Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Sta tacno lupam?

Sto pricam o onome sto vidim?

Sto mi se ne svidja da gledam legiju stranaca u timu za koji navijam?

Sto ti isti stranci u odbrani ne mogu nista da odbrane, a u napadu igramo 1 na 5?

Sto se, kao i vecinom prosle godine, ne vidi nikakav trenerski pecat na ekipu?

Sto smo potrosili brdo para a izgleda da cemo sluziti za unapred upisane pobede?

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, ubibobi said:

4 crna igrača 74 pts vs 4 naša 14 pts identifikovao se ti ili ne sa ovim timom

I 0-2 na startu.

Koji domaci igrači ?

Davidovac ,Kalinić ,Miljenovic,kljakavi Dobric ,Mitrovic ,Lazić.

Nemamo igrace ni za reprezentaciju ,imamo 7,8 dobrih i kvalitetnih domaćih igrača i svi su van našeg platnog razreda ,ostalo je gore navedeno kljakavo.

Partizan ima Marinkovića koji prasinari i toliko.

Jasno je to meni, ali ne vidim ni sta ovime dobijamo.

Mozda da ipak probamo da napravimo par korektnih domacih, a da imamo 2 vrhunska stranca i 2 jako dobra, pored kojih bi mozda i ovi domaci koliko toliko napredovali.

Ovako, ekipa prepunjena strancima, a igra i rezultati gori nego prosle sezone.

Na kraju krajeva, zabole me, meni je sport zabava, nigde ne pise da moram da ga gledam.

Al racunam, mogu da iznesem svoje misljenje, pa makar bilo i nepopularno ili pogresno.

45 minutes ago, Drako said:

Sta tacno lupam?

Sto pricam o onome sto vidim?

Sto mi se ne svidja da gledam legiju stranaca u timu za koji navijam?

Sto ti isti stranci u odbrani ne mogu nista da odbrane, a u napadu igramo 1 na 5?

Sto se, kao i vecinom prosle godine, ne vidi nikakav trenerski pecat na ekipu?

Sto smo potrosili brdo para a izgleda da cemo sluziti za unapred upisane pobede?

Kao prvo, ako ti se nešto ne sviđa, niko te ne tera da gledaš. Što se tiče trenera, prošle godine pri put u plej in, sezona pre toga metla protiv grobara. Pri tom ne uvažavaš da je zbog povreda i prošla sezona bila nesretna, a početku ove da ne pričamo... Sve u svemu, dosta pogrešno vidiš...

Kuzma kaže da je trebalo terati Obsta na ulaz

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kuzma kaže da je trebalo terati Obsta na ulaz

Šta kaže što ne pravimo male faulove ni kad nam prave seriju 8-0?

Evo odgledah dve utakmice i nemam ideju cemu sluzi Odzelej i sta su tacno u njemu vidili, to sto on igra moze bilo ko.

1 hour ago, assignment said:

Jbg, meni nije normalno da ti lik ubaci devet trojke bez da je jednom fauliran...

Mi služimo tome da ljudi postavljaju rekorde karijere.

Ja sam znao, trener je znao, svi igrači su znali, čitava hala, forum i čitava planeta je znala da će nas Obst zatrpati ako mu stalno neko ne bude na ruci. I naravno da je čovek ostavljen da se izživljava na nejači.

Kada se takve stvari u pitanju, pogledati pod Gudurić prekjuče i sinoć. Samo se kazuje. Mi smo asolutno najgori odbrambeni tim lige, pogotovu za branjenje šuta za tri, svako kome se digne nas siluje po želji.

Giros će dobiti nogu na 0-5, max 0-6.

Trener Obstu: "Andy, target Davidivac, Zwei-Drei".

Davidovcu mora da je laknulo zbog povratka Jaga, neće samo njega da targetiraju kao čunj u odbani. Mada se i Motejunas ozbiljno nameće.

Navijači Zvezde koji pola utakmice skandiraju Olimpijakosu ni ne zaslužuju pobedu. Imbecili, tek sad registrujem šta vreče sve vreme.

3 hours ago, Valk said:

Navijači Zvezde koji pola utakmice skandiraju Olimpijakosu ni ne zaslužuju pobedu. Imbecili, tek sad registrujem šta vreče sve vreme.

A okej je kad to rade navijači Olimpijakosa na F4?

Naravno da je okej da navijači Olimpijakosa navijaju za Olimpijakos na F4, čudiš me.

Што се тиче овога око странаца и идентификације, ја то мало другачије посматрам.

Пражење профи спорта су у великој мери емоције. То да се ужива у врхунској вештини је само један део спектакла. Људи хоће идентификацију са тимом за који навијају, а мене праћење спорта подсећа на гледање серија. Из недеље у недељу гледаш једну групу људи, навијаш за њих, радујеш се и бесниш. И онда се само промене сви глумци између сезона. Узгред, није џабе да тв куће у САД пазе на боју кооже глумаца - не само инклузија него и да би демографија на коју циљају могла да се идентификује са ликовима и буде везанија за серију.

Мене нервира што нема Јага и Рокаса јер су ми били симпатични и смара ме док похватам ко су нови протагонисти у тиму. Када игра Давидовац чини ми се лакше да замислим да сам и ја у неком паралелном универзуму могао да играм за Звезду :) И Тео, схватио сам колико сам волео да он игра за Звезду макар и у онаквом стању. И сада рационално, све ја схватам. Доводиш најбоље што можеш, отпушташ лоше доводиш боље, као у фирми. Нема милости. Време са тимовима од којих је пола почело у омладинском погону је прошло веровато још седамдесетих или осамдесетих. Али опет, навијање није само рационална ствар и онда буде теже да се идентификујеш са тимом - без икаквих ксенофобских разлога. Евролига све више подсећа на неко такмичење генеричких клубова - оно јел бољи Биг мек на Теразијама или на Бановом брду.

1 hour ago, Valk said:

Naravno da je okej da navijači Olimpijakosa navijaju za Olimpijakos na F4, čudiš me.

Pevaju tu istu pesmicu u kojoj se pominje i Zvezda šampion.

Ali tebi je najveći problem što jebeni navijači pevaju: Oooooo Olimpijakos, nanananana Zvezda šampion!

DoDika!

Edited by sigurnost