December 8, 2025Dec 8 Kad je onaj Kovačević sa 70 kila žive vage pokušao da zida Odželeja Optimista godine
December 8, 2025Dec 8 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kad je onaj Kovačević sa 70 kila žive vage pokušao da zida Odželeja Optimista godineGarant prati Motyja na IG.
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, MiddleClass said:@uiniIzundu je deveti, a ne Jagone verujem da ce igrati ako vec nije danas
December 8, 2025Dec 8 Ja sam se sledio kad je Semi zakucao u kontri i okacio se na kos. Sva sreca pa je ispalo ok.
December 8, 2025Dec 8 24 minutes ago, uini said:ne verujem da ce igrati ako vec nije danasOk, ali tek nema logike da ce igrati Jago koji danas nije bio ni na klupi.
December 9, 2025Dec 9 13 hours ago, harper lee said:OK je atmosfera bila, za razliku od gostovanja reprezentacije. "Jebi se Zvezdo" i "sudija lopove" je jedino sto je iskakalo iz pozorisnog repertoara.Nije do kolicine vremena, put je sranje. Krivine, serpentine, usponi preko Visegrada i Sokoca, na ovom preko Tuzle i Zvornika ili Bijeljine nisu menjali asfalt otkako je Tito umro.Nisam mislio na vređanje, nego kao da je sve u hali zaglavljeno u nekom vremenu pre 60 godina.
December 9, 2025Dec 9 1 hour ago, sigurnost said:Nisam mislio na vređanje, nego kao da je sve u hali zaglavljeno u nekom vremenu pre 60 godina.Ne znam kako je u halama ubosni, ali me podsetilo na gostovanje Zagorca kod Mileta, gde je pričao kako su ga kontaktirali igraci iz prve lige Makedonije dok je pokušavao da se bavi onom unijom igrača i kada su se sastali, ljudi nisu tražili ni hotele, niti se žalili na dužinu treninga, minimalnu platu, ništa od onoga sto danasnji profesionalci traže, već da se nekako dodje do konsenzusa da utakmica ne može da igra ako nema odredjeno minimum stepeni u hali.
December 9, 2025Dec 9 12 hours ago, Dankan Ajdaho said:Ima li neko ideju zašto je Izundu dve utkamice presedeo na klupi?Ja pitao Sasu, jos mi nije odgovorio na WhatsUp
December 9, 2025Dec 9 1 hour ago, Segundo said:Ne znam kako je u halama ubosni, ali me podsetilo na gostovanje Zagorca kod Mileta, gde je pričao kako su ga kontaktirali igraci iz prve lige Makedonije dok je pokušavao da se bavi onom unijom igrača i kada su se sastali, ljudi nisu tražili ni hotele, niti se žalili na dužinu treninga, minimalnu platu, ništa od onoga sto danasnji profesionalci traže, već da se nekako dodje do konsenzusa da utakmica ne može da igra ako nema odredjeno minimum stepeni u hali.Burazer mi igrao u Makedoniji, kaže tamo nigde nema centralno grejanje i da su jednom posle utakmice zatekli zaleđene tuševe.
December 9, 2025Dec 9 2 hours ago, sigurnost said:Nisam mislio na vređanje, nego kao da je sve u hali zaglavljeno u nekom vremenu pre 60 godina.Pa, "Skenderija" i jeste od pre skoro 60 godina, napravljena je 1969. godine. Ne verujem da su mnogo ulagali u njeno renoviranje, ljudi su preziveli neke ratove, opsade i okruzenja pa su imali malo drugacije prioritete od renoviranja sportskih hala. Prosle godine u ovo vreme mi je bio odlozen let iz Sarajeva zbog nevremena pa sam zaglavio u "Holiday Inn"-u preko noci, taj ugodjaj boravka u rusevini nekada elitnog hotela odavno nisam doziveo. Postapokalipsa.Jeste, utakmica je imala taj YU vajb. Sarajlijama je ocigledno bilo stalo da se pokazu kao dobri domacini posle onog srbovrbastog performansa placenih navijaca reprezentacije BiH i odradili su sjajan posao, atmosfera je bila vise nego korektna cak i za skandinavske standarde. Zestoko navijanje za svoje tokom utakmice, aplauz i svojim igracima koji su se borili i boljem protivniku posle utakmice. Taman kako treba.
December 9, 2025Dec 9 Probali su nekoliko puta sa "Jebem te Zvezdo" ali nemaju oni tu patku, pa su batalili.
December 9, 2025Dec 9 2 minutes ago, JPM said:Probali su nekoliko puta sa "Jebem te Zvezdo" ali nemaju oni tu patku, pa su batalili.Hajde, jebo te, za ono sto se cuje u nasim halama to je Sekspirov sonet.