Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Druže

Ti bi stvarno mogao vise da odjebes sa tim krstaskim ratovima koje vodis protiv zamisljenog protivnika ili bar mene nemoj da uvlacis u te budalastine. Sto puta ti je objasnjeno da nepovredjen i fizicki spreman igrac nisu dve iste stvari i ti opet ispadas debil jer ne zelis da procitas ono sto je napisano, posto ti se ne uklapa u narativ u koji si vec ubedjen. U picku materinu si dosadan, jebo te Nwora.

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

prepelic.png

Prepelic iskoristio slobodan dan

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Druže

nije povređen, odradio je prvi timski trening pre 5 dana, to su reči Saše Obradovića i opet mi nije jasno odakle ideja da ne igra zbog hemije.

U stvari, jasno mi je. Ti ne praviš razliku između zdravog čoveka i čoveka u dovoljno dobro fizičkom stanju za takmičenje u profesionalnom sportu.

Nema veze, uključio sam se zato što si prešao sa lošeg PR-a i nestručnog medicinskog tima na to da najboljeg igrača ne puštaju da igra da ne bi poremetio hemiju što je već ravna zemlja level, ali ok, samo nastavi.

Edited by Heaviside

7 minutes ago, sigurnost said:

Nebitno bi bilo da Mekintajer nije igrao 33, Kalinić 27 minuta...

Nikakve veze nema Nwora sa tim, oni su igrali te minute jer su Jago, Miljenovic, Batler, Dobric i Davidovac koji su alternacije Kodiju i Kalini igrali kao debili. Nwora je bek suter ili nisko krilo, minuti Mekintajera nemaju veze s tim da li je on igrao ili nije. Danas su nam mnogo vise nedostajali Moneke i Izundu.

Došao Laki na trening kkcz da zameni Nvoru, oni ga oterali, Laki ubeđen da ga nisu pustili da igra da ne bi poremetio hemiju.

Iznenađuje me Batler debilnim faulovima. Prvo sam mislio da je banalna stvar u pitanju, pipanje rukama koja se ispravi za sedam dana, mada i u NBA se to sankcioniše. Sada se već vidi da dečko ima ozbiljnih problema u tom segmentu.

Edited by Heaviside

Upitan je bio i za povređene igrače.
"Trebao je Nvora danas da bude ovde. Kako je završio sa jednom...malo se ukočio. Biće i on i Moneke sada na raspolaganju. Treba se adaptirati na nepredvidive situacije, negde nađeš način, ali ne možeš uvek.

Batleru kao da su rekli da se ovde na 3 razlike pravi faul, pa ovaj u čudu nije ni pitao ko treba da vodi 3 razlike i ko treba da pravi faul.

🚨 Џордан Нвора и Чима Монеке су се опоравили од повреда и путоваће у Валенсију на меч Евролиге, потврдио је Саша Обрадовић на конференцији после меча! 🔥

forma je prolazna, klasa je vecna

resio nas bukvalno jaka koji je vec drugu sezonu u polupenzos modu

ali nikolic igra mozda i sezonu zivota, od ep kida

cedevita odigrala prosecnu tekmu, mogu oni i puno bolje i uopste nisu naivna ekipa

semi I kalina sipaju trojke u poslednjih par meceva ko da gledam stefa i kleja u prajmu

pitanje je veliko da li bi npr cima ili nvora bili bolji i sa boljim procentima

uopste sutiramo fantasticno spolja, i danas 9/19

batler je polumidjet i sa samo 188 cm ce ocigledno biti problem u odbrani i mnoge ekipe ce ga targetirati + igra odbranu rukama i pravi previse glupih prekrsaja

kodi je isto u vrhunskoj formi

u valensiji ce naravno biti zajebano a koliko je el luda i zajebana ako izgubimo eto nam pola lige na pobedu dve i opet oly postagje skoro must win

ako hocemo nesto vise i neki f4 cilj mora biti jedno od prva cetiri mesta jer svi znamo kakva je el i sta sve nosi domaci teren u po, kakvo sudjenje

prvih 8 je neki must cilj i ulazak u po, a ni to nice biti nimalo lako i pored ovih 8-3

22-23 pobede nam trebaju za 8, a za 4 sigurno 25+

3 minutes ago, Milosh76 said:

🚨 Џордан Нвора и Чима Монеке су се опоравили од повреда и путоваће у Валенсију на меч Евролиге, потврдио је Саша Обрадовић на конференцији после меча! 🔥

Veseli se Dankan rode

Valensija ove sezone... calculated loss. Bice cudo ako ih uzmemo tamo

Edited by Ratamahatta

Laki, salji slike sa aerodroma. Nista im ne vjerujem fantom

Evo prilike za neke da prave YouTube snimke i sebe promovišu za par klikova i centi koje dobiju od gledanja sličnih teorija zavere sranja.

20 minutes ago, harper lee said:

Nikakve veze nema Nwora sa tim, oni su igrali te minute jer su Jago, Miljenovic, Batler, Dobric i Davidovac koji su alternacije Kodiju i Kalini igrali kao debili. Nwora je bek suter ili nisko krilo, minuti Mekintajera nemaju veze s tim da li je on igrao ili nije. Danas su nam mnogo vise nedostajali Moneke i Izundu.

Ja Nvoru pomenuo nisam.

Ako je nebitno neka Jago igra 30 minuta, Dobrić 25, Davidovac 25. Miljenović nije mogao igrati više, jer bi svakako napravio 5 ličnih.

5 minutes ago, Heaviside said:

Iznenađuje me Batler debilnim faulovima. Prvo sam mislio da je banalna stvar u pitanju, pipanje rukama koja se ispravi za sedam dana, mada i u NBA se to sankcioniše. Sada se već vidi da dečko ima ozbiljnih problema u tom segmentu.

Protiv Monaka nije imao problem ni sa debilnim ni sa bilo kakvim drugim faulovima, veceras nije bio jedini igrac oba tima koji je imao problem s dosudjenim faulovima jer otprilike nikom nije bilo jasno sta je faul a sta nije. Obradovic je na konferenciji za stampu istakao dve tacne stvari, da smo imali problem s prilagodjavanjem na ovaj kriterijum sudjenja i da smo vise pricali sa sudijama nego sto smo igrali kosarku. Verujem da ni Zvezdan Mitrovic nije bio srecan sudjenjem, nekoliko odluka koje su doneli na stetu Cedolimpije su bile cisti WTF. Gibsonu su poceli da sviraju korake za iste stvari koje je radio celu utakmicu tek u poslednjoj cetvrtini, cetvrti faul Batlera, nekoliko faulova u napadu na obe strane, jedan cist flop Kalinica, svaki i najblazi kontakt telom je bio faul a cupanje rukama nije svirano nikom. To mi je ostalo ovako iz glave, ko zna koliko je takvih odluka bilo. Igraci se unervoze zbog toga. Svirali su jedan faul Cedolimpiji misllim u trecoj cetvrtini, pola minuta nikom na terenu iz obe ekipe nije bilo jasno sta je uopste svirano. Ispostavilo se da su svirali faul u nekom blagom naguravanju u borbi za poziciju daleko od lopte koje nijednom ni pre ni posle toga nije svirano na utakmici.

Mnogo veci problem sa Batlerom danas je bio napad i to nakon sto mu je Obradovic posle tajm auta ocigledno dao ovlascenja da zavrsava. Par puta je izgubio dribling na sredini, jednom je uvalio Kodija na 4 sekunde do kraja napada jer mu nije prosao ulaz, izgleda da je pun reket za njega jos uvek misterija koju ne zna kako da resi.