November 17, 2025Nov 17 Šteta.Bezbroj gluposti i dekoncentracije.Ako se još smanji roster, biće još bolje.Spremni igrači neka treniraju, ali nek se ne uvode u tim jer mogu da poremete hemiju.
November 17, 2025Nov 17 "Mekintajeru nisu bili naklonjeni milimetri večeras"Al zato su mu centimetri naklonjeni, generalno
November 17, 2025Nov 17 Odželej je potpuno neshvatljivo otišao od Škare na onom udvajanju kad je došao Davidovac i onda još Batler napravi glup faul. Dobro je nekad videti da nemaju samo naši igrači brainfartove kad je bitno.
November 17, 2025Nov 17 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Šteta.Bezbroj gluposti i dekoncentracije.Ako se još smanji roster, biće još bolje.Spremni igrači neka treniraju, ali nek se ne uvode u tim jer mogu da poremete hemiju.mislim da je krajnje nebitno da li smo pobedili u aba ligi utakmicu na pola novembra, pogotovo sa ovim grupama i sl
November 17, 2025Nov 17 Just now, Dankan Ajdaho said:Bitno da smo sačuvali timsku hemiju, Nvora bi sve ovo razjebao.najbolje da ne igra zbog hemije nije spreman, ne znam uopšte odakle ideja da je bilo šta drugo u pitanjuu redu je biti nezadovoljan načinom na koji klub obaveštava javnost o povredama svojih igrača, ali insinuirati da namerno neće da puste spremnog igrača i to za sada najboljeg u timu da igra da ne bi poremetio hemiju je već nenormalno Edited November 17, 2025Nov 17 by Heaviside
November 17, 2025Nov 17 Just now, Heaviside said:najbolje da ne igra zbog hemije nije spreman, ne znam uopšte odakle ideja je bilo šta drugo u pitanjuu redu je biti nezadovoljan načinom koji klub obaveštava javnost o povredama svojih igrača, ali insinuirati da namerno neće da puste spremnog igrača i to za sada najboljeg u timu da igra da ne bi poremetio hemiju je već nenormalnoBrt, mislim da nema svrhe objašnjavati mu, on je ušao u neki koncept™, vodi krstaški rat protiv našeg medicinskog stafa
November 17, 2025Nov 17 1 minute ago, uini said:mislim da je krajnje nebitno da li smo pobedili u aba ligi utakmicu na pola novembra, pogotovo sa ovim grupama i slNebitno bi bilo da Mekintajer nije igrao 33, Kalinić 27 minuta...
November 17, 2025Nov 17 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:I Kaliniću je isto bilo nebitno.Svaka cast Kalini.
November 17, 2025Nov 17 3 minutes ago, Heaviside said:najbolje da ne igra zbog hemije nije spreman, ne znam uopšte odakle ideja da je bilo šta drugo u pitanjuu redu je biti nezadovoljan načinom na koji klub obaveštava javnost o povredama svojih igrača, ali insinuirati da namerno neće da puste spremnog igrača i to za sada najboljeg u timu da igra da ne bi poremetio hemiju je već nenormalnoDruže5 hours ago, harper lee said:Ponovicu, posto ocigledno imamo problem sa svim slovima, Nwora vise nije povredjen, vec danima trenira sa ekipom i to nije razlog zasto jos uvek ne igra.
November 17, 2025Nov 17 Gazio je a realno nismo ni zasluzili sansu da dobijemo ovu utakmicu. Na sve gluposti koje je napravio tokom utakmice izgubili smo zbog Kalinicevog psovanja sudije i tehnicke nakon sto je napravio cist faul u napadu. Kapiram da je ispizdeo zato sto su utakmicu od 78:78 pa do kraja igrale sudije a ne igraci ali do sada je valjda mogao da nauci kakve su ABA sudije. Igramo dva i po sata jebenu utakmicu zbog tri majmuna koji misle da sude "Krcka Orascica" a ne kosarkasku utakmicu.Batleru cemo upisati jos jedan tough cas evropske kosarke i to je jedino sto se moze reci o njegovoj igri danas bez gorusice, svi ostali osim Odzeleja kao da su ostavili mozak u Beogradu. Jago, Miljenovic, Motijeunas, Dobric, Davidovac, Kalinic, ne zna se ko je danas bio veci debil a na pet od tih sest igraca racunamo da igraju velike minute i dobijaju bas ovakve utakmice, bas u ovoj ligi. Jedino su Kodi, Plavsic i narocito Odzelej danas zaradili dnevnicu.Vise stvarno nemam reci za ovakva sudjenja u ABA ligi. Nije stvar ni u tome koga su ostetili danas, doneli su gomilu grozomornih odluka na stetu obe ekipe, ali ovo sto su sudili veceras je bio cist kriminal. Ne znam za koji kurac sude nepostojeci faul u napadu Odzeleju samo da bi odmah posle toga dosudili nepostojeci faul u napadu igracu Cedevite. Bez ikakve potrebe uvlace obe ekipe u nervozu i prave svinjac od utakmice.