November 24, 2025Nov 24 On 23. 11. 2025. at 19:34, ducca said:Moram da primetim da je publika vrlo kooperativna sa muzikom sa razglasa.Ukljucujem se u prenos, odmah ide time out. Sa razglasa kreće “ti moje zlatoo”, regler na 0, a cela hala “ti moje zlatoo ooo”… zagrcnuo sam se od smeha.
November 25, 2025Nov 25 16 hours ago, kurjak said:Zastupnici za BYD u Srbiji su sinovi vlasnika AutoČačak, čuvenog zastupnika Škode.
November 25, 2025Nov 25 18 minutes ago, Milošica said:Čačani opasni, socijalna inteligencija izuzetna.U prevodu kriminalci.
November 25, 2025Nov 25 1 hour ago, JPM said:U prevodu kriminalci.Možda zavrću i uši kad su ljuti, raspitaj se.
November 25, 2025Nov 25 50 minutes ago, Borca said:Luka Mitrovic je navodno novi igrac CSKA iz Moskve.Idi bre, a ja sva srećna što imam ekskluzivu na Transferima
November 25, 2025Nov 25 3 minutes ago, Valk said:Idi bre, a ja sva srećna što imam ekskluzivu na Transferima Mislio sam i ja prvo da stavim na transfere ali posto se konstantno provlace informacije po drustvenim mrezama i forumima da je Mitrovic i dalje na platnom spisku u Zvezdi (klub se letos na drustvenim mrezama oprostio od njega) onda rekoh da stavim ovde posto se onda klub barem delimicno (mozda i potpuno) oslobodio obaveze placanja ako su pomenute informacije istinite.Bivsem kapitenu sve najbolje u nastavku karijere i da ga pre svega povrede zaobidju posto bas nije imao srece sa povredama tokom karijere.
November 25, 2025Nov 25 1 hour ago, Milošica said:Možda zavrću i uši kad su ljuti, raspitaj se.Mogu da mi zavrnu...
November 25, 2025Nov 25 2 hours ago, Borca said:Luka Mitrovic je navodno novi igrac CSKA iz Moskve."Luka&Kuzma" postovi tipa "CSKA ga potpisao a nama nije bio dobar" pocinju za tri...dva... jedan....
November 25, 2025Nov 25 Dobrić bez emocija pred Olimpijakos: "Možemo da se volimo, ali van terena"Sta je bio kapiten, bio je
November 25, 2025Nov 25 2 hours ago, pantelia said:Sta je bio kapiten, bio jeTek sad jeste, ako se ja pitam (ne pitam se)
November 25, 2025Nov 25 Tek mi sad nije jasno kako smo mi bili na loptu od toga da dobijemo Valensiju na njihovom terenu. Ovo sto rade Bajernu je bolesno, za deset minuta su im napravili 20 razlike.
November 25, 2025Nov 25 44 minutes ago, harper lee said:Tek mi sad nije jasno kako smo mi bili na loptu od toga da dobijemo Valensiju na njihovom terenu. Ovo sto rade Bajernu je bolesno, za deset minuta su im napravili 20 razlike.Bajern je ubila i Baskonija u prošlom kolu 20+Nisu reper trenutno.Mi smo tu utakmicu poklonili.
November 25, 2025Nov 25 Valencia, po onome sto sam ih povremeno gledao, ima skoro u svakoj utakmici period od 10-15 minuta kad sve sto bace ka kosu ili ulazi ili im se vraca u ruke. Mozes da igras kakvu god hoces odbranu, lopta jednostavno ide u kos. Ko uspe da ih isprati tada, ima sanse da ih dobije. Mi smo im u prvom poluvremenu parirali, a u drugom smo ih odbranom udavili, sto sam video prvi put da je neko na tom nivou zaustavio valenciu. Ono sto me je iznenadilo je njihova odbrana, to kod njih nisam do sada video, bar ono sto sam ja gledao.