Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

25 minutes ago, harper lee said:

Hajde, jebo te, za ono sto se cuje u nasim halama to je Sekspirov sonet.

Upravo sam to i kazao. Nemaju oni taj nivo degeneričnosti kao naša tribina, vidi se da je fina raja.

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, JPM said:

Upravo sam to i kazao. Nemaju oni taj nivo degeneričnosti kao naša tribina, vidi se da je fina raja.

Nemaju "organizovane", dosla je gradska ekipa da gleda kosarku koju je privuklo Zvezdino ime iz nekih starih vremena. Oni su imali neki skandal oko navijanja za reprezentaciju koji nisam ispratio do kraja, valjda je neki lik iz Saveza formirao neke svoje navijacke grupe od raznih sitnih kriminalaca koje su i napravile onu blamazu na utakmici BiH - Srbija. Uzgred, svaki put kad neko opsuje u hali koja nosi ime Mirze Delibasica to je kao da pljunes na nebo, bolji i pitomiji covek od Mirze se nije radjao u ovoj nasoj vukojebini.

Edited by harper lee

1 hour ago, Moća said:

Burazer mi igrao u Makedoniji, kaže tamo nigde nema centralno grejanje i da su jednom posle utakmice zatekli zaleđene tuševe.

Da, na ovo sto je Zagorac ispričao, Mile se nadovezao Besovicevom pričom kada u Strumici odu da popiju vode, a cesma zaledjena.

8 minutes ago, harper lee said:

Nemaju "organizovane", dosla je gradska ekipa da gleda kosarku koju je privuklo Zvezdino ime iz nekih starih vremena. Oni su imali neki skandal oko navijanja za reprezentaciju koji nisam ispratio do kraja, valjda je neki lik iz Saveza formirao neke svoje navijacke grupe od raznih sitnih kriminalaca koje su i napravile onu blamazu na utakmici BiH - Srbija. Uzgred, svaki put kad neko opsuje u hali koja nosi ime Mirze Delibasica to je kao da pljunes na nebo, bolji i pitomiji covek od Mirze se nije radjao u ovoj nasoj vukojebini.

Možda nema KK Bosna. Bila je prilična količina fašistoidnih smradova i crnokošuljaša na reprezentaciji.

EDIT: Editovao si )

Edited by JPM

3 minutes ago, JPM said:

Možda nema KK Bosna. Bila je prilična količina fašistoidnih smradova i crnokošuljaša na reprezentaciji.

To sam i napisao.

1 minute ago, harper lee said:

To sam i napisao.

Kasno sam video :)

44 minutes ago, harper lee said:

Uzgred, svaki put kad neko opsuje u hali koja nosi ime Mirze Delibasica to je kao da pljunes na nebo, bolji i pitomiji covek od Mirze se nije radjao u ovoj nasoj vukojebini.

upoznao sam mirzu, sticajem okolnosti, 1990e, u madridu, kao klinac jelte, koga basket ne zanima: dalje sledi sve sto si napisao & than some; chovek-sunce.

@harper lee igralo se u Zetri

2 hours ago, JPM said:

EDIT: Editovao si )

Editovao sam jedno slovo, otkucao sam stinih umesto sitnih.

20 minutes ago, Nikodije said:

oli ima 7 vrhunskih bekova, jedan se povredi, oni odmah panično kupuju novog još skupljeg

Nista cudno. I Sasa O. je posle Bosne rekao da cemo morati reagovati na trzistu jer inamo 10 povrjedjenih fantom

Kažnjeni 8k€ i 80% tribine zbog Pantera.

prelijepo-eating.gif

6 minutes ago, Valk said:

prelijepo-eating.gif

Avakari, caje...ph34r

7 minutes ago, Valk said:

prelijepo-eating.gif

Tipicno evroligasko sviranje kurcu.

Samo zbog skandiranja? Nisam gledao pa ne znam da li je nešto letelo ka njemu, ali ako je zbog verbalnog delikta onda je smešno

Edited by Nikodije