December 5, 2025Dec 5 1 minute ago, ZSNj said:Jel to neka sala?Nije šala, u svakom trenutku i protiv Olija i sada (ne računam ranije zbog povreda) je jedan domaći igrač uvek bio na terenu.Večeras je posle jednog TO bilo 5 stranaca na 15 sekundi, ali se posle prvog prekida to promenilo. Možda je slučajno, ko zna.
December 5, 2025Dec 5 6 minutes ago, Zli Gli said:A opet smo nekako u igri, verovatno zato sto su oni tek za nijansu manje losi za sadNagledali smo se ovakvih utamica moj Zli. Vazda smo kao blizu na posjed dva i tako do kraja. Nijednom vise povesti necemo...Odlicna Barsa.
December 5, 2025Dec 5 sudije sviraju kako samo može da poželi svaki domaćin. nismo uspeli ni da izađemo iz bonusa u 2/4puštaju da igramo odbranu kakvu volimo, ne sviraju svako pipkanje. fizički smo dominantni, samo treba da znamo da to iskoristimo
December 5, 2025Dec 5 Just now, Ivo Petović said:Nije šala, u svakom trenutku i protiv Olija i sada (ne računam ranije zbog povreda) je jedan domaći igrač uvek bio na terenu.Večeras je posle jednog TO bilo 5 stranaca na 15 sekundi, ali se posle prvog prekida to promenilo.Možda je slučajno, ko zna.Ako nije šala postoji prosto rešenje, dobije neko od stranaca državljanstvo i ćao 😂 Edited December 5, 2025Dec 5 by assignment
December 5, 2025Dec 5 Just now, Ivo Petović said:Možda je slučajno, ko zna.Normalno da je slučajno, ja to uopšte ne primećujem niti gledam ko je domaći/strani igrač.Utakmicu smo otvorili ofanzivno jako loše i sva je nervoza odatle krenula. Ima da se igra još puno, što kaže @elementary, Barselona će da zanemoća u nekom trenutku.
December 5, 2025Dec 5 3 minutes ago, Ivo Petović said:Nije šala, u svakom trenutku i protiv Olija i sada (ne računam ranije zbog povreda) je jedan domaći igrač uvek bio na terenu.Večeras je posle jednog TO bilo 5 stranaca na 15 sekundi, ali se posle prvog prekida to promenilo.Možda je slučajno, ko zna.Neverovatni ste, ako bas nista drugo ne moze da se nadje izmislice se i najbizarnije teorije zavere. Kome pada na pamet da uopste prati koliko je na parketu domacih a koliko stranih igraca i da li je po jedan domaci igrac uvek na parketu? Mi tacno ne zasluzujemo nista dobro da nam se desi, stalno zivimo u strahu od toga da nas neko ne zajebe nekim pokvarenim scenariom, ako ga nema izmislicemo ga sami.
December 5, 2025Dec 5 6 minutes ago, Defunctus said:Ne moze valjda Klajburn celu utakmicu ovako sa 35 letanaravno da moze. ne moze da veze 5x takvih tekmi ko nekad Edited December 5, 2025Dec 5 by uini
December 5, 2025Dec 5 Just now, harper lee said:Neverovatni ste, ako bas nista drugo ne moze da se nadje izmislice se i najbizarnije teorije zavere. Kome pada na pamet da uopste prati koliko je na parketu domacih a koliko stranih igraca i da li je po jedan domaci igrac uvek na parketu? Mi tacno ne zasluzujemo nista dobro da nam se desi, stalno zivimo u strahu od toga da nas neko ne zajebe nekim pokvarenim scenariom, ako ga nema izmislicemo ga sami.Hvala ti što mi persiraš
December 5, 2025Dec 5 Taman da pitam ko je ovaj mali Markos kad lik ima 25 godina, izgleda ko da ima 16
December 5, 2025Dec 5 Kako se zavrtela, reko' izađe i ova. Ajde Čima, prokini! Edited December 5, 2025Dec 5 by Valk