Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Imbecili.

• Replies 18.4k
  • Views 822.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Motivisati sad Izundua, Šemija i ostale da ih ugaze 88 razlike. Dudju ovi lepotani u legendu. Jbne budale

97% cigana rođeno u znaku raka, toliko su osetljivi na svaku glupost

3 minutes ago, MeanM@ said:

Motivisati sad Izundua, Šemija i ostale da ih ugaze 88 razlike. Dudju ovi lepotani u legendu. Jbne budale

Izundua, Šemija i ostale zabole.

Nisu se motivisali za mnogo važnije stvari.

Edited by sigurnost

Trebalo je da budu tužni dok u pozadini tiho ide zvezdo zvezdana

2 hours ago, uini said:

ovde sam prestao da citam jer sve onda prebacis na drzavni nivo i zivimo zlatno doba, iako nam je bas bas tesko.

boli me yagova qrchina i saletova implementacija dildoa za drzavni nivo, samo kazem da je to bedno i nemojte ici na tekmu ako ste ljudi. ja necu gledati, to je neki minimum.

3.5.2024. igrana je polufinalna utakmica ABA plejofa Zvezda - mega. Ne sećam se da si imao nekih primedbi.

verovatno nisam ni znao da se igra, jer, aba liga. btw, glup ti je detektivski effort

samo kazem, da je trebalo preskociti ovaj datum, to je sve.

10 minutes ago, uini said:

verovatno nisam ni znao da se igra, jer, aba liga. btw, glup ti je detektivski effort

Nije detektivski. Samo igrala se utakmica. Možda si ti i tada pisao da ne treba. Ne znam, ne sećam se.

Inače, ima između 180 i 320 datuma na koje po tom tvom kriterijumu ne bi trebalo da se igraju utakmice.

Evo i Dileje Sever su popustile. Nekada nisu dozvoljavale da se igra na veliki četvrtak, ove godine su imale i neku proslavu dal bratstva, dal Kataija ko bi više ispratio.

Edited by sigurnost

@180&230 datuma

mislim da je jako lose sto 3. maj dozivljavamo kao jedan od mnogih grdnih datuma ali okej, da ne duzimo dalje, svako je rekao sta je imao.

to je zato što si ti po sopstvenom priznanju bolja osoba od drugih i ne stidiš se da to priznaš

2 hours ago, Heaviside said:

da ne igra ni finale.

Don't run before the ore, što bi reko Vuk Drašković.

Treba se plasirati u to finale.

Utegnuće Saša.

7 minutes ago, Valk said:

Don't run before the ore, što bi reko Vuk Drašković.

Treba se plasirati u to finale.

Ne brini, pomahnitaće Izundu i Šemi sad kad su videli da zlatiborci pevaju sisaj zvezdo ispod Vujoševićeve slike.

13 minutes ago, levi said:

to je zato što si ti po sopstvenom priznanju bolja osoba od drugih i ne stidiš se da to priznaš

to sto me pogresno interpretiras ne govori nista o meni ali govori koliko ne razumes tragediju ovog datuma.

tako je kako je.

Edited by uini