Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, Drako said:

Konacno je i malisan uspeo nesto dobro da uradi, mimo konacno pogodjene trojke.

Lepo je preneo teziste u napadu u reket vrlo lepim pasovima, a iako su vrhunski koristili sve prednosti, protiv njega se u napadu nisu nesto proslavili...

Nisu se proslavili jer ga nisu targetirali. Ogromna greška, ko ih jebe.

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Suštinski, mi smo ovu utakmicu dobili uprkos, a ne zahvaljujući Obradoviću. Tri četvrtine je bio uobičajeno katastrofalan sa rotacijama i vođenjem tekme.

Jedino dobro odavde je što su igrači izvukli neko samopouzdanje. No već protiv Monaka svako budalašenje s Jagom biće skupo naplaćeno.

8 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Suštinski, mi smo ovu utakmicu dobili uprkos, a ne zahvaljujući Obradoviću. Tri četvrtine je bio uobičajeno katastrofalan sa rotacijama i vođenjem tekme.

Jedino dobro odavde je što su igrači izvukli neko samopouzdanje. No već protiv Monaka svako budalašenje s Jagom biće skupo naplaćeno.

Tesko je ali ovog puta moram da se slozim sa tobom.

Kalina heart

Samo da velim da se pomalo upiškim u gaće kad Batler uzme loptu, ne kupujem više bele ćega od kako ga imamo.

Što se Saše tiče, banda smo. Uveo Dedu da brani bekove opet.

Užasno su nas pretrčavali.

Moram sutra krv da dam inače bih se razneo kao Đani Ćurčić.

Zanimljivo je kako se pise o svima i svakome a najmanje o Monekeu koji je nas ubedljivo najstandardniji igrac. Da covek ne gleda utakmicu i da ga neko pita sta je uradio Moneke mozes komotno da kazes da je imao 15 poena i 8 skokova i mozes da budes siguran da si tu negde u dva poena i dva skoka. Neizmerno koristan igrac, uz sve ono drugo sto donosi kao lik.

Ali kako se DeDa usrao ekspresno Obradoviću u njegovu fiks ideju da treba da juri protivničke bekovelolollolollolollolollolol

7 minutes ago, harper lee said:

Zanimljivo je kako se pise o svima i svakome a najmanje o Monekeu koji je nas ubedljivo najstandardniji igrac. Da covek ne gleda utakmicu i da ga neko pita sta je uradio Moneke mozes komotno da kazes da je imao 15 poena i 8 skokova i mozes da budes siguran da si tu negde u dva poena i dva skoka. Neizmerno koristan igrac, uz sve ono drugo sto donosi kao lik.

Ne znam baš, nije ni Moneke niti konstantan niti pouzdan. Moguće da mu se finalne cifre iznivelišu uvek blizu tog proseka, ali i on ima oscilacije iz stinta u stint.

Po meni je ovo rešilo Kalinićev back to the roots. Kad je on uzeo da grize da ostaju ožiljci, shatiš da je takav glue guy - glava i rep ovog tima.

Imali smo revival perioda kada od Kaline ne možeš ništa da očekuješ osim da uradi u svakom trenutku najbolju stvar.

14 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ali kako se DeDa usrao ekspresno Obradoviću u njegovu fiks ideju da treba da juri protivničke bekovelolollolollolollolollolol

Ok, samo ne moraš uvek da se glupiraš i praviš klipove. Jeste, ona šetnja Elisa sa centra je ponižavajuća, ali poraduj se malo nekad.

1 minute ago, kralj said:

Ne znam baš, nije ni Moneke niti konstantan niti pouzdan. Moguće da mu se finalne cifre iznivelišu uvek blizu tog proseka, ali i on ima oscilacije iz stinta u stint.

Po meni je ovo rešilo Kalinićev back to the roots. Kad je on uzeo da grize da ostaju ožiljci, shatiš da je takav glue guy - glava i rep ovog tima.

Imali smo revival perioda kada od Kaline ne možeš ništa da očekuješ osim da uradi u svakom trenutku najbolju stvar.

Pogledaj Monekeov ucinak od utakmice do utakmice, imas na sajtu Evrolige. Ako ne racunamo prva dva kola sa Sferopulosom (mada je i na te dve imao 9+8 i 15+6) imao je doslovno jednu utakmicu na kojoj je podbacio i to je bila ona utakmica na gostovanju Valensiji nakon povratka iz pauze zbog povrede. Na svim ostalim utakmicama je tu negde oko proseka osim protiv Asvela kad je ubacio 24 poena i Olimpijakosa gde je ubacio 11 ali je zato imao 11 skokova. Covek je poster boy konstantnosti i pouzdanosti.

Meni se cini da smo mi ovo dobili samo zato sto je i njihov trener poprilicno los. Nije uopste napadao preko Jaga u drugom poluvremenu kad smo okretali utakmicu, pamtim samo trojku Sildsa preko njega, pa zato nismo potonuli dok je on bio u igri. A i nekako su igrali laganu odbranu bez presinga i pritiskanja velikog na lopti zvezdinih igraca. Imam osjecaj da ce se vratiti sve na staro cim nas bolji trener vise pritisne. Mislim da ce nas Dusko pojesti.

A i mjenjanje prvo Nvore kad ga je krenulo, pa onda i Batlera mi je totalno nevjerovatno. Kao da igra fantazi pa ne moze imati sve najbolje igrace u timu i uvjek mora biti neki jeftini igrac pa su uvjek tu Dobric, Davidovac il Jago.

Drago mi je da smo dobili al je strepnja veca od nade.

21 minutes ago, DrZhivago said:

Meni se cini da smo mi ovo dobili samo zato sto je i njihov trener poprilicno los. Nije uopste napadao preko Jaga u drugom poluvremenu kad smo okretali utakmicu, pamtim samo trojku Sildsa preko njega, pa zato nismo potonuli dok je on bio u igri. A i nekako su igrali laganu odbranu bez presinga i pritiskanja velikog na lopti zvezdinih igraca. Imam osjecaj da ce se vratiti sve na staro cim nas bolji trener vise pritisne. Mislim da ce nas Dusko pojesti.

A i mjenjanje prvo Nvore kad ga je krenulo, pa onda i Batlera mi je totalno nevjerovatno. Kao da igra fantazi pa ne moze imati sve najbolje igrace u timu i uvjek mora biti neki jeftini igrac pa su uvjek tu Dobric, Davidovac il Jago.

Drago mi je da smo dobili al je strepnja veca od nade.

Nisu previse napadali Jaga jer je on uglavnom statirao u cosku, njegov covek je preuziman ako udje u sredinu a on je ostajao u cosku ili preuzimao najblizeg do sebe. Jednom je cak ostao protiv Niba u reketu ali smo pravili faul pre nego sto je Armani stigao da eksploatise taj mis-mec. Odlucujuce je mislim bilo to sto je Armani nekih 32-33 minuta imao utakmicu pod kontrolom a mi smo se utrkivali ko ce vecu glupost da napravi. Onda je Batler krenuo da trpa, zategli smo u odbrani iz koje smo uhvatili i neke poene iz tranzicije i za ciglo dva minuta napravili seriju i preuzeli utakmicu, uhvatila ih je panika, poceli su da siluju suteve i neke ojha prodore i sami sebe ukopali. Premlad je Poeta za ove igrace i nema neki poseban uticaj na njih, igraju relativno dobro s njim jer im daje slobodu ali ponekad se plati ceh te slobode kao veceras. Neki sutevi koje su uzimali u zavrsnici utakmice su bili za klupiranje do kraja sezone.

4 hours ago, Fanta said:

To sa pertlom mi je wtf momenat ali Codi je odigrao dobru zavrsnicu.

Ukradena i odbrana jbg.

Samo sto je on pod lupom pa svaki potez se gleda.

Nije pod lupom vec previse igra a sklon je velikim oscilacijama tokom utakmice. Poceo je sjajno, zavrsio je sjajno, izmedju toga je igrao kao debil. I njemu i nama bi mnogo znacilo da pored sebe ima pleja koji nece da bude igrac manje kad on ode na klupu jer ima preveliki usage na obe strane terena kad je na parketu i tacno moze da se prepozna momenat kad odustane. Jebi ga, to svi znamo vec dva meseca, moralo je malo da ulozi truda u neke igrace (cija imena vise necemo pominjati jer smo dosadili i sami sebi) a ne da se oslanjamo na brazilsku siguricu od metar i mandarina.

korporativni obrad je the gift that keeps on giving

Tg1xvGP.jpeg

prijatelji iz vajber zajednice ne propustaju ovakve prilike

TQX4sTx.jpeg

7 hours ago, Dankan Ajdaho said:

meni je najtužnije što je opet pravio svoj signature move vađenja iz frižidera, ovoga puta tako što dobrić startuje, što se naravno, osim jedne ničije lopte koju je u drugoj odbrani izborio, pokazalo kao besmisleno

mislim, okej je da dobrić odigra i ovoliko i više ali koga on misli da iznenadi startovanjem dobrića, lika kojeg svi znaju 10 godina u el

samo stavi dečka u bezizlaznu situaciju u kojoj se očekuje da na prvoj tekmi nakon ko zna koliko neigranja, odigra korektno na shieldsu (malo igrača u evropi to može) i usput ubaci te neke trice

obrad nastavlja da radi na demoralisanju svojih igrača, koji su, tokom treće četvrtine izgledali izgubljeni u vremenu i prostoru, sa samopouzdanjem u minusu i to ekipno

kalinari nam bukvalno vratio i želju i moral svojim superherojskim effortom

7 hours ago, Dankan Ajdaho said:

pa znam ali ko tripuje takve stvari? profi trener koji je vodio f4 ekipu ejj. meni je zato zao i yaga, kakav god da je, ne stavlja on sebe samog da igra al ga makar ne stavlja na krilnog centra