Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Sve se okrenulo naglavačke od kako smo krenuli da pratimo sport. Nekada su senzacija bili stranci žnj kategorije, sada je to sporadični decenijski domaći talenat za koga mora da se kosmos nakani da nesvakidašnjim spletom okolnosti odigra koju sezonu za klub za koji navija.

Meni već jako dugo nije toliko pitanje identifikacije, koliko me tišti što je kao jedina autentičnost kluba ostala da figurira ćaci tribina. Grobari će još par godina bar da troše Žoca.

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Mi smo promenili skoro ceo tim. Ne bas ko Partizan prosle godine al vrlo slicno. Ovi ljudi se ne poznaju, tako da ne cudi neuigranost. Ali... jedna stvar je neuigranost ekipe koja se tek skupila, a druga odsustvo svake ideje sta se uigrava... I smo na pripremama jos i igrali u odbrani sa iskakanjima Izundua, u napadu je bil onekih akcija za Odzeleja za sut za 3, ali od pocetka sezone nicega nema. Sve se svodi na individualno divljanje (najcesce Kodija, Nvore i Kartera) pa sta bude. I ne bude nista... I ajde, treba vremena da se igraci pohvataju uigraju akcije itd. ali sta je opravdanje za odbranu? More otvorenih suteva, mnore ispadanja, more gubljenja lopti na najbizarnije nacine...

Ne znam, bio sam fan Sfera, imao je dobre periode kod nas, igrali smo dosta dobru kosarku prosle godine u EL, imali smo nekako i glavu i rep. Bili smo matori i uz par povreda kljucnih igraca, na kraju nism oimali srece. Proemnio je sve igrace koje je zeleo, doveo je sta je zeleo u skladu sa time sta je htelo da dodje kod nas i sad izgledamo bas tragicno. Ne vidim kako ce da nas izvadi iz ovog kanala. Mislim da mu se drma stolica ozbiljno i da ako se misle da ga menjju da je bolje da to urade odmah, nego da cekaju da odemo na 0-5.

Montejunas je dosao, rekao bih vrlo iznudjeno resenje, al bar je EL igrac, koji jeste dobar parnjak Izunduu. Meni se bas ne svidja, ali daj sta das... Sledece nedelje dolazi i bek, i tu se plasim da cemo da doveedmo samo da bi doveli... Mada opcije koje se pominju su korektni igraci a ne "bombe" sto je dobro, jer se mi sa bombama uglavnom samoubijemo...

Inace ta pesma gde se pominje Olimpijakos je mozda i najbolja za atmosferu koju imamo jer je bas pevljiva i gotivna. Ono sto su terali protiv Armanija je bilo uzasno. Il su neke zalopojke ili neki sabanajzeri.Mada i izleti sa Volare, Kantare nisu mnogo bolji... U priuncipu i to je u skladu sa pocetkom ove sezone - sumorno i zalosno...

1 hour ago, Valk said:

Naravno da je okej da navijači Olimpijakosa navijaju za Olimpijakos na F4, čudiš me.

Jab ipak reko da je sarkazam u pitanju a ako nije onda je za wtf think

Uhh sad tek videh da nije sad

Edited by ubibobi

1 hour ago, Mogli said:

Sledece nedelje dolazi i bek

Jago ili novi bek?

sinoć su me iznervirale isključivo dve stvari:

• jeste bajern izuzetno borben i kidišu kolektivno na svaki promašen šut ali sinoć je bilo previše nekih neverovatnih fliper-situacija, gde cherry on top bude hail mary trica, čak i za obsta

• kalinari se užasno precenjivao sinoć: uradi jednu dobru stvar onda baci dve žive lopte u ruke protivniku, prvu npr jer je zamislio da je davidovac karl anthony towns koji će da iskoristi njegov spori lob pas, koji naravno nije ni došao do njega. onda uzme da radi bully ball jednom dobro, drugi put je jasno par sekundi da sledi faul u napadu i bude, jer ne ume da stane. onda opet baci loptu negde

al dobro, oljuštili su nas fino.

8i0X8s.gif

I kazete neko pevao Olimpijakoseve pesme sinoc?

D

1 hour ago, uini said:

sinoć su me iznervirale isključivo dve stvari:

• jeste bajern izuzetno borben i kidišu kolektivno na svaki promašen šut ali sinoć je bilo previše nekih neverovatnih fliper-situacija, gde cherry on top bude hail mary trica, čak i za obsta

To bi ladno stavio pod bad luck...

Npr igramo dobru odbranu, još 3 sek za napad, Bajern baca pas u stranu, koji bi završio u autu, Moneke pokušava da preseče, ali je lopti samo prstima promenio tok, i ona ide direktno Obstu u ruke koji u srednjim desetinkama daje trojku...

Ili opet posle dobre odbrane, lopta ide u side out, Da Silva spašava preko glave pogledom u publiku, i ta lopta ide tačno u ruke igraču Bajerna, koji u opštoj gužvi zakucava...

Baš neka mučna utakmica za gledanje. Posebno Kalinino silovanje. Znam da mu je muka i od Zvezde i od cigana i od svega, al napatićemo se i mi i on još ove dve godine dok se taj ugovor ne završi.

56 minutes ago, Nikodije said:

Baš neka mučna utakmica za gledanje. Posebno Kalinino silovanje. Znam da mu je muka i od Zvezde i od cigana i od svega, al napatićemo se i mi i on još ove dve godine dok se taj ugovor ne završi.

To je njegova odluka bila. On je tokom leta bio kod Luke i Kuzme i javno rekao kako mu je sve preko glave, dosadilo mu svakog leta spremanje za novu sezonu i pritisak rezultata... Kao voleo bi u Holandiji da igra iz zajebancije i uživa u životu....

s tim sto bi u holandiji igrao za 50k max, a ovde uzima 1,7 miliona. mada moram da ga razumem, ono sa uctasom je bas deprimirajuce.

Edited by Nikodije

1 hour ago, Nikodije said:

Previse stvari ucitavas u jednu utakmicu koju smo odigrali dobro dok smo imali snage ali se znalo jos negde na poluvremenu da cemo u ritmu koji nam je Bajern nabio pasti i izgubiti utakmicu zbog tanke rotacije. Nisam ni gledao drugo poluvreme i prebacio sam na fudbal jer sam otprilike znao kako ce teci utakmica a bolje da me nerviraju fudbaleri jer od njih ionako manje ocekujem. Jos nam je i sudija dosolio tako sto je Monekeu sudio dve licne (licnu i tehnicku) kad je trebalo da dobije nijednu i kad se utakmica lomila ali na taj "Bolmaro efekat" smo navikli pa se tu vise ne vredi ni nervirati. Sami smo sebe doveli u poziciju da nam bude cast sto igramo Evroligu i onda se ta ista Evroliga cudi i zgrazava sto jos hocemo da imamo i posteno sudjenje.

Kalinic je hustler i kroz celu karijeru je profitirao na fizikalije i inteligenciju, kako stari ostaje mu samo ovo drugo a navike iz perioda kad je bio fizicki dominantniji su ostale i onda tu i tamo zaglavinja u nekoseno koje je nekad kosio kao od sale. To je sasvim realno i dovoljno objasnjenje za njegove igre, nema potrebe fantazirati o nekom njegovom stanju uma o kojem ionako nista ne znamo. Jedan od neocekivanih efekata ovih protesta i isterivanja naprednjackog kriminalnog zeca iz sumice u kojoj se do sada krio pod maskom politicke organizacije je i sumorna atmosfera oko nasih najvecih klubova kreirana od navijaca koji su se naprasno setili da u ovoj zemlji sve pripada naprednjacima pa je to slucaj i sa Zvezdom i Partizanom. Grobari se jos uvek nekako drze na tankoj zici komicne iluzije o tome kako su oni nekakav opozicioni klub kojem naprednjaci rade o glavi, mi nemamo cak ni tu iluziju pa smo samim tim i kriticniji i oko nas je sumornija atmosfera. Zbog te atmosfere na sve sto se desava a lako je objasniti izmisljamo nekakve bajke o tome ko hoce a ko nece da dodje zbog naprednjaka, ko igra ovako a ponasa se onako, bistrimo govore tela igraca i sve u svemu se bavimo glupostima.

kao sto se tebi cini da ja mnogo toga ucitavam u jednu utakmicu, tako se i meni cini da ti potcenjujes taj ambijent koji vlada oko klubova, a totalno je nezdrav. to su sve pametni i ostvareni momci, nema teorije da ih kroz karijeru vodi samo to gde su kakve pare, itekako osecaju sve.

19 minutes ago, Nikodije said:

kao sto se tebi cini da ja mnogo toga ucitavam u jednu utakmicu, tako se i meni cini da ti potcenjujes taj ambijent koji vlada oko klubova, a totalno je nezdrav. to su sve pametni i ostvareni momci, nema teorije da ih kroz karijeru vodi samo to gde su kakve pare, itekako osecaju sve.

Uopste ne potcenjujem taj ambijent, naprotiv, samo kazem da su male do nikakve sanse da neko ko ostaje u klubu, ide svaki dan na trening i provodi s ostatkom tima veci deo svakog dana sad odjednom odluci da se seti u Minhenu nasred utakmice da mu se ne igra jer... Vucic, pa krene da otaljava posao i sabotira tim. Ko to radi?

1 minute ago, harper lee said:

Uopste ne potcenjujem taj ambijent, naprotiv, samo kazem da su male do nikakve sanse da neko ko ostaje u klubu, ide svaki dan na trening i provodi s ostatkom tima veci deo svakog dana sad odjednom odluci da se seti u Minhenu nasred utakmice da mu se ne igra jer... Vucic, pa krene da otaljava posao i sabotira tim. Ko to radi?

pa ne mislim da se odjednom u minhenu setio bilo cega, ali da, njegova igra kao da jeste bila saboterska. mislim, on je tezak tip sam po sebi i nije neko ko moze robotizovano da se ponasa mimo svojih osecanja. ali ok, videcemo kako ce to izgledati u nastavku. juce bas nije izgledalo dobro. steta sto ga nisu ispostovali i dali mu da bude kapiten, ja verujem da ga je to pogodilo iako naravno da nece priznati.

1 minute ago, Nikodije said:

pa ne mislim da se odjednom u minhenu setio bilo cega, ali da, njegova igra kao da jeste bila saboterska. mislim, on je tezak tip sam po sebi i nije neko ko moze robotizovano da se ponasa mimo svojih osecanja. ali ok, videcemo kako ce to izgledati u nastavku. juce bas nije izgledalo dobro. steta sto ga nisu ispostovali i dali mu da bude kapiten, ja verujem da ga je to pogodilo iako naravno da nece priznati.

Ja sam sto posto siguran da su on i Dobric razgovarali o tome i da Dobric nikad ne bi prihvatio traku da nema Kalinicev amin.

Kalina je i prosle godine u vecem delu sezone igrao ispod ocekivanja (nasa ocekivanja su inace uvek nerealna) jer jednostavno vise nije u tim godinama da moze da pegla svaku utakmicu kako je navikao. Odigrace mozda svaku trecu kako treba i to je od njega puna kapa. Sto se ovog drugog tice, on jeste tezak tip ali je takodje dovoljno tezak da odjebe klub ako mu se nesto bas toliko ne svidja da nece da igra. Scenario u kojem umesto toga sabotira saigrace je nesto sto se ne uklapa ni u sta sto o njemu znamo i sto je pokazivao do sada.