ovome kako ga komentarište i nazivate najblaženo rečeno nije ok ili ga možda lično znate sa nekog trenerskog kursa, da je sujetan, loš čovjek i sl. Ja lično nisam stručnjak za košarku ali ovoliku mržnju prema našem bivšem igraču i jednom od naših najvećih igrača u zadnjih 30 godina, čovjeku koji je kao trener odveo ekipu bez domaće publike na F4, je zaista na nivou malo mlađe publike a rekao bih da to niste.Sve ovo može bez vrijeđanja i uz neke stručne opaske, ko može da ih napravi a mi ostali da čitamo. Ali stalno potenciranje njegovog košarkaškog neznanja postaje suvišno, dosadno i pomalo bezobrazno.
January 18Jan 18 To ti je brate forum, ovde većina piše pomalo prenaglašeno, ponekad i sarkastično. Neko piše iz zajebancije. Uglavnom, moraš malo bolje da poznaješ dinamiku foruma pre nego uletiš đonom sa nekim svojim setom pravila ponašanja
January 18Jan 18 Sve je to meni jasno, ne želim ja nikome da namećem nista (niti mogu) ali ako želiš da budeš stručan i konstruktivan, moraš za to da imaš uporište a ne puka nagadjanja.Ponekad imam osjećaj da se bukvalno želi neuspjeh da bi neko dokazao da je u pravu i ona čuvena "rekao sam vam".Ja mislim da je onih 7 u nizu, zavaralo većinu nas i da je sad ovo realnost (isto se desilo sa Sferom i pobjedama nad Žocom iako mislim da je on kud i kamo imao više grešaka).
January 18Jan 18 38 minutes ago, Pravednik said:Vaše kritike trenera se svode na puka nagađanja i sve to je u domenu teorije. kada ubaci davidovca da juri beka, to je praksa a ne teorija, zapravo malpractice, sto kazu englezi ili amerikanci.kada daje izjave neprimerene treneru ekipe, to nije nagadjanje, vec, jel'te, cinjenica.e sad, taj osecaj da se zeli neuspeh ekipe, kako bi neko ispao u pravu, to je vec nagadjanje.
January 18Jan 18 Zvezdin centar je zabeležio devet minuta na parketu, nije imao poenterski učinak, ali je imao četiri skoka. Ipak, njegov učinak je sada zaista manje bitan, najvažnije je to da je ponovo na raspolaganju crveno-belima.– Konačno sam u potpunosti spreman i mogu mirne glave da ostavim povredu iza sebe. Devet meseci je bilo iscrpljujuće, ali najvažnije je da sam ponovo na parketu. Sezona nam je donela mnogo oscilacija, dobrih i loših trenutaka. Ipak, uveren sam da imamo kvalitet da pobeđujemo i van svog terena, pod uslovom da svi budemo na visokom nivou iz utakmice u utakmicu – rekao je Bolomboj novinarima posle meča.
January 18Jan 18 1 hour ago, Pravednik said:Vaše kritike trenera se svode na puka nagađanja i sve to je u domenu teorije. Grejem nije ništa pokazao do sada, statistika mu je očajna i nema smisla da on ima bilo kakve privilegije u odnosu na druge igrače.Ovo vam ništa nije tačno, gospodine Obradović
January 18Jan 18 Ma da.Kad ne igra Devonte - Obradovic nema pojmaKad Devonta igra lose - Obradovic ga je ubio u pojamZnamo se
January 18Jan 18 1 hour ago, Pravednik said:Vaše kritike trenera se svode na puka nagađanja i sve to je u domenu teorije. Grejem nije ništa pokazao do sada, statistika mu je očajna i nema smisla da on ima bilo kakve privilegije u odnosu na druge igrače. To što je na klupi evo ja sam ubijeđen da ima validan razlog za to.Po ovome kako ga komentarište i nazivate najblaženo rečeno nije ok ili ga možda lično znate sa nekog trenerskog kursa, da je sujetan, loš čovjek i sl. Ja lično nisam stručnjak za košarku ali ovoliku mržnju prema našem bivšem igraču i jednom od naših najvećih igrača u zadnjih 30 godina, čovjeku koji je kao trener odveo ekipu bez domaće publike na F4, je zaista na nivou malo mlađe publike a rekao bih da to niste.Sve ovo može bez vrijeđanja i uz neke stručne opaske, ko može da ih napravi a mi ostali da čitamo. Ali stalno potenciranje njegovog košarkaškog neznanja postaje suvišno, dosadno i pomalo bezobrazno.Da si malo duze proveo na forumu pre nego sto si krenuo da zavodis red i smatras o tome kako ko treba da pise znao bi da je upravo ovo sustina zamerki na Obradovicev racun. Grejem ne moze da uhvati kontinuitet zato sto ne igra a i kad igra na poziciji je koja mu ne odgovara jer nikad nije igrao na taj nacin, od lopte i kao klasican catch & shoot strelac. Niko od nas ne zna u ovom trenutku sta Grejem moze ili ne moze, da li je washed up igrac koji je najbolje dane imao pre pet godina ili jos uvek moze da isporuci, ono sto znamo je da smo imali gomilu prilika (juce poslednju u nizu) da bez posledica po rezultate tima proverimo to sto ne znamo i da smo svaku takvu priliku propustili iz neobjasnjivih razloga. Da dodamo na to da svaki put kad Grejem nesto odigra i zaintrigira zvezdasku navijacku javnost Obradovic ne propusti priliku da ga "spusti" budalesanjima o tome kako je fizicki nespreman (doziveli smo i tu bruku da igrac sam javno demantuje), pa kad to nije proslo jer Grejem minute koje dobija odradjuje posteno i bez stekanja na obe strane terena, slusali smo bajke o prilagodjavanju, nepoznavanju evropske kosarke i nekom famoznom Jagovom superiornoscu u organizaciji igre. Ono malo sto smo uspeli da vidimo tokom trenerske sabotaze sopstvenog igraca je da Grejem odlicno otvara iz pika i da je neuporedivo bolji suter iz ritma nego iz spot up-a, sto nije nikakva novina jer je to pokazivao kroz celu karijeru. I da, Grejem za sada ima losu statistiku, sto nimalo ne cudi ako se ima u vidu da igra sporadicno i na poziciji beka sutera koja mu ne odgovara jer on jednostavno nije bek suter.Takodje, da pored Kodija imamo nekog Okoboa, Franciska, Edvardsa, Vilijams Gosa, Vajlera-Beba, Blata, Laprovitolu, Kampaca, Tompsona ili tako nekog igraca Grejema niko ne bi ni pominjao ali mi imamo Jaga Dos Santosa, igraca kojeg vec dve i po godine gledamo u nasem dresu i znamo odlicno sta moze, kao sto zna i sportski sektor kluba koji ga je otpisao pre pocetka sezone. Jago je igrac koji mora da ima makar 15+10 da bi makar kompenzovao to sto je igrac manje u odbrani a on te brojke ne da ne isporucuje nego nije ni blizu. Dakle, ovde je podjednaka briga to sto ne znamo sta Grejem moze i to sto znamo sta Jago moze a zahvaljujuci Obradovicu ovo prvo nikada necemo saznati docim cemo se u ovo drugo ponovo uveriti na bolan nacin kad dodju odlucujuce utakmice. Verovati da to moze izgledati drugacije nego na utakmicama protiv Pariza, Valensije ili Zalgirisa na kojima nas je za nekoliko minuta koliko je igrao upropastio jer nismo nista mogli da odbranimo je samoubilacki. Nece se skoro ponoviti Milano gde su igraci oterali zahtevnog trenera pa sa pocetnikom igraju sta hoce i napadaju koga hoce, svaka dobro vodjena ekipa ce nas unakaziti preko njega, bas kao sto su uradile ove tri koje sam nabrojao.Za kraj, niko ne trazi za Grejema nikakve privilegije vec podjednak tretman koji imaju i drugi igraci i opravdan je bes na Obradovica zato sto mu ga ne daje. I niko ne trazi zato sto je u pitanju Devonte fucking Grejem za koga 95% navijaca nije ni culo pre nego sto je potpisao za nas vec zato sto smo ga doveli kao pojacanje na poziciji na kojoj smo tanki a trener mu ne dozvoljava da igra i pokaze sta zna. Sa Jagom smo na jedno Kodijevo dnevno upadanje u depresiju, kojima je inace sklon, udaljeni da svaku evroligasku utakmicu na kojoj on podbaci izgubimo sa 20+ razlike. Posto je Obradovic tvrdoglav i sujetan ali nije glup Jago ce da popase klupu kad dodje stani-pani a mi cemo da se krpimo sa Batlerom na kecu i izvodimo krive Drine sa Miljenovicem i Dobricem na dvojci, igracima koji su i sami totalno ispali iz forme. I onda ce cela nasa igra da se raspadne kao kula od karata jer je Obradovic umislio nesto oko Grejema sto vise ni on sam ne ume da objasni nikome.
January 19Jan 19 Vidim da Bolomboj spominje 9 meseci, da me neko pita kada je odigrao poslednju utakmicu rekao bih pre minimum godinu i po dana.Koliko je zapravo prošlo od ove do poslednje utakmice koju je odigrao?