December 5, 2025Dec 5 40 minutes ago, Valk said:Brt 1 loša utakmica u moru dobrih i odmah aj da gasimo svetlo, katastrofa, pakaoČemu to?Pa komentar se odnosio na sekvence u ovom mecu, licilo na ona stara mucenja. Ne mislim na sezonu generalno, opusti se.
December 5, 2025Dec 5 4 minutes ago, Lord Stef said:Ja sam zapravo ocekivao poraz od Bajerna pa da onda pobeda u derbiju sa recimo novim trenerom bude pocetak serine, kao prosle godine Između Zvezde i Partizana je razlika samo u 2 pobede, gledajući odnos poraza kući i pobeda na strani.Samo je pitanje momentima, tako da je u sledećem kolu svaki ishod moguć.Dugoročno gledano mislim da će Zvezda biti bolje plasirana.
December 5, 2025Dec 5 Interesantan podatak, pre dolaska Batlera smo gazili i imali 8 pobeda u nizu, od njegovog debija u Subotici do sada 5-5. Ako znamo da nije igrao protiv Buducnosti to je 4-5. Ne mora biti da je zbog njega ali od nekog ko je docekan kao ultimativno pojacanje sa kojim cemo jos jace gaziti mi imamo negativan skor.
December 5, 2025Dec 5 9 minutes ago, Valk said:A sad! Gos'n Vlade o Mekintajeru.Realno, ako se njega pita, Kodi nam je bio najgori jer je uloga plejmejkera da smiri ekipu kad divlja.Kodi nije bio najgori, ovo ostalo stoji...
December 5, 2025Dec 5 sa njim nesto ne stima,ili ima problem sa prilagodjavajem na evropsku kosarku,sto moze biti i neresiv problem
December 5, 2025Dec 5 Just now, assignment said:Kodi nije bio najgori, ovo ostalo stoji...Divljali su najviše Batler i Grejem u tandemu, kad Kodi uopšte nije bio na parketu. Ali nije to poenta, poenta je u Đurovićevoj opsesiji Kodijem.Sale rešava Rajka sa 10% snage.
December 5, 2025Dec 5 Rekoh ja za Grejema da ce biti dosta skuplji Kenan pa me @uini imao ubiti. Ajde, ne trosi toliko lopti, ali se krije po coskovima kao da je rang Dobrica...
December 5, 2025Dec 5 Previse se ocekuje od NBA igraca generalno a nisu svi Nan, takvih je jedan od 50 ili 100 otprilike.
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, Valk said:Divljali su najviše Batler i Grejem u tandemu, kad Kodi uopšte nije bio na parketu. Ali nije to poenta, poenta je u Đurovićevoj opsesiji Kodijem.Sale rešava Rajka sa 10% snage.Najviše su divljali Kalinić i Moneke.Onaj napad na kraju 2/4 u njihovoj izvedbi je za školu košarke- deco nemojte nikad ovako. Ali nikad.
December 5, 2025Dec 5 Poraz u pravom trenutku, suvise se poletelo.Ovako, izgubili smo od nekog ko nas i inace dere gde stigne i kako stigne, uz vrlo lose do ocajne partije vecine igraca.Batler mi je bas razocarenje, a i grejem mi ne ostavlja utisak stabilnosti, ajde sto su obojica sa trojke promasili, nego ni tablu nisu pogodili, a ovamo su neki vajni suteri.Ono sto mi se ni malo ne svidja je da nam je napad uzasan u dve od zadnje tri utakmice, pri cemu nam je prvi plej najbolji, a veceras i jedini koji je odigrao dobro.Ne mogu da kazem da sam iznenadjen, a nisam ni razocaran, ali sam ocekivao ipak malo jaci otpor, bolje smo se borili i kad su oni bili jaci a mi slabiji.Ocajnicki nam fali izundu, odjelej ipak nije centar, i to ne moze da upali protiv ovih prekaljenih ekipa.Teraj dalje, partizan se prosto mora pobediti, a hapoel ce nam otprilike reci gde nam je mesto.
December 5, 2025Dec 5 Just now, Bogotac said:sa njim nesto ne stima,ili ima problem sa prilagodjavajem na evropsku kosarku,sto moze biti i neresiv problemMi smo sa Batlerom kao plejem pokrenuli seriju koja nas je vratila u egal nakon sto je startna petorka napravila 11 razlike za Barselonu. Nema on sta vise da se prilagodjava nego decka treba pustiti da malo igra van sablona i na inspiraciju, to je takav tip igraca i ako pokusavas od njega da napravis Miler-Mekintajera samo ces da ga upropastis. Nama Batler veceras nije bio nikakav problem, unistili su nas pre svih Nwora, Moneke i Kalinic koji su odigrali beskonacno glupe utakmice a najvece gluposti su pravili kad nam je najvise trebalo da ih ne pravimo. To je inace osovina koja nam je jako vazna i obicno nam daje prednost, veceras su ih debelo nadigrali direktni protivnici i to je to.Protiv ovakvih odbrana kakva je veceras bila Barsina ako te ne ide sut potreban ti je centar koji ce da se odmotava i pravi prednost iz pika da malo suzi i utera odbranu u reket a nama su oba takva centra na listi povredjenih. Barselona je igrala odbranu ocekivano pametno i cvrsto, standardno u ranoj fazi nasih napada a onda su preuzimali kad bi sat krenuo da curi i nisu nam davali otvorene suteve. Kodi je nekoliko puta to resio prodorima ali to je za njih bila mala cena koju su rado platili da Batler, Grejem, Nwora i Odzelej nemaju suteve spolja. Osim onih par Kalinicevih suteva ne znam da li smo imali jedan jedini otvoren sut na celoj utakmici. Na kraju su nas toliko naplasili da i kad smo imali poluotvorene suteve igraci su oklevali da ih uzmu. Generalno smo izgledali mnogo bolje sa Motijeunasom na parketu dok je Litvanac imao gasa, ako izuzmemo prvih nekoliko minuta utakmice. To bi izgledalo dosta bolje da smo imali na raspolaganju makar Izundua, da i ne govorim o Bolomboju, jer ovakve odbrane kakvu je Barsa igrala najcesce pucaju protiv atleticnih centara koji brzo zauzimaju pozicije oko obruca i igraju iznad njega. Ovako su nas lepo iskautirali, skontali gde smo jaki i ponistili nas. Mi smo mnoge ekipe dobili tim next odbranama nakon preuzimanja, ovoga puta nam je Paskval priredio ono sto smo mi tim drugim ekipama.
December 5, 2025Dec 5 23 minutes ago, MiddleClass said:Rekoh ja za Grejema da ce biti dosta skuplji Kenan pa me @uini imao ubiti. Ajde, ne trosi toliko lopti, ali se krije po coskovima kao da je rang Dobrica... gledao sam danas svega drugu i trecu cetvrtinu ali sam imao tada utisak, da nam je nedostajalo butler-graham 1-2 puncha kao za oly
December 5, 2025Dec 5 Batler je meni i dalje poprilična nepoznanica, način na koji ga Saša koristi bi ubio u pojam i mnogo bolje igrače. Evo ti legendo dva kratka stinta u oba poluvremena, pa izmisli nešto. Ali pazi da ne napraviš neko sranje, jer se onda ekspresno vraćaš na klupu.U evidentnom je grču, ali deluje kao strpljiv tip sa dobrim voljnim momentom, ja se i dalje nadam da će da klikne i vremenom avanzuje u startera i glavnog igrača tima. Ako ne on, onda Grejem. U svakom slučaju, ovoj ekipi treba lider. Mekintajeru svaka čast za krv, suze i znoj, ali ako će on da nas predvodi, nećemo stići nigde. Nije ni Nvora taj, on može da bude elitni trpač al' iz drugog plana. Jbg, sad tek vidim koliko nam je bio grozan procenat za tri, pritom igramo sa Motiejunasom kao jedinim centrom. Dobro smo i bili u igri 35 minuta.
December 5, 2025Dec 5 Da ne zaboravim, snimak ove utakmice bi trebalo da bude zlatni rudnik iz kojeg bi neki igraci mogli mnogo toga da nauce i nadam se da ce Sasha posteno nabiti na nos Nwori, Monekeu i Kalinicu onu neverovatnu gomilu gluposti koje su napravili u kriticnim trenucima utakmice. Tri puta smo se vracali i sva tri puta su njih trojica odigrali bez mozga sve dok Barselona ne bi ponovo napravila razliku. Nwora dva puta pravi faul na sutu za tri, dva puta ga skidaju s obruca, uzima neke bespotrebne suteve preko ruke, Kalinic prodaje tri lopte nekim sumanutim pasovima preko celog terena iz kojih im je otvorio tri ciste kontre, Moneke koji krece u neke oj-ha ulaze protiv cele petorke Barselone, gubi se u odbrani, nabija u saigrace i ne postuje kretnje u napadu. Moneke i Kalinic su se donekle i povadili, Moneke skokovima u napadu a Kalinic sa par pogodjenih suteva, ali Nwora je bio kriminalan veceras na obe strane terena. Klajburn ga je iskolovao za sve pare.
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, harper lee said:Klajburn ga je iskolovao za sve pare.jebiga, clyburn je elitni igrac, samo sto u ovim godinama ne moze da provajduje takav kontinuitet, iz tekme u tekmu.meni je u prajmu bio najomiljeniji igrac ovog modernijeg euro doba