Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Šteta.

Bezbroj gluposti i dekoncentracije.

Ako se još smanji roster, biće još bolje.

Spremni igrači neka treniraju, ali nek se ne uvode u tim jer mogu da poremete hemiju.

• Replies 18.4k
  • Views 821.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Kevin Durant momenat

"Mekintajeru nisu bili naklonjeni milimetri večeras"

Al zato su mu centimetri naklonjeni, generalno

Just now, levi said:

ajde ne lupaj više jbt

Odjebi više jbt

Top 8 u aba ligi nam visi više nego u EL. najjača liga u Evropi

Odželej je potpuno neshvatljivo otišao od Škare na onom udvajanju kad je došao Davidovac i onda još Batler napravi glup faul. Dobro je nekad videti da nemaju samo naši igrači brainfartove kad je bitno.

Bitno da smo sačuvali timsku hemiju, Nvora bi sve ovo razjebao.

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Šteta.

Bezbroj gluposti i dekoncentracije.

Ako se još smanji roster, biće još bolje.

Spremni igrači neka treniraju, ali nek se ne uvode u tim jer mogu da poremete hemiju.

mislim da je krajnje nebitno da li smo pobedili u aba ligi utakmicu na pola novembra, pogotovo sa ovim grupama i sl

Just now, Dankan Ajdaho said:

Bitno da smo sačuvali timsku hemiju, Nvora bi sve ovo razjebao.

najbolje da ne igra zbog hemije D

nije spreman, ne znam uopšte odakle ideja da je bilo šta drugo u pitanju

u redu je biti nezadovoljan načinom na koji klub obaveštava javnost o povredama svojih igrača, ali insinuirati da namerno neće da puste spremnog igrača i to za sada najboljeg u timu da igra da ne bi poremetio hemiju je već nenormalno

Edited by Heaviside

I Kaliniću je isto bilo nebitno.

Just now, Heaviside said:

nije spreman, ne znam uopšte odakle ideja je bilo šta drugo u pitanju

u redu je biti nezadovoljan načinom koji klub obaveštava javnost o povredama svojih igrača, ali insinuirati da namerno neće da puste spremnog igrača i to za sada najboljeg u timu da igra da ne bi poremetio hemiju je već nenormalno

Brt, mislim da nema svrhe objašnjavati mu, on je ušao u neki koncept, vodi krstaški rat protiv našeg medicinskog stafa

1 minute ago, uini said:

mislim da je krajnje nebitno da li smo pobedili u aba ligi utakmicu na pola novembra, pogotovo sa ovim grupama i sl

Nebitno bi bilo da Mekintajer nije igrao 33, Kalinić 27 minuta...

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

I Kaliniću je isto bilo nebitno.

Svaka cast Kalini.

3 minutes ago, Heaviside said:

nije spreman, ne znam uopšte odakle ideja da je bilo šta drugo u pitanju

u redu je biti nezadovoljan načinom na koji klub obaveštava javnost o povredama svojih igrača, ali insinuirati da namerno neće da puste spremnog igrača i to za sada najboljeg u timu da igra da ne bi poremetio hemiju je već nenormalno

Druže

5 hours ago, harper lee said:

Ponovicu, posto ocigledno imamo problem sa svim slovima, Nwora vise nije povredjen, vec danima trenira sa ekipom i to nije razlog zasto jos uvek ne igra.

Gazio je a realno nismo ni zasluzili sansu da dobijemo ovu utakmicu. Na sve gluposti koje je napravio tokom utakmice izgubili smo zbog Kalinicevog psovanja sudije i tehnicke nakon sto je napravio cist faul u napadu. Kapiram da je ispizdeo zato sto su utakmicu od 78:78 pa do kraja igrale sudije a ne igraci ali do sada je valjda mogao da nauci kakve su ABA sudije. Igramo dva i po sata jebenu utakmicu zbog tri majmuna koji misle da sude "Krcka Orascica" a ne kosarkasku utakmicu.

Batleru cemo upisati jos jedan tough cas evropske kosarke i to je jedino sto se moze reci o njegovoj igri danas bez gorusice, svi ostali osim Odzeleja kao da su ostavili mozak u Beogradu. Jago, Miljenovic, Motijeunas, Dobric, Davidovac, Kalinic, ne zna se ko je danas bio veci debil a na pet od tih sest igraca racunamo da igraju velike minute i dobijaju bas ovakve utakmice, bas u ovoj ligi. Jedino su Kodi, Plavsic i narocito Odzelej danas zaradili dnevnicu.

Vise stvarno nemam reci za ovakva sudjenja u ABA ligi. Nije stvar ni u tome koga su ostetili danas, doneli su gomilu grozomornih odluka na stetu obe ekipe, ali ovo sto su sudili veceras je bio cist kriminal. Ne znam za koji kurac sude nepostojeci faul u napadu Odzeleju samo da bi odmah posle toga dosudili nepostojeci faul u napadu igracu Cedevite. Bez ikakve potrebe uvlace obe ekipe u nervozu i prave svinjac od utakmice.