December 8, 2025Dec 8 1 minute ago, MiddleClass said:Air DeDa Krade i zakucava, publika u Rahmatatistanu u transu!
December 8, 2025Dec 8 Da li iko ima objašnjenja zašto u petorci nema Batlera. Možda su svojim glupostima Kalinić i Nvora zaslužili.
December 8, 2025Dec 8 24 minutes ago, sigurnost said:Grejem se presvukao.jel video neko sta je bilo, vajber mi javio da cjopa u trenerci, tj da nije igrao drugo
December 8, 2025Dec 8 Bez nerviranja, igralo se koliko je potrebno za pobedu bez prevelikog rizika da se neko skrlja.Grejem je verovatno obnovio povredu, nisam videla trenutak kad je izašao. Kodiju izgleda neka samo blaga bandaža. I naravno, Šemi i njegov čuveni prst.
December 8, 2025Dec 8 25 minutes ago, sigurnost said:Grejem se presvukao.@FPLS je prvi prijavio povredu.Nisam video šta mu se desilo.
December 8, 2025Dec 8 2 minutes ago, Valk said:Bez nerviranja, igralo se koliko je potrebno za pobedu bez prevelikog rizika da se neko skrlja.Grejem je verovatno obnovio povredu, nisam videla trenutak kad je izašao. Kodiju izgleda neka samo blaga bandaža. I naravno, Šemi i njegov čuveni prst.A Grejem se skrljao.Par puta mi zavisilo da će se i Nvora povrediti.
December 8, 2025Dec 8 5 minutes ago, sigurnost said:A Grejem se skrljao.Par puta mi zavisilo da će se i Nvora povrediti.Kad se Batler okliznuo samo sto me srcka nije strefila a bila je jos jedna situacija kad je Kodi poskocio od bola jer se sudario s nekim. Mrzim ova gostovanja u ABA ligi, ekipe se prirodno naostre protiv nas i biju kao manijaci a mi ove godine kao od stakla da smo pravljeni.Motijeunas prebacio 20 minuta, videlo se na onim poslednjim bacanjima koje je gadjao kao tikvu da je bacao na kos.Batler pokazao tri prsta u Skenderiji, kaze Plavsic - Batler ucutao publiku u Zetri. Valjalo bi neko da mu objasni kako se dizu tri prsta u regionu van Srbije da ne bi bio optuzen da podrzava ratne zlocine.Jebo ih autobus do i od Sarajeva. Nije toliko daleko ali put do tamo je kao iz filmova od pre 50 godina.
December 8, 2025Dec 8 5 minutes ago, harper lee said:Kad se Batler okliznuo samo sto me srcka nije strefila a bila je jos jedna situacija kad je Kodi poskocio od bola jer se sudario s nekim. Mrzim ova gostovanja u ABA ligi, ekipe se prirodno naostre protiv nas i biju kao manijaci a mi ove godine kao od stakla da smo pravljeni.Motijeunas prebacio 20 minuta, videlo se na onim poslednjim bacanjima koje je gadjao kao tikvu da je bacao na kos.Batler pokazao tri prsta u Skenderiji, kaze Plavsic - Batler ucutao publiku u Zetri. Valjalo bi neko da mu objasni kako se dizu tri prsta u regionu van Srbije da ne bi bio optuzen da podrzava ratne zlocine.Jebo ih autobus do i od Sarajeva. Nije toliko daleko ali put do tamo je kao iz filmova od pre 50 godina.Atmosfera u dvorani kao da je 1963.
December 8, 2025Dec 8 5 minutes ago, harper lee said:Jebo ih autobus do i od Sarajeva. Nije toliko daleko ali put do tamo je kao iz filmova od pre 50 godina.Možda čuveni sarajevski smog ometa avio-saobraćaj. Nije daleko, dok prođu pasošku proceduru na aerodromu već su na pola puta do Beograda.
December 8, 2025Dec 8 3 minutes ago, sigurnost said:Atmosfera u dvorani kao da je 1963.OK je atmosfera bila, za razliku od gostovanja reprezentacije. "Jebi se Zvezdo" i "sudija lopove" je jedino sto je iskakalo iz pozorisnog repertoara.1 minute ago, Valk said:Možda čuveni sarajevski smog ometa avio-saobraćaj. Nije daleko, dok prođu pasošku proceduru na aerodromu već su na pola puta do Beograda.Nije do kolicine vremena, put je sranje. Krivine, serpentine, usponi preko Visegrada i Sokoca, na ovom preko Tuzle i Zvornika ili Bijeljine nisu menjali asfalt otkako je Tito umro. Edited December 8, 2025Dec 8 by harper lee
December 8, 2025Dec 8 On se nije vraćao u drugom poluvremenu i snimljen je u trenerci kako sedi na klupi.Posle meča je o tome pričao i Saša Obradović.„Požalio se na bol u listu i nismo ga vraćali, videćemo o čemu se tu radi“, bio je odgovor na pitanje o tome da li će Grejem kojeg je Zvezda dugo čekala biti spreman za derbi u Evroligi u petak od 20.30.Sličan odgovor je bio i na pitanje o Monekeu i Dobriću.„Videćemo i to, cela situacija još nije objavljena, pa ne bih komentarisao“, rekao je Obradović.daklem, kao kad miki manojlović u ranama računa koliko love ima za troškovecmm - butler - povratak yaga - miljenovićnwora-butlerkalinari-nworaojeleye-davidovacmotiejunas-? - ojeleyeto je 9 igrača, tj 7 + 2 koja nisu igrala u skorije vreme
December 8, 2025Dec 8 Izundu bi trebalo da se vrati za PRTZNSvaka čast na Monekea, na Euroleague rivalry najavi njega intervjuišu na temu derbija i on naravno u svom elementu tandrče "goosebumps, I'll remember that for as long as I play basketball, can't wait, blabla" - i eto mu sad derbija, baksuz jedan