Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

14 hours ago, Behemoth said:

Isto je uradio i Obradović kad se vratio u KKP. I on je dao legitimitet limaru.

Kapiram da domaćin Drčela želi da ovim malo pojača respekt kod Evrolige, a bogami i u timu.

A da je mašina za pranje para, pa to je valjda svima jasno.

Svima jasno, ali podržavaju, kupuju karte, dresove...

Okk.

• Replies 18.4k
  • Views 833k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ajde da pitam one koji baš prate Zvezdu - koliko je tačno da je pad Zvezde počeo odlaskom Tomislava Tomovica u Rusiju?

1 hour ago, steins said:

Ajde da pitam one koji baš prate Zvezdu - koliko je tačno da je pad Zvezde počeo odlaskom Tomislava Tomovica u Rusiju?

Mislis i sad pozicije asistenta?

Vrlo moguce. Ali mislim da nije presudno. Presudno je to sto je Sasha Obradovic ocajno vodio kolektiv. Njegove odluke tokom utakmice i potpuno gubljenje kontrole kad krene nesto lose, uz apsolutnu nemogucnost da uspostavi bilo kakav autoritet nad igracima je presudio.

Oce li taj novi topik ili cekamo i trenera da objave....

Koliko sam razumeo trenera objavljuju sledeće nedelje, ne može ranije zbog nekakvih klauzula

Navaro kad pita za spisak igrača pod ugovorom...

giphy.gif

Drčela kad ga Navaro pita da li može da dovede nekog svog igrača.

giphy.gif

Teo navodno sredio dva pojacanja, Badio iz Valensije i Robinson iz Pariza....

9 hours ago, JPM said:

Vrlo moguce. Ali mislim da nije presudno. Presudno je to sto je Sasha Obradovic ocajno vodio kolektiv. Njegove odluke tokom utakmice i potpuno gubljenje kontrole kad krene nesto lose, uz apsolutnu nemogucnost da uspostavi bilo kakav autoritet nad igracima je presudio.

Da. Sinoć se u nekom basketaškom razgovoru bacila na astal ta teorija pa nisam mogao da napravim kalendar u glavi. Svakako je interesantna.

11 hours ago, JPM said:

Možda je to što je Obradović očajno vodio Tomović u nekoj meri mogao da koriguje ili akumulira, a nakon odlaska nije bilo koga, pa se Motejunas javio da ukaže na hemiju tima, a trener je deo tima... U takvoj konstalaciji moguće da je čak i bilo presudno....

1 hour ago, steins said:

Da. Sinoć se u nekom basketaškom razgovoru bacila na astal ta teorija pa nisam mogao da napravim kalendar u glavi. Svakako je interesantna.

Jeste interesantna, ko bosanske piramide u visokom.

Pustite čoveka D

Inače se apsolutno slažem da je Toma T nebitan u tom kontekstu, čak sam utiska da je Saši upravo priprema bila najmanji problem, a više prilagođavanje.

Toma T je zajebao Mile Vanile samo sa ovim Kuban ugovorom.

Pojma nemam šta je istina od ovih informacija što se tiče potpisa novih igrača, samo se nadam da će se ići u pravcu čvršće ekipe. Navaro mora da razbije trijumvirat Batler/Nvora/Moneke, jedan od njih mora da ode. Guše se u napadu, a nijedan ne igra odbranu. Ako mu ostanu sva trojica on će morati da ode.

14 minutes ago, Nikodije said:

Navaro mora da razbije trijumvirat Batler/Nvora/Moneke, jedan od njih mora da ode.

sram te bilo, hoces da rasturis

three-amigos-main.jpg

Igraće amigosi odbranu bez brige, još će pitati dal treba jače.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.