December 6, 2025Dec 6 Kalina i Moneke su bili najgori sinoc. Kalina mora pod hitno da se sabere jer ovakvi brainfartovi su neverovatni.Falio je dosta Izundu sinoc za odbranu da zatvori skok i prodore.
December 6, 2025Dec 6 11 hours ago, yakab said:+ sad jos dve tekme gde vrlo lako mozemo 0-2 i eto nas na 9-7ako izgubimo derbi idemo na neko 8-9 mestoa tek sledi januaru narednih 10 tekmi 8 puta gostujemo a te dve kuci virtus i valensija su totalan must wini tako...bitno je da se pumpaloMa da, biće na kraju ljuta borba sa lionom za 19 mesto Školski primer kako jedan poraz ume da istrigeruje ovako kukavan sled događaja
December 6, 2025Dec 6 @ubibobi , sve tacno zboris ali treba uzeti u obzir nasu dijagnozu, stvorenu iz duge istorije raspada.
December 6, 2025Dec 6 1 hour ago, az67 said:Jago 79-83 / 90-79 / -16 (9u, 12mpg) / na terenu 4W0D5L / na klupi 8W0D1LPlavšić 72-100 / 89-77 / -40 (7u, 5mpg) / na terenu 1W1D5L / na klupi 6W0D1LOvo mora da su 2 najbolja rezultata u istoriji EL Plavsic Jebote koga god random izaberes s foruma da otalja tih par minuta ne bi bila veca steta
December 6, 2025Dec 6 10 minutes ago, Ratamahatta said:Jebote koga god random izaberes s foruma da otalja tih par minuta ne bi bila veca stetaSumnjam, ovde ima dosta ljudi koji ni fizičko nisu radili
December 6, 2025Dec 6 16 minutes ago, garmonbozia said:Sumnjam, ovde ima dosta ljudi koji ni fizičko nisu radili+1Pile s praga nisu sutnuli
December 6, 2025Dec 6 2 hours ago, ubibobi said:Ma da, biće na kraju ljuta borba sa lionom za 19 mesto Školski primer kako jedan poraz ume da istrigeruje ovako kukavan sled događaja Taj kojeg si citirao je trigerovan na rodjenju.
December 6, 2025Dec 6 1 hour ago, Ratamahatta said:Ovo mora da su 2 najbolja rezultata u istoriji EL Plavsic Jebote koga god random izaberes s foruma da otalja tih par minuta ne bi bila veca stetaZajebi ti to, mi smo izgubili sinoc jer na predstavljanju ekipa spiker nije zaurlao na kraju Jagooooooooooooooo Dos Santos. Tradicije su tu da bi se postovale, kad ih ne postujes lakse ce kamili biti da prodje kroz iglene usi nego nama da sjebemo carstvo katalonsko.Ali, nece nas ove godine sa povredama pa to ti je, obaramo sve moguce i nemoguce rekorde. Desi se da se nekom povredi maskota ali da se povrede obe maskote u isto vreme to ne znam da li se ikada u istoriji sporta desilo.
December 6, 2025Dec 6 2 hours ago, MiddleClass said:+1Pile s praga nisu sutnuli hahahti si, ako nisam pomesao, iz mne?skoro sam gledao radonju kod edina, gde citira mne narodnu umotvorinu, "taj zna i dje nebo visi"crnogorci su reciti kolektivno.
December 6, 2025Dec 6 50 minutes ago, harper lee said:Zajebi ti to, mi smo izgubili sinoc jer na predstavljanju ekipa spiker nije zaurlao na kraju Jagooooooooooooooo Dos Santos.Znala sam! Ali bila je maskota (u dresu FKCZ) znači prisustvo checked. Spiker je zato iskoristio priliku da zariče Čiiiimaaa Mooneeekeeeee i tako urekao Čimeta™, pretvorio ga u Jaga sa dredovima.Gledala sam silom prilika reprizu. Mi smo dugo bili živi u meču, prava šteta da nismo uspeli u ovom istorijskom trenutku da skinemo Barsi skalp u Areni.Kodi Bugarin sad razume šta znači kad te neko napadne s leđa 🗡️🇧🇬
December 6, 2025Dec 6 13 minutes ago, uini said:hahahti si, ako nisam pomesao, iz mne?Grešiš, midlara je bosanac
December 6, 2025Dec 6 14 hours ago, yakab said:+ sad jos dve tekme gde vrlo lako mozemo 0-2 i eto nas na 9-7ako izgubimo derbi idemo na neko 8-9 mestoa tek sledi januaru narednih 10 tekmi 8 puta gostujemo a te dve kuci virtus i valensija su totalan must wini tako...bitno je da se pumpaloMa imacemo 9-29 na kraju.
December 6, 2025Dec 6 15 hours ago, Dankan Ajdaho said:Evo me s tekme. Baš čudna utakmica. Iz nekog meni nepoznatog razloga, od samog starta smo ušli u neku neobjašnjivu nervozu iz čega je proisteklo srljanje.Najbolji opis je baš to, srljanje. I to nas nije napuštalo bukvalno čitav meč. Kad god smo se približili i izjednaačili te imali priliku da povedemo, mi smo zasrljali i šutirali iz loše pozicije ili zaglavinjali pod koš i promašili ili izgubili loptu.Nije imao ko da stane na loptu, pozove neku akciju i da odigramo nešto mudro. Samo divljina i no brain.S druge strane stare kuke su nas usrale, dali su nam jedno deset koševa pri izvođenju ispod koša kao da smo pioniri.Najlošija utakmica ove sezone, uključujući i one pod Grkom.Kako si našao ulaznicu?
December 6, 2025Dec 6 24 minutes ago, ubibobi said:Grešiš, midlara je bosanac pitao sam gde zivi, ne koje je nacionalnosti shkrbavekao da su srbini iz vranja, sumadije, negotina i srema isti
December 6, 2025Dec 6 Ja se ne secam da smo mi ikada u Areni dobili utakmicu kad je bio neki performans, hajp, kad je 25.000 ljudi bilo u hali od kojih jedno 5-6 hiljada bez karata.Ali kakva smo mi cincarska kultura, to je da covek ne poveruje. Osoba X pre utakmice: Drustvo, zna li neko kako moze da se udje, mogu li klinci do 15 godina bez karte, imam sina od 23 ali izgleda kao da mu je 14, koliko nas moze na jednu sezonsku, dolaze mi neki drugari iz Bosanske Dubice pa bih nekako da ih promuvam u halu...Ista osoba X posle utakmice: Jebem ti ovakav klub i ovakvu drzavu, tolika guzva na ulazu, pola sata nismo mogli da udjemo u halu, zakrceni prolazi, ne mozes k'o covek da sednes, neki govnari iz Bosanske Dubice nisu gasili cigare celu utakmicu, putuj Evropo, nije za nas seljake Evroliga, yada-yada,...I posle se pitamo zasto smo osvajaci Evrolige posle dve pobede i istovremeno necemo pobediti nikog do kraja posle dva poraza. Mi nemamo jednu vijugu u mozgu koja koncepcijski nije rascep, bog Janus je za nas paradigma cvrstog i doslednog karaktera.