November 17, 2025Nov 17 nisu qmiller i butler isti ballparkedit, plus je za kvinsija pricao kako je uleteo u tim Edited November 17, 2025Nov 17 by uini
November 17, 2025Nov 17 Nisu, niti je to poenta.Ne sećam se za to uletanje u tim (?)Slušaj drobnjaka, uvek govori o kompleksnim navikama u evropskoj košarci.I za Basseya je isto spominjao da bi mu bio horor kod Želimira. Edited November 17, 2025Nov 17 by kralj
November 17, 2025Nov 17 I dalje mi ne ide u glavu da je govnjavi Hordov preinačio zadnji šut na 2, iako je inicijalno bilo priznato kao šut za 3. Nigdje se na snimku ne može esplicitno vidjeti da li je gazio... Čist bezobrazluk.
November 17, 2025Nov 17 Bukvalno je ključna činjenica da se ni iz jednog ugla ne može sa 100% sigurnošću tvrditi da je gazio niti da nije, ako je tako inicijalna odluka ostaje, da su svirali dvojku ostala bi dvojka, elementarna pravila. Naravno liga će da kaže na zvezdinu žalbu da su sva trojica sudija sigurni da su videli gaženje i to je to.
November 17, 2025Nov 17 38 minutes ago, uini said:pa ono, sleteo i kao igrajPa dobro, slično se i Batleru desilo.Zgazio je zaboga, videlo se odmah. Jedina nada je bila da su zaklonjene kamere sa kojih se bolje vidi. I Plavšić je odmah rekao da će biti dvojka.
November 17, 2025Nov 17 A u stvari se, ''zaboga'' , ne vidi jasno. Može se naslućivati, ali se ne vidi jasno.
November 17, 2025Nov 17 1 hour ago, kralj said:Pa dobro, slično se i Batleru desilo.Zgazio je zaboga, videlo se odmah. Jedina nada je bila da su zaklonjene kamere sa kojih se bolje vidi. I Plavšić je odmah rekao da će biti dvojka.Kakva se digla drama oko suštinski nebitne utakmice, morao sam da vratim da pogledam zadnja dva minuta.Prvo su bili koraci CMM, pa je nagazio i pogodio. A i sa tim bi verovatno dobili da nije Kalinić imao pomračenje svesti.
November 17, 2025Nov 17 Proširenjem lige i ovom podelom na grupe, Ej Bi Ej liga se svela na nivo bitnosti KLS-a, ako i toliko, a zapravo je svoje odsvirala kada je pre nekoliko sezona i zvanično izgubila prohodnost ka EL.Trebalo bi da služi isključivo za uigravanje i isprobavanje nekih taktičkih zamisli i naravno da se po svaku cenu igrači sačuvaju od povreda.
November 18, 2025Nov 18 9 hours ago, VoodooDerina said:Proširenjem lige i ovom podelom na grupe, Ej Bi Ej liga se svela na nivo bitnosti KLS-a, ako i toliko, a zapravo je svoje odsvirala kada je pre nekoliko sezona i zvanično izgubila prohodnost ka EL.Trebalo bi da služi isključivo za uigravanje i isprobavanje nekih taktičkih zamisli i naravno da se po svaku cenu igrači sačuvaju od povreda.Frka je jedino u tome što će frajeru iz Spartaka da se jebe za taktičke zamisli Saše Obradovića, opaliće ruski faul makar tri sudska spora izazvao. Momci samo treba da igraju u nižem prenosu, sva ta panika i predostrožnost koja se diže oko povreda ulazi u podsvest igrača, gura ih u neke neprirodne i alternativne pokrete, a to ume da nenadano zaboli. Ja sam tako svoj prvi ACL fasovao par dana pošto sam video kako je stradao Nene Hilario na otvaranju sezone.
November 18, 2025Nov 18 13 hours ago, hrkljush boys_2 said:I dalje mi ne ide u glavu da je govnjavi Hordov preinačio zadnji šut na 2, iako je inicijalno bilo priznato kao šut za 3. Nigdje se na snimku ne može esplicitno vidjeti da li je gazio... Čist bezobrazluk.
November 18, 2025Nov 18 Popular Post 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Lepo se vidi da Kodi gazi liniju
November 18, 2025Nov 18 Aj što sudije ovo nisu videle, ali Radović ladno stoji metar u autu i tako čeka loptu.
November 18, 2025Nov 18 Ja mislim da je on presekao Kalinin pas i spasao da ne ode u aut. Da i taj prestup je bio još očigledniji, isto se video jasno u prenosu.