Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Nikodije said:

Samo zbog skandiranja? Nisam gledao pa ne znam da li je nešto letelo ka njemu, ali ako je zbog verbalnog delikta onda je smešno

Ma, skandirali mu "pusi kurac Kevine", kao i uvek. Moneke je u Istanbulu protiv Fenera popio ribanje od celog prvog reda publike kad je ubacio trojku koja je prakticno bila za pobedu pa nikom nista. Hoce navijaci kad gube kuci da puste jezik, pogotovo ovde kod nas na Balkanu. Gluposti.

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, Nikodije said:

Samo zbog skandiranja? Nisam gledao pa ne znam da li je nešto letelo ka njemu, ali ako je zbog verbalnog delikta onda je smešno

Puši kurac Kevine, to je bilo.

PK Kevine je redovno i nije prvi put, a kapiram da je nešto rasistički bilo ne bi se prošlo sa samo 8k.

Ovo je šlihtanje Barseloni i ništa drugo.

Čuj, kaže, "skandiralo se Panteru, sudijama i svakom ko ima veze sa Barselonom" lolol

Bukvalno je Šengelija dobio zvižduke samo kad je izvodio bacanja, a Klajburn ni to iako nas je sahranio.

Realno, Panter već godinama zna šta može da očekuje od Zvezdine publike, nije ovo sad nešto specijalno bilo pa ga pogodilo toliko da mora da pokazuje srednji prst dečurliji tupavoj i spušta se na taj nivo. Baš je jadan. Ljulj je gospodskije podneo Puta Madre Sergio od komšija nego Panter ovo svoje.

Da li su mu pevali na srpskom ili engleskom?

ček da probam

kevin, kevin,smoke a dick kevin

na engleskom

Mzda je pomislio da mu pevaju da zapali buksnu?

We need to talk about Kevin

Zadnje vreme doslo kada vise ne mozes ni da horski vredjas sa tribina. Jebala ih vise pristojnost, nije to sah..

a reci koliko bi bilo jako da vređaju šahiste dok igraju

Edited by uini

3 minutes ago, uini said:

Ja ih vredjam, ono retko kad odem

3 minutes ago, uini said:

Jebo te konj

6 minutes ago, uini said:

bilo neko paljenje baklji sredinom osamdesetih

ovi bili u čudu, šta sad

i onda zamolili lepo ljude da odu, ovi što su bakljarali otišli

lepa reč, gvozdena vrata…

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zadnje vreme doslo kada vise ne mozes ni da horski vredjas sa tribina. Jebala ih vise pristojnost, nije to sah..

Koliko god Evroliga svirala kurcu uvek se nadju domaci dramoseri da odsviraju stakato.

Neka kaznjavaju za pogrdno skandiranje s tribina uvek, svuda i svakog pa tek onda mozemo da pricamo o nekakvoj strategiji a ne o besmislenom izdrkavanju. PAO i Ataman su dobili deset puta vecu porciju uvreda pa se niko nije preterano uzbudjivao oko toga. Neki idu toliko daleko da vredjaju svoje igrace, svog predsednika i svoj klub... oh, wait.sleep

Edited by harper lee

To bi bilo genijalno. Navijaci vredjaju predsednika, EL kazni klub pa predsednik mora da plati..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

To bi bilo genijalno. Navijaci vredjaju predsednika, EL kazni klub pa predsednik mora da plati..

Posle kazu da ne postoji perpetuum mobile.