Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ne moze valjda Klajburn celu utakmicu ovako sa 35 leta

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, ZSNj said:

Jel to neka sala?

Nije šala, u svakom trenutku i protiv Olija i sada (ne računam ranije zbog povreda) je jedan domaći igrač uvek bio na terenu.

Večeras je posle jednog TO bilo 5 stranaca na 15 sekundi, ali se posle prvog prekida to promenilo.

Možda je slučajno, ko zna.

6 minutes ago, Zli Gli said:

A opet smo nekako u igri, verovatno zato sto su oni tek za nijansu manje losi za sad

Nagledali smo se ovakvih utamica moj Zli. Vazda smo kao blizu na posjed dva i tako do kraja. Nijednom vise povesti necemo...

Odlicna Barsa.

sudije sviraju kako samo može da poželi svaki domaćin. nismo uspeli ni da izađemo iz bonusa u 2/4

puštaju da igramo odbranu kakvu volimo, ne sviraju svako pipkanje. fizički smo dominantni, samo treba da znamo da to iskoristimo

Just now, Ivo Petović said:

Nije šala, u svakom trenutku i protiv Olija i sada (ne računam ranije zbog povreda) je jedan domaći igrač uvek bio na terenu.

Večeras je posle jednog TO bilo 5 stranaca na 15 sekundi, ali se posle prvog prekida to promenilo.

Ako nije šala postoji prosto rešenje, dobije neko od stranaca državljanstvo i ćao 😂

Edited by assignment

Just now, Ivo Petović said:

Normalno da je slučajno, ja to uopšte ne primećujem niti gledam ko je domaći/strani igrač.

Utakmicu smo otvorili ofanzivno jako loše i sva je nervoza odatle krenula. Ima da se igra još puno, što kaže @elementary, Barselona će da zanemoća u nekom trenutku.

3 minutes ago, Ivo Petović said:

Neverovatni ste, ako bas nista drugo ne moze da se nadje izmislice se i najbizarnije teorije zavere. Kome pada na pamet da uopste prati koliko je na parketu domacih a koliko stranih igraca i da li je po jedan domaci igrac uvek na parketu? Mi tacno ne zasluzujemo nista dobro da nam se desi, stalno zivimo u strahu od toga da nas neko ne zajebe nekim pokvarenim scenariom, ako ga nema izmislicemo ga sami.

6 minutes ago, Defunctus said:

Ne moze valjda Klajburn celu utakmicu ovako sa 35 leta

naravno da moze. ne moze da veze 5x takvih tekmi ko nekad

Edited by uini

Just now, harper lee said:

Neverovatni ste, ako bas nista drugo ne moze da se nadje izmislice se i najbizarnije teorije zavere. Kome pada na pamet da uopste prati koliko je na parketu domacih a koliko stranih igraca i da li je po jedan domaci igrac uvek na parketu? Mi tacno ne zasluzujemo nista dobro da nam se desi, stalno zivimo u strahu od toga da nas neko ne zajebe nekim pokvarenim scenariom, ako ga nema izmislicemo ga sami.

Hvala ti što mi persiraš heart

Ajde Nvora odmori malo

Samo Kodi igra heart

Taman da pitam ko je ovaj mali Markos kad lik ima 25 godina, izgleda ko da ima 16

Idi na kos Monti. Visak pas bez potrebe

Kako se zavrtela, reko' izađe i ova. Ajde Čima, prokini!

Edited by Valk

Samo da vezemo par trojki i okrećemo skroz. Ništa spolja nismo pogodili .