Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

11 minutes ago, assignment said:

Revenge of Kalinić, vratio se i pokazao opet ono što svi znamo, on je pravi kapiten i vođa ekipe, možda nije čudo da smo bili grozni kada je u kanalu i nervozan...

Jedini problem je što se revanširao samom sebi za onaj horor iz prvog poluvremena. No da ne cepidlačimo dalje večeras.

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

9 minutes ago, MiddleClass said:

Samo Kodi na statistici EL. Najveci pir, najvise skokova, of skokova, def skokova, asistencija i ukradenih...

Steta sto nemamo boljeg pleja fantom

Naravno da nam je prijalo da se opet pojavi u dobrom izdanju, nakon zadnjih utakmica izgleda stigla pošiljka od kluba na kućnu adresu, i Kodi prežalio bivšu 😂😂😂

Just now, ducca said:

Jedini problem je što se revanširao samom sebi za onaj horor iz prvog poluvremena. No da ne cepidlačimo dalje večeras.

Nemoj molim te ko brata 🙏🙏🙏

12 minutes ago, Valk said:

2/4 je bila anomalija.

A sad! vlade

Jebo ga Drčela više. Čekam da spomene pertlu.

To sa pertlom mi je wtf momenat ali Codi je odigrao dobru zavrsnicu.

Ukradena i odbrana jbg.

Samo sto je on pod lupom pa svaki potez se gleda.

5 minutes ago, assignment said:

Uz to, imali smo i dosta solidno suđenje u gostima...

Osim ovog flopa Gudure kojim je mogao da nam izbaci Nikolu, nisam primetila veće greške sudija.

S druge strane, Moneke je izbacio njima Šildsa lagano.

Edited by Valk

Konacno je i malisan uspeo nesto dobro da uradi, mimo konacno pogodjene trojke.

Lepo je preneo teziste u napadu u reket vrlo lepim pasovima, a iako su vrhunski koristili sve prednosti, protiv njega se u napadu nisu nesto proslavili...

Edited by Drako

Ali Kalinic hail wub

Just now, Milosh76 said:

Ali Kalinic hail wub

Izvadio se, kao i Saša. U prvom im je davao lopte u ruke, bio je baš loš kao i ceo tim u odbrani...

Nadam se da će ovo podići ekipu, ali mislio sam to i posle Efesa. Mi ne možemo napadom da dodijamo utakmice u kontinuitetu, moraće odbrana kao u 4/4 da bismo imali čemu da se nadamo...

What the actual fuck. Izgleda da je odlucujuce da ja ne gledam.lolol

6 minutes ago, harper lee said:

What the actual fuck. Izgleda da je odlucujuce da ja ne gledam.lolol

Može da se vrati na tv, preporučujem sve osim 2/4

5 minutes ago, Valk said:

Odgledao sam drugo poluvreme naknadno i zao mi je sto moram da kazem da je Armani vise ovo izgubio nego sto smo mi dobili. Kalinic i Odzelej su odigrali jezivo dobru odbranu na kraju, Batler nas je vratio onom ISO serijom, Moneke, Kodi i Nwora su dali neki doprinos a cak je i midget ubacio jednu trojku (s njim smo, mislim, preokrenuli, mada nije da se za nesto pitao osim te trojke). Pola tima je moralo da uradi svoje i to u jednoj cetvrtini na maksimumu da bismo pobedili. Medjutim, i dalje imamo iste probleme u igri a bojim se da ce ova pobeda samo ucvrstiti Obradovica u uverenju da nista ne radi pogresno, ono sto se meni cini ovako na prvo gledanje je da se Armani unervozio kad smo krenuli da ih stizemo i kvalitetno raspao na kraju. Ovo sto smo veceras igrali je jos uvek daleko od dobre kosarke, mada treba uzeti u obzir i da serije poraza umeju da udju u glavu i da je zbog samopouzdanja mnogo, mnogo dobro sto smo dobili u manje-vise neizvesnoj zavrsnici. Plus smo konacno pobedili jednog od direktnih konkurenata za plasman u PO.

Imam isti utisak pomesanih osecanja kao posle pobede protiv Efesa. Pobedili smo i to je super ali smo videli iste stvari koje su nam donele sve ove poraze u poslednje vreme a to je znak da je ekipa lose vodjena. Nadam se Bolomboju brzo jer smo kratki na petici kad je defanziva u pitanju a od Grejema ocigledno nema nista, siguran sam da Obradovic nece dozvoliti da covek proigra i da mu dokaze da je glupan.

Jao, bre lolol

Nemoj da gledaš, rekao si jednu potrebnu stvar i to je trebalo da bude dovoljno bez dodatnog mračenja - pola tima je trebalo da se angažuje. Poenta je da smo se vratili timskoj igri i da je to jedini način na koji mi pobeđujemo. Baš me briga za Sašu, važno mi je što su igrači toga svesni.

26 minutes ago, Valk said:

Mora cela da se pogleda zbog sveobuhvatnog utiska fantom

I pre thumb downa da dodam - tek tada je gledanje drugog poluvremena, i Q4 pre svega, potpun ugodjaj.

Edited by ducca

Just now, ducca said:

Mora cela da se pogleda zbog sveobuhvatnog utiska fantom

Trenutno sam u životnoj fazi da rado štedim živce, a to želim i bližnjima.

Edited by Valk

7 minutes ago, Valk said:

Jao, bre lolol

Nemoj da gledaš, rekao si jednu potrebnu stvar i to je trebalo da bude dovoljno bez dodatnog mračenja - pola tima je trebalo da se angažuje. Poenta je da smo se vratili timskoj igri i da je to jedini način na koji mi pobeđujemo. Baš me briga za Sašu, važno mi je što su igrači toga svesni.

Zao mi je, jer ako tih nekoliko igraca pobedjuju u Evroligi uprkos sopstvenom treneru mogu da zamislim kako bi igrali kad bi bili vodjeni kako treba. Kljuc nase dobre igre nije u nasim najvecim strelcima poput Nwore i Batlera vec u trojci Kalina - Moneke - Odzelej ciji karakter je nesto sto sam uvek voleo da vidim u Zvezdi. Ta trojica su srce tima i videli smo veceras u poslednjoj cetvrtini kako to izgleda kad su sva trojica na najvecem broju obrtaja. Mi cemo dati 80+ svakom, poenta je da napravimo dobre napadacke opcije oko ova tri ratnika a da ne trpimo previse u odbrani jer verujem da je prilicno frustrirajuce za njih da odigraju odbranu kako treba 23 sekunde a onda se Silds digne preko Jaga i neometan ubaci trojku ili Nwora ostavi coveka samog na sutu jer se pogubio na terenu. Nadam se i Bolomboju brzo, ne ocekujem da ce da blista ali njegovi fundamenti u odbrani ce nam pomoci da zatvorimo i tu jebenu poziciju pet preko koje nam dosta toga curi.

Takodje, znam da ce biti komentara tipa "jebo te Grejem, vidis da ne igra nista" ali odavno mislim i pisem da je on morao po svaku cenu da pegla bar na utakmicama u ABA ligi jer kad Kodi upadne u depru treba nam jedan plej aktivan na obe strane terena da nam se igra ne raspadne a on i kad udje glumi (neuspesno) beka sutera. Jago ovo jednostavno ne moze da igra a Batler se steka u odbrani jer oseca da nema dovoljno snage da izgura na obe strane terena. Ne znam stvarno kakav je plan sa Jagom ali dosli smo u situaciju da nam zbog njega ispadnu iz rotacije Grejem i Miljenovic a on nam ne donosi dovoljno da to moze da se tolerise. Ali cini se da je taj brod otplovio u tvrdoglavom insistiranju Obradovica da nam dokaze kako "Jago dobro povezuje" dok mi gledamo lika iz kola u kolo kako pokusava u svakom napadu da ubije parket loptom po 20 sekundi. Brazilce je veceras u drugom stintu bio OK ali to je njegov plafon koji cemo opet da vidimo mozda za desetak kola, ako vidimo uopste.

Edited by harper lee