January 15Jan 15 Svaka cast momcima, dali su sve od sebe, velika pobjeda. Plavsic koliko je kenjao po Butleru, nije moglo drugacije zavrsiti. Zbog toga prebacih na sk hr, i tad krenu preokret.
January 15Jan 15 Kako su Odželej, Kalina i Uzundu dok ga nije izbacio odigrali četvrtu četvrtinu, kapa dole. Grozni smo i mi i Milano, ali to je izgleda ove godine nivo potreban za borbu za plej-in. Mi kada bi veći deo vremena igrali odbranu kao danas u 4/4 bi zapravo bili dobra plejof ekipa.
January 15Jan 15 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Svaka cast momcima, dali su sve od sebe, velika pobjeda. Plavsic koliko je kenjao po Butleru, nije moglo drugacije zavrsiti. Zbog toga prebacih na sk hr, i tad krenu preokret.Samo ELTV.Kakav kockar Plavšić.
January 15Jan 15 5 minutes ago, Heaviside said:Kako su OdželejSkocio sam iz sobe kad je lupio bananu Marku koji je pomislio da glumi nekog klacera protiv nas.
January 15Jan 15 Revenge of Kalinić, vratio se i pokazao opet ono što svi znamo, on je pravi kapiten i vođa ekipe, možda nije čudo da smo bili grozni kada je u kanalu i nervozan...
January 15Jan 15 Ne umem da objasnim ali nekako se videlo da je veceras moguce pobediti.Nismo se raspali, napadali smo sviceve i onda je Armani krenuo da srlja i da uzima teske suteve. Sve se okrenulo.
January 15Jan 15 Just now, JPM said:Ne umem da objasnim ali nekako se videlo da je veceras moguce pobediti.Nismo se raspali, napadali smo sviceve i onda je Armani krenuo da srlja i da uzima teske suteve. Sve se okrenulo.2/4 je bila anomalija.A sad! Jebo ga Drčela više. Čekam da spomene pertlu. Edited January 15Jan 15 by Valk
January 15Jan 15 Samo Kodi na statistici EL. Najveci pir, najvise skokova, of skokova, def skokova, asistencija i ukradenih...Steta sto nemamo boljeg pleja Edited January 15Jan 15 by MiddleClass
January 15Jan 15 Da, pošteno rečeno, preokret dobrim delom ide na dušu i Milanu, koji je u jednom momentu počeo da greši i da promašuju...Ali kada su igrači to namirisali, vođeni primerom Kaline zatvorili koš, krenula konstantna realizacija napada, i stigla pobeda...Uz to, imali smo i dosta solidno suđenje u gostima... Edited January 15Jan 15 by assignment