Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, kralj said:

Možemo i groblje da pustimo. Skupićemo se do Atine.

Imate nikad lakse gostovanje. Velika sramota ako izgubite..

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 minutes ago, kralj said:

groblje da pustimo

Da l' si lud lolol

Posle njih imamo Hapoel, mora da se izvuče neka pobeda u narednim mečevima.

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Imate nikad lakse gostovanje. Velika sramota ako izgubite..

Slazem se. Neka se roknu svi na celu sa Sasom ako izgubimo od ovakvog Partizana

Lagano,bitno je dobijati svaku drugu utakmicu . Kad se vezu pobede super ali ne dozvoljavati serije poraza i to je to .

Ova ekipa ne noze da me iznervira i pored ovakvog poraza .

Edited by elementary

Dva puta nakon što smo se vratili, ulazi Bruziola, i dva puta iz iste akcije ubacuje za tri i opet pokreće Barsu.

Poraz kao poraz, ok, loše jedino što je kući..

Imaš min tri igrača koji trebaju da doprinesu poene, a oni svi odjednom bacali cigle i ne mogu ništa da porode spolja. Plus Kalina i Moneke, borili se, ali igrali veoma nesretno.

Na kraju, mi i dalje igramo sa jednim ozbiljnim minusu jer imamo samo jednog centra...

Odvalili su nas sto i nije toliko lose, malo smo poceli previse da mastamo o sopstvenoj snazi. Osim Kodija i Motijeunasa niko se nije pojavio veceras sa nekom solidnom partijom, i ovi koji su imali neki ucinak kao Moneke i Kalinic kompenzovali su gomilom gresaka, promasenih zicera i izgubljenih lopti. Kad god je bilo gusto po njih pojavili su se neki igraci sa velikim sutevima, kad god je mi trebalo da prelomimo ili smo gubili lopte ili lomili obruce. Slika i prilika ove utakmice je trenutak kada na 62 : 63 Brizuela pogadja bez koske sa osam metara a u sledecem napadu Grejem pogadja negde izmedju obruca i klupe Barselone. Sa 4 od 24 u sutu za tri mogu da se dobiju samo ekipe protiv kojih imas prednost u reketu a mi skoro nijedan zicer nismo mogli da ubacimo bez samaranja, guranja i grebanja.

Popili smo lepu lekciju iz kosarke na vreme od pravog, iskusnog, namazanog i odlicno vodjenog evroligaskog tima. U vecem delu utakmice nismo ni videli kos. Plus kad igras protiv Barselone u Beogradu uvek moras da racunas s tim da ce svaka nicija lopta da ode njima u ruke, da ce da ubace trojku o tablu ili sa 8 metara, da ces deset puta da budes na ivici da oduzmes loptu i nikad neces da predjes tu ivicu i slicno. Odlican su tim ali ih u Beogradu najcesce nevidjeno sere.

2 minutes ago, MiddleClass said:

Slazem se. Neka se roknu svi na celu sa Sasom ako izgubimo od ovakvog Partizana

Ne nasedaj, prave se mrtvi, da ih olako shvatimo, derbi je to, setimo se prošle godine. Samo što im je tada još Mesias bio u katedrali fantom

Edited by assignment

Jeste, sve ovo sto se desava Partizanu je samo cunning plan da vas zajebemo D

1 minute ago, assignment said:

Ne nasedaj, prave se mrtvi, da ih olako shvatimo, derbi je to, setimo se prošle godine. Samo što im je tada još Mesias još bio u katedrali fantom

.

prosle godine nisu bili u formi, ove su u rasulu na svim nivoima fantom

1 minute ago, Lord Stef said:

Morate nekog i pobediti.

Barselona ako im se ne povredi niko iz prve petorke sa Paskvalom na klupi vrlo lako moze da bude prvi favorit za osvajanje. Svi pricaju da od pocetka sezone igraju lose a oni su dosli do istog ucinka kao i mi koji smo kao neki hit Evrolige. Sad imaju na klupi jednog od najboljih trenera u Evropi koji vodi nekoliko preiskusnih igraca, ako se dokopaju Final Four-a na jednoj utakmici nikome ne dajem vece sanse da ce da ih dobije. Plus ce im se vratiti Laprovitola. Jedini znak pitanja za njih je duzina sezone i broj utakmica, imaju 6-7 top igraca ali su svi u godinama a personal sa klupe im je srednje zalostan.

2 minutes ago, Lord Stef said:

Pa još samo ta teorija nije razrađena lolol

1 minute ago, sigurnost said:

Morate nekog i pobediti.

Ja sam zapravo ocekivao poraz od Bajerna pa da onda pobeda u derbiju sa recimo novim trenerom bude pocetak serine, kao prosle godine D

1 minute ago, Valk said:

Pa još samo ta teorija nije razrađena lolol

Posle derbija Zeljko se vraca na klupu sa seretskim osmehom dok Ostoja izjavljuje "asmo im ga suknuli ahahaha"

Nego, Klajburn. Moja tiha patnja jos od Darusafake, kad je u zoni uzivanje ga je gledati

A sad! Gos'n Vlade o Mekintajeru.

Realno, ako se njega pita, Kodi nam je bio najgori lolol jer je uloga plejmejkera da smiri ekipu kad divlja.