Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Evo me s tekme. Baš čudna utakmica. Iz nekog meni nepoznatog razloga, od samog starta smo ušli u neku neobjašnjivu nervozu iz čega je proisteklo srljanje.

Najbolji opis je baš to, srljanje. I to nas nije napuštalo bukvalno čitav meč. Kad god smo se približili i izjednaačili te imali priliku da povedemo, mi smo zasrljali i šutirali iz loše pozicije ili zaglavinjali pod koš i promašili ili izgubili loptu.

Nije imao ko da stane na loptu, pozove neku akciju i da odigramo nešto mudro. Samo divljina i no brain.

S druge strane stare kuke su nas usrale, dali su nam jedno deset koševa pri izvođenju ispod koša kao da smo pioniri.

Najlošija utakmica ove sezone, uključujući i one pod Grkom.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, uini said:

jebiga, clyburn je elitni igrac, samo sto u ovim godinama ne moze da provajduje takav kontinuitet, iz tekme u tekmu.

meni je u prajmu bio najomiljeniji igrac ovog modernijeg euro doba

Neverovatan i retko posten igrac, meni je takodje jedan od omiljenijih od onih koji nisu igrali za nas. On i Bolomboj su prototip sportiste kakve volim da gledam kad je ponasanje na terenu u pitanju.

Odem malopre na sajt EL da vidim boxscore, i sva besmislenost nebitne statistike me odmah udari u facu.

Moneke najveći PIR u timu - čovek bio bukvalno najgori igrač večeras. Al, jebi ga, još nisu našli način kako da u statistiku uvrste npr. njegovo spavanje u odbrani, kad mu igrač udje iza ledja i zakuca.

Batler je najmanji problem bio večeras - najsmislenije napade smo imali sa njim na parketu, ali Sale mora malo da razbije šeme i koncepte, i one " slučajne" i one manje slučajne. Da se ne ponavljam, isto sam napisao i nakon pobede protiv Olija.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Iz nekog meni nepoznatog razloga, od samog starta smo ušli u neku neobjašnjivu nervozu iz čega je proisteklo srljanje.

Najbolji opis je baš to, srljanje. I to nas nije napuštalo bukvalno čitav meč.

tačno a opet, bilo je i pre tekme jasno da nam sa barcom ne odgovara sporiji tempo tekme, tj da njihovi ključni igrači tu profitiraju.

punter nije doprinosio ali su zato clyburn i satoransky, blitz-krieg minijaturama, omogućavali da drže taj polu-uspavljujući tempo na 7-10 razlike

tu smo mi gubili glavu fakat ali je osnovna premisa bila ispravna, da ih uvedemo u višu brzinu.

7 minutes ago, harper lee said:

Moneke i Kalinic su se donekle i povadili, Moneke skokovima u napadu a Kalinic sa par pogodjenih suteva

Moneke najviše OR a Kalinić DR plus 2 od 4 trojke koje smo nekako metnuli je dao on.

Meni su svi osim Kodija i Motyja delovali blentavo na terenu i malo me čudi da se Davidovac nije uopšte vraćao u drugom, nije bio loš a falilo je više sivih ćelija nego fizike.

Kako god, ako je trebalo neko da nas drkne pa da se izvuku pouke - nema bolje ekipe od Barselone za tu nepopularnu ulogu.

..i naravno brizuela, jedan od top3 ubica zvezde a konkurencija je golema

1 minute ago, uini said:

..i naravno brizuela, jedan od top3 ubica zvezde a konkurencija je golema

Ovaj nas specijalno hejtuje, bukvalno nam je ko Martovske ide. Ne znam što nas je uzeo na zub ali nije lepo.

Dobro je da Izundu nije ulazio, ne verujem da bi se utakmica bitno drugačije završila a možda bi se čovek nešto dodatno sjebao.

3 minutes ago, Valk said:

Ovaj nas specijalno hejtuje, bukvalno nam je ko Martovske ide. Ne znam što nas je uzeo na zub ali nije lepo.

standardno pogledaš njegov ceo game log iz sezone i vidiš da mu je naša tekma u top2 ako nije ubedljivo najbolja.

6ipo pts za 13&kusur minuta po tekmi, večeras, 17pts za 14mins jedva

whistle

+ sad jos dve tekme gde vrlo lako mozemo 0-2 i eto nas na 9-7

ako izgubimo derbi idemo na neko 8-9 mesto

a tek sledi januar

u narednih 10 tekmi 8 puta gostujemo a te dve kuci virtus i valensija su totalan must win

i tako...

bitno je da se pumpalo

15 minutes ago, uini said:

standardno pogledaš njegov ceo game log iz sezone i vidiš da mu je naša tekma u top2 ako nije ubedljivo najbolja.

6ipo pts za 13&kusur minuta po tekmi, večeras, 17pts za 14mins jedva

Sto je najludje, nije da smo ga potcenili pa da nam je ubacio tri otvorene trojke, dve su bile sa rukom na licu a jednu je dao sa preko osam metara. Ali Klajburn sta je ubacivao, na kraju se i sam nasmejao kad je ubacio onu od table. Jesmo mi glupo igrali ali koliko srece ima Barselona kad dodje u Beograd to je za "Trece oko". Bar tri ili cetiri puta su bili na ivici koraka, na ivici prestupa, svaka divlja lopta koju su vracali u teren iz auta im je isla u ruke. Poseban slag na tortu je bio kad je Panter bacio loptu u aut, Kodi instinktivno pruzi ruku, zakaci ga jedva i primimo kos iz izvodjenja tako sto je onaj klinac odigrao sa Kodijevim ledjima koji se okrenuo da bleji okolo.lolol

Totalno bez mozga smo odigrali i to po pravilu uvek kad bismo utakmicu vracali u egal.

Edited by harper lee

Devonte me je prijatno iznenadio u odbrani, izgurao je to dobro danas, zna i da je iscacka.

Sa druge strane u napadu sam ipak ocekivao dosta vise. Ok, ima jos vremena tek je poceo da igra, ali danas je bas previse bilo coskarenja. Prodor mu nije jaca strana, spor je i to razumem, ali mogao je da zategne neku poludistancu, podeli neku asist. Nadam se da ce to biti dosta bolje.

Poraz ko poraz, mora se nekad izgubiti. Bili su bolji od pocetka i zasluzeno pobedili. Opasni su, peglaju ozbiljno u odbrani i imaju vrhusnkog trenera, ali ne mislim da su favoriti za osvajanje, klupa dosta tanka.

ćoškarenje ne može biti odluka igrača, to mora biti koncept trenera.

butler je bio lead ballhandler, kada su on i graham bili zajedno u igri (makar drugu i treću četvrtinu koje sam gledao) - i to tada nije bilo loše, jer je butler probijao dobro odbranu onim svojim uzastopnim promenama, fino asistirao.

treba graham više da ima loptu u rukama, jer je u najmanju ruku korektan asistent i to ne samo iz pnra

ulaz mu je, kao što kažeš, loš i nikakav.

biće on sigurno uključen u većem kapacitetu, samo što je sale sinoć prosto poverovao fizikalnijoj postavi, da će da prelomi barcu a imali smo momente ali se iz ranije opisanih razloga to nije desilo.

Edited by uini

sad gledam, šutirali smo 16.7% za tri aka 4/24

graham 1/3

cmm 1/5

butler 0/4

kalinari 2/4

dobrić 0/1

nwora 0/5

ojeleye 0/2

baš loše i za naše standarde, mada nije ni čudno, jer je lopta slabo tekla u napadu, većina toga iz nekog driblinga, preko ruke i sl

Izbliza je delovalo još gore, sve su to bile cigle ni blizu da uđu.

On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minuta

Moneke 92-82 na terenu / 74-78 na klupi / razlika +14 (12 utakmica, 27 minuta u proseku) / na terenu 9W1D2L / na klupi 4W0D8L

Motiejunas 91-78 / 83-81 / +10 (12u, 16mpg) / na terenu 8W0D4L / na klupi 7W1D4L

Mekintajer 89-82 / 78-81 / +9 (14u, 30mpg) / na terenu 9W0D5L / na klupi 6W3D5L

MIljenović 88-78 / 87-82 / +5 (7u, 8mpg) / na terenu 4W0D3L / na klupi 5W0D2L

Izundu 88-81 / 87-83 / +4 (10u, 15mpg) / na terenu 7W1D2L / na klupi 7W0D3L

Dobrić 88-81 / 84-80 / +3 (9u, 16mpg) / na terenu 5W0D4L / na klupi 5W0D4L

Kalinić 87-82 / 84-81 / +2 (14u, 27mpg) / na terenu 9W0D5L / na klupi 9W0D5L

Batler 85-82 / 88-85 / +0 (7u, 15mpg) / na terenu 3W0D4L / na klupi 3W1D3L

Nvora 86-85 / 82-76 / -4 (9u, 29mpg) / na terenu 6W0D3L / na klupi 6W0D3L

Davidovac 84-83 / 87-81 / -4 (13u, 16mpg) / na terenu 6W0D7L / na klupi 8W1D4L

Odželej 78-78 / 96-86 / -10 (14u, 22mpg) / na terenu 6W0D8L / na klupi 9W0D5L

Jago 79-83 / 90-79 / -16 (9u, 12mpg) / na terenu 4W0D5L / na klupi 8W0D1L

Plavšić 72-100 / 89-77 / -40 (7u, 5mpg) / na terenu 1W1D5L / na klupi 6W0D1L

Edited by az67