November 18, 2025Nov 18 3 hours ago, uini said:bolje protiv cedevite & olimpije, nego protiv barce & realaIli Asvela 5 minutes ago, garmonbozia said:Piše se "Borca"
November 18, 2025Nov 18 https://meridiansport.rs/kosarka/moneke-napisao-scenario-pre-monaka-za-batlera-igram-protiv-valensije-niko-vise-ne-zeli-zvezdu-kao-protivnika/Za one koji brinu kako ce se igraci koji se vracaju iz povreda uklopiti, evo kako sami igraci razmisljaju o tome.
November 18, 2025Nov 18 Evo malo Čime intervjuhttps://meridiansport.rs/kosarka/moneke-napisao-scenario-pre-monaka-za-batlera-igram-protiv-valensije-niko-vise-ne-zeli-zvezdu-kao-protivnika/EditHarper stavio u isto vreme Edited November 18, 2025Nov 18 by sasha
November 18, 2025Nov 18 12 hours ago, Dankan Ajdaho said:Plavšić:-Vidite, ovako leti avion! Bruuuum, bruuuuuuuuum!!!
November 19, 2025Nov 19 Trenirali danas najnormalnije Moneke, Nvora i Grejem, sva trojica putuju u Valensiju.
November 19, 2025Nov 19 12 minutes ago, FPLS said:Trenirali danas najnormalnije Moneke, Nvora i Grejem, sva trojica putuju u Valensiju.Sto ne znaci da ce sva trojica igrati u Valensiji, ne ocekujem preveliku minutazu za Grejema na toj utakmici. Uzeli smo carter kojim posle Valensije letimo u Bec, njega ocekujem sa znacajno vecom minutazom na toj utakmici.Dakle, jos Izundu sledece nedelje i to je to sto se rostera tice do januara.
November 19, 2025Nov 19 1 hour ago, harper lee said:Izundu sledece nedeljeReally? Meni strava neka svaki put kad ga vidim na štakama, zapravo mi u faci deluje smoreno i unhappy. Bilo bi predivno ako mu povreda ipak nije toliko teška.
November 19, 2025Nov 19 7 minutes ago, Valk said:Really? Meni strava neka svaki put kad ga vidim na štakama, zapravo mi u faci deluje smoreno i unhappy. Bilo bi predivno ako mu povreda ipak nije toliko teška.Pa, videla si ga na stakama samo na utakmici protiv Monaka, dva dana nakon povrede, vise zbog preventive nego zbog tezine povrede. Nema nikakvih ostecenja zbog tog iskrenutog zgloba, trebalo bi normalno da pocne da trenira kad prodje period mirovanja.
November 20, 2025Nov 20 Nadam se samo da će do povratka Izundua Saša koristiti small ball umesto Plavšića. Danas sam tek odgledao Pešića kod Edina. Kad se nisam šlogirao kad je rekao da Luka Dončić u NBA prolazi čuvare kao Brazilče malečko svoje u Zvezdi.
November 20, 2025Nov 20 Brt, kolko su se svi upregli da ga brane, ne bi me čudilo da su ga skidali s konopca u svlačionici.