December 31, 2025Dec 31 Nema nijednog lakog gostovanja u ovoj i ovakvoj El, ispostavlja se da to nije čak ni Asvel, iako su daleko najslabija ekipa u takmičenju. Što kaže Moća, ne postoji dno kace. Evo Hapoel i Valensija su na vrhu kace, a u praksi su odigrali užasne domaće mečeve u ovom kolu, verovatno uljuljkani plasmanom na tabeli.Efes u Istanbulu nismo dobili nikad, a idemo im na noge u trenutku kad imaju vezane poraze i svega 6 pobeda, još jedan domaći poraz bi ih ubio u pojam. Ima da grizu rukama, nogama i zubima da uhvate priključak, a roster im je vrlo ozbiljan, oporavili su se i Poarije i Lojd i Doužer. Vrlo komplikovana utakmica u kojoj su nam šanse 30% u najboljem slučaju.
January 1Jan 1 4 hours ago, FPLS said:Nema nijednog lakog gostovanja u ovoj i ovakvoj El, ispostavlja se da to nije čak ni Asvel, iako su daleko najslabija ekipa u takmičenju. Što kaže Moća, ne postoji dno kace. Evo Hapoel i Valensija su na vrhu kace, a u praksi su odigrali užasne domaće mečeve u ovom kolu, verovatno uljuljkani plasmanom na tabeli.Efes u Istanbulu nismo dobili nikad, a idemo im na noge u trenutku kad imaju vezane poraze i svega 6 pobeda, još jedan domaći poraz bi ih ubio u pojam. Ima da grizu rukama, nogama i zubima da uhvate priključak, a roster im je vrlo ozbiljan, oporavili su se i Poarije i Lojd i Doužer. Vrlo komplikovana utakmica u kojoj su nam šanse 30% u najboljem slučaju.Onda najbolje da ostanemo kući i predamo par forfe.više vremena za treningštedimo pare za čarterniko se neće povrediti
January 1Jan 1 ako nema sigurica pobeda, da odustanemo :/kakvu sam rusku napravio, u cast bolombojajeo sam i skandirao, bolomboj bolomboj
January 1Jan 1 9 hours ago, Dankan Ajdaho said:Onda najbolje da ostanemo kući i predamo par forfe.više vremena za treningštedimo pare za čarterniko se neće povreditiLaki preterano sereš, niko nije rekao da treba da odustanemo vec da ne najavljes smak sveta posle svakog ppraza u gostima. Sad kazes i da je Efes ekipa sa dna kace
January 2Jan 2 1 hour ago, Valk said:Jesu li svi otputovali u Istanbul?Da. I Chima i Ogi. Tako sam sinoc procitao.
January 2Jan 2 Ko ti je Ogi, Radošić? Prebitno.Pitam jer su na IG neke fotke Kaline i DeDe na dečijoj onkologiji i par njih tvrdi da su slike od danas. Ne bih rekla da jesu ali rekoh možda mi promaklo nešto. Miša otišo li je da se promaja po Istanbul?
January 2Jan 2 16 minutes ago, Valk said:Ko ti je Ogi, Radošić? Prebitno.Pitam jer su na IG neke fotke Kaline i DeDe na dečijoj onkologiji i par njih tvrdi da su slike od danas. Ne bih rekla da jesu ali rekoh možda mi promaklo nešto.Miša otišo li je da se promaja po Istanbul?Ovo je bilo pred Novu godinu (ne znam koji dan tacno), ima intervju Kalinica za Sportske (valjda) gde je pricao i o tome.Bio je juce uvece kratak video na Meridijanu sa treninga Zvezde u trening centru Efesa (izlazak iz autobusa, ulazak u halu itd) i tu su i Kalinic i Davidovac i Dobric i Moneke (i svi ostali sem Bolomboy-a, Rivera, Plavsica i ovih nekih mladjih).