Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nema nijednog lakog gostovanja u ovoj i ovakvoj El, ispostavlja se da to nije čak ni Asvel, iako su daleko najslabija ekipa u takmičenju. Što kaže Moća, ne postoji dno kace. Evo Hapoel i Valensija su na vrhu kace, a u praksi su odigrali užasne domaće mečeve u ovom kolu, verovatno uljuljkani plasmanom na tabeli.

Efes u Istanbulu nismo dobili nikad, a idemo im na noge u trenutku kad imaju vezane poraze i svega 6 pobeda, još jedan domaći poraz bi ih ubio u pojam. Ima da grizu rukama, nogama i zubima da uhvate priključak, a roster im je vrlo ozbiljan, oporavili su se i Poarije i Lojd i Doužer. Vrlo komplikovana utakmica u kojoj su nam šanse 30% u najboljem slučaju.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Srećna nova godina svima, želim vam dobro zdravlje a ostalo ćete umeti sami.

609457160_18550145344053649_726070773266

4 hours ago, FPLS said:

Nema nijednog lakog gostovanja u ovoj i ovakvoj El, ispostavlja se da to nije čak ni Asvel, iako su daleko najslabija ekipa u takmičenju. Što kaže Moća, ne postoji dno kace. Evo Hapoel i Valensija su na vrhu kace, a u praksi su odigrali užasne domaće mečeve u ovom kolu, verovatno uljuljkani plasmanom na tabeli.

Efes u Istanbulu nismo dobili nikad, a idemo im na noge u trenutku kad imaju vezane poraze i svega 6 pobeda, još jedan domaći poraz bi ih ubio u pojam. Ima da grizu rukama, nogama i zubima da uhvate priključak, a roster im je vrlo ozbiljan, oporavili su se i Poarije i Lojd i Doužer. Vrlo komplikovana utakmica u kojoj su nam šanse 30% u najboljem slučaju.

Onda najbolje da ostanemo kući i predamo par forfe.

• više vremena za trening

• štedimo pare za čarter

• niko se neće povrediti

ako nema sigurica pobeda, da odustanemo :/

kakvu sam rusku napravio, u cast bolomboja

jeo sam i skandirao, bolomboj bolomboj

9 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Onda najbolje da ostanemo kući i predamo par forfe.

• više vremena za trening

• štedimo pare za čarter

• niko se neće povrediti

Laki preterano sereš, niko nije rekao da treba da odustanemo vec da ne najavljes smak sveta posle svakog ppraza u gostima. Sad kazes i da je Efes ekipa sa dna kace isuse

52 minutes ago, Moća said:

Laki preterano sereš, ...

1. obećava lolol

Ali Yagoslav i Doti, ko Asteriks i Obeliks.

"From me and my Christmas gift Yago" lolol

Ovaj br 21 još ne verujem da nije AI cry

Jesu li svi otputovali u Istanbul?

1 hour ago, Valk said:

Jesu li svi otputovali u Istanbul?

Da. I Chima i Ogi. Tako sam sinoc procitao.

Ko ti je Ogi, Radošić? Prebitno.

Pitam jer su na IG neke fotke Kaline i DeDe na dečijoj onkologiji i par njih tvrdi da su slike od danas. Ne bih rekla da jesu ali rekoh možda mi promaklo nešto.

Miša otišo li je da se promaja po Istanbul?

7 minutes ago, Valk said:

Ko ti je Ogi

Dobrić

16 minutes ago, Valk said:

Ko ti je Ogi, Radošić? Prebitno.

Pitam jer su na IG neke fotke Kaline i DeDe na dečijoj onkologiji i par njih tvrdi da su slike od danas. Ne bih rekla da jesu ali rekoh možda mi promaklo nešto.

Miša otišo li je da se promaja po Istanbul?

Ovo je bilo pred Novu godinu (ne znam koji dan tacno), ima intervju Kalinica za Sportske (valjda) gde je pricao i o tome.

Bio je juce uvece kratak video na Meridijanu sa treninga Zvezde u trening centru Efesa (izlazak iz autobusa, ulazak u halu itd) i tu su i Kalinic i Davidovac i Dobric i Moneke (i svi ostali sem Bolomboy-a, Rivera, Plavsica i ovih nekih mladjih).