November 21, 2025Nov 21 2 minutes ago, sigurnost said:Opet Kalinić glumi ludilo.Sa razlogom je pitao zašto faul… nije popnuo lika, sudija na 2m ne svira ništa, jer vidi, ali zato onaj iza ledja na 7m duva u pištaljku.Edit: a i neka se trgnu malo svi, presekli nam 5 lopti, pretrcali. Ludeo Kalina i na odmoru “pass the fucking ball” Edited November 21, 2025Nov 21 by Segundo
November 21, 2025Nov 21 Pa dobro, tačno je da je s razlogom pitao ali se malo i razgalamio u svom stilu.Svejedno, glupo je što je to dozvolio sebi nakon što smo im poklonili lopte i lopte.Bolje na Jaga da je vikao.
November 21, 2025Nov 21 1 minute ago, Segundo said:Sa razlogom je pitao zašto faul… nije popnuo lika, sudija na 2m ne svira ništa, jer vidi, ali zato onaj iza ledja na 7m duva u pištaljku.Ma pusti. Osetio da nam klizi, menja se momentum, plus nije bio faul.
November 21, 2025Nov 21 Šta smo sada primili ,umesto lopte za nas odbija se za njihovu trojku.Realno ih sere malo i imali dosta sreće .Biće ovo bolje u nastavku .
November 21, 2025Nov 21 Batlerovi pasovi mi izazivaju facijalis, svaki je 50-50 da će stići kome treba.Evo sad opet glup faul pravi.Jinx Edited November 21, 2025Nov 21 by Valk
November 21, 2025Nov 21 3 minutes ago, Ivo Petović said:Ja sam već zaboravio koliko je govance Darko Plavšić.Što?