May 2May 2 Motivisati sad Izundua, Šemija i ostale da ih ugaze 88 razlike. Dudju ovi lepotani u legendu. Jbne budale
May 2May 2 3 minutes ago, MeanM@ said:Motivisati sad Izundua, Šemija i ostale da ih ugaze 88 razlike. Dudju ovi lepotani u legendu. Jbne budaleIzundua, Šemija i ostale zabole.Nisu se motivisali za mnogo važnije stvari. Edited May 2May 2 by sigurnost
May 2May 2 2 hours ago, uini said:ovde sam prestao da citam jer sve onda prebacis na drzavni nivo i zivimo zlatno doba, iako nam je bas bas tesko.boli me yagova qrchina i saletova implementacija dildoa za drzavni nivo, samo kazem da je to bedno i nemojte ici na tekmu ako ste ljudi. ja necu gledati, to je neki minimum.3.5.2024. igrana je polufinalna utakmica ABA plejofa Zvezda - mega. Ne sećam se da si imao nekih primedbi.
May 2May 2 10 minutes ago, uini said:verovatno nisam ni znao da se igra, jer, aba liga. btw, glup ti je detektivski effortNije detektivski. Samo igrala se utakmica. Možda si ti i tada pisao da ne treba. Ne znam, ne sećam se.Inače, ima između 180 i 320 datuma na koje po tom tvom kriterijumu ne bi trebalo da se igraju utakmice.Evo i Dileje Sever su popustile. Nekada nisu dozvoljavale da se igra na veliki četvrtak, ove godine su imale i neku proslavu dal bratstva, dal Kataija ko bi više ispratio. Edited May 2May 2 by sigurnost
May 2May 2 @180&230 datumamislim da je jako lose sto 3. maj dozivljavamo kao jedan od mnogih grdnih datuma ali okej, da ne duzimo dalje, svako je rekao sta je imao.
May 2May 2 to je zato što si ti po sopstvenom priznanju bolja osoba od drugih i ne stidiš se da to priznaš
May 2May 2 2 hours ago, Heaviside said:da ne igra ni finale.Don't run before the ore, što bi reko Vuk Drašković.Treba se plasirati u to finale.
May 2May 2 7 minutes ago, Valk said:Don't run before the ore, što bi reko Vuk Drašković.Treba se plasirati u to finale.Ne brini, pomahnitaće Izundu i Šemi sad kad su videli da zlatiborci pevaju sisaj zvezdo ispod Vujoševićeve slike.
May 2May 2 13 minutes ago, levi said:to je zato što si ti po sopstvenom priznanju bolja osoba od drugih i ne stidiš se da to priznašto sto me pogresno interpretiras ne govori nista o meni ali govori koliko ne razumes tragediju ovog datuma.tako je kako je. Edited May 2May 2 by uini