October 4, 2025Oct 4 6 minutes ago, uini said:pa ne mora valjda trener da dobije otkaz u maniru uplitanja chovica, da bi sale pokazao sta zna bez uplitanja chovicaVolim ja Sfera, čovek je gospodin i profesor košarke, ali kad ne ide onda promeniš tim ili deo tima. Ako ni tada ne ide, na redu je trener. Tako je to u profi sportu.
October 4, 2025Oct 4 3 minutes ago, Nikodije said:Svakako deluje da su Sferu dani odbrojani, to se vidi i po tzv medijima. Cenim da će ga oterati ako izgubi u Istanbulu.Da je do medija i drustvenih mreza Zvezda bi menjala trenera i u fudbalu i u kosarci posle svakog poraza. Menjati Sferopulosa posle ova dva poraza u situaciji kad mu je pola tima povredjeno je besmislica, kad su vec odlucili da onu blamazu na kraju prosle sezone pripisu igracima a ne treneru i kad tad nije smenjen on vec su ti igraci pocisceni iz rostera. Pogotovo Sasa Obradovic nece doci u tim u kojem je glavni igrac Chima Moneke sa kojim je vec imao sukob u Monaku i zbog kojeg je Moneke i otisao iz Monte Karla. Na zalost, ta besmislica je veoma realna jer su debili od navijaca stvorili takvu klimu oko ovog tima jos pre nego sto je ova sezona pocela da ce bez shok terapije u vidu smene trenera biti veoma tesko preokrenuti tu klimu.
October 4, 2025Oct 4 Ako odlučite da menjate Sfera, mislim da ćete gledati u smeru Miška i Bešiktaša, bude li moguće.
October 4, 2025Oct 4 2 hours ago, uini said:on je neki prangijato bek a la bili beron ili tripujemPG igra čitavu karijeru.
October 4, 2025Oct 4 23 minutes ago, kurjak said:PG igra čitavu karijeru.Jago, Karter, CMM, Hermanson. Jaki smo ko crna zemlja kosa
October 4, 2025Oct 4 1 minute ago, MiddleClass said:Jago, Karter, CMM, Hermanson. Jaki smo ko crna zemlja kosa Tu je i Miljenović, niđe veze ...
October 4, 2025Oct 4 11 minutes ago, MiddleClass said:Jago, Karter, CMM, Hermanson. Jaki smo ko crna zemlja kosa
October 4, 2025Oct 4 Pa nije da ne ide ako se izgube dve tesne utakmice, a pritom igraš bez dva, bar na papiru najbolja igrača.Ono o čemu može da se razgovara je selekcija tima. Ovako na prvi pogled deluje da patimo od disbalans kvaliteta u linijama tima kao i da postoje elementi igra u kojima smo timski deficitarni na uštrb nekih drugih koji su preko mere isfavorizovani.
October 4, 2025Oct 4 Hermanson je legenda RSB skautinga. Iznenadio bih se da je živ, a ne da igra košarku.
October 4, 2025Oct 4 8 minutes ago, kralj said:Pa nije da ne ide ako se izgube dve tesne utakmice, a pritom igraš bez dva, bar na papiru najbolja igrača.Ono o čemu može da se razgovara je selekcija tima. Ovako na prvi pogled deluje da patimo od disbalans kvaliteta u linijama tima kao i da postoje elementi igra u kojima smo timski deficitarni na uštrb nekih drugih koji su preko mere isfavorizovani.Kompletna Zvezda ove godine je verovatno najizbalansiranija verzija Zvezde koju smo videli otkako igramo Evroligu. Nama su trenutno povredjeni prvi plej, drugi i treci bek, prvi i drugi centar a i pre toga smo bili na trzistu za jos jednog beka koji bi bio prva opcija. Dakle, mi smo pre ovih krpeza koje dovodimo igrali bez tri clana startne, dva clana druge petorke i Dobrica. To ume da poremeti balans.
October 4, 2025Oct 4 Ekipa je osakaćena, sve što je rađeno u pripremnom periodu više ne važi, sad sve mora od nule.Menjaš igru, pozicije i uloge igračima, dovodiš nove ... jako teško.
October 4, 2025Oct 4 2 hours ago, Milošica said:Ako odlučite da menjate Sfera, mislim da ćete gledati u smeru Miška i Bešiktaša, bude li moguće.Alimpijevic?Moze! Ali tesko, covek gradi odlicnu karijeru u Turskoj. Njemu ne gine Efes ili Fener za par sezona.
October 4, 2025Oct 4 18 minutes ago, harper lee said:Kompletna Zvezda ove godine je verovatno najizbalansiranija verzija Zvezde koju smo videli otkako igramo Evroligu. Nama su trenutno povredjeni prvi plej, drugi i treci bek, prvi i drugi centar a i pre toga smo bili na trzistu za jos jednog beka koji bi bio prva opcija. Dakle, mi smo pre ovih krpeza koje dovodimo igrali bez tri clana startne, dva clana druge petorke i Dobrica. To ume da poremeti balans.Pa da, s tim što se računalo da BBoy neće igrati dugo, a tu su se dovodili centri koji su nominalno slabija pojačanja od četvrtog krila u rotaciji. U suštini, očekuje se značajno bolja odbrana od ovoga što smo igrali, napad je za sada debelo prevazišao moja očekivanja ako uzmemo u obzir da igramo bez igrača koji je projektovan kao primarni kreativac. Dodatni problem je da neuigranim timovima sa hrpom novih igrača, u kojima se uloge i hijerarhija nisu skroz definisale, rezultati u tom pelene periodu mogu dosta toga da predodrede.Mi nemamo Žoca koji će da autoritetom amortizuje izneverena očekivanja navijačkih tupadžija.Što se mene tiče, jako malo otkaza u toku sezone bih pozdravio, osim u slučaju nepopravljivo narušenih odnosa unutar ekipe.
October 4, 2025Oct 4 4 hours ago, harper lee said: prvi i drugi centar I četvrti centar, Plavšić je uganuo zglob valjda.