Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

22 hours ago, ivan9999 said:

I od ovakve stoke seljacke oni izgube, bas bruka.

Kalini dvije utakmice, a onom malom smecu sto je izazvalo prvi incident nijedna...

Sad kad se vidi ko je sve uvestvovao u namjestanju incidenta poslije utakmice, steta sto ih Kalina i Ebuka nisu i vise dohvatili. Naklon za oba brata i reakciju.hail

• Replies 18.4k
  • Views 822.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

udba je izgleda kreirala ovu svlacionicu

sto je okej, mora i udba za nekoga da navija

Nije slika Hitlera jbt

Gazda kluba voli pokojnog Vujoševića i navija za Partizan i nasisava Zvezdu. SKANDALOZNO!

7 minutes ago, Heaviside said:

Nije slika Hitlera jbt

Gazda kluba voli pokojnog Vujoševića i navija za Partizan i nasisava Zvezdu. SKANDALOZNO!

digresija

Mečovala me neka riba na Tinderu i ono kjut je, gledam slike dolazim na poslednju, a ono u uglu Mein Kampf knjiga sa nekim drugim.

Odmah mi palo na pamet ovo iz Successiona

1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

I od ovakve stoke seljacke oni izgube, bas bruka.

Kalini dvije utakmice, a onom malom smecu sto je izazvalo prvi incident nijedna...

Sad kad se vidi ko je sve uvestvovao u namjestanju incidenta poslije utakmice, steta sto ih Kalina i Ebuka nisu i vise dohvatili. Naklon za oba brata i reakciju.hail

Razumem da je Ćelafuta iskoristio momentum da skrene pažnju sa svoje krivice za loš završetak EL sezone, ali zašto bilo kome drugom glavni cilj postaje da se pobedi/ponizi veteransko - rekreativna grupa iz Čajetina i nešto dokaže zadriglom maloumniku Rajku Pelveroviću?

Al se usreći sveže razveden na Tinderu u pm.

Uvek se setim onog lika što umalo nije izgubio glavu kad je otišao na T-dejt lolol

@garmonbozia

Edited by Valk

31 minutes ago, Heaviside said:

Nije slika Hitlera jbt

Naravno da nije skandalozno, ko sto nije skandalozno da ljudi imaju svoj vrednosni sud o tome. Valjda je to fer.

Sad da furamo agendu kako je to savršeno normalno da gazda jednog kluba otvoreno slavi pobedu nad onim drugim koji ne voli, pa ne ide baš ni to. Pri tome postoji solidna šansa da protiv tog istog kluba igra u finalu takmičenja za potencijalno najveći uspeh kluba mu.

,Vujoševićeva slika je generalno minorna stvar, meni stavise nikakav problem, u odnosu na dziberisanje sa sisaj zvezdo.

Zato ABA liga.

U Širokom nikad slika Vujoševića, B. Koprivice Hitlera.

Samo Gotovina, Tompson, eventualno Poglavnik ili Vrhovnik.

1 hour ago, Heaviside said:

Nije slika Hitlera jbt

naravno, niko nije rekao da je slika hitlera, niti da su nacisti

samo je bila juce prica kako se zlatiboru smestaju preko nekog portala zvezda-partizan namere a izgleda vrlo logicno, ukoliko se neko ne pozove na AI video uradak.

Izađe mi reel pred tekmu, kaže Spasevski da se Moti na nekom treningu načestitao Saši desetog mesta pred celim timom. Nisam hteo da vidim od kada je, pokušavam da izlečim algoritam od ta dva idiota.

Škobalj je katastrofa, ovo je rekreativni nivo.

Đurišić mnogo lepo izgleda, sve košarkaški radi, kad bi upadala trojka bio bi perfektan.

Škobalja probi ovaj Borjan po čeonoj. isuse

Спорт је зло. Седим и гледам баскет и навијам да неки наш набоде неког од ових Стаматовићевих.

Da ide sut za 3p bilo bi 70 razlike fantom

4 hours ago, Heaviside said:

Nije slika Hitlera jbt

Naravno da je skadalozno.Da to cini kao random navijac SD PRTZN, nije.Ali kada sve to radi, kao preCednik kluba protiv kog igra Cz, posebno deo kada posle utakmice ceka Kalinica i ostale igrace Cz i najprizemnuje ih vredja, jeste ,kao i za svaku osudu i kaznu.

Naravno, nista od toga ne abolira Kalinica&co , zasluzio je jos vecu kaznu.

Ćaci g#veda, i ovaj nas predsednik i ovaj zlatiborac sa nesrenim detinjstvom.

15 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Спорт је зло. Седим и гледам баскет и навијам да неки наш набоде неког од ових Стаматовићевих.

Zlo je ovaj tvoj komentar.