May 2May 2 Što više gledam snimak tuče Kalinića sa ovim likom iz Čajetine, to više naginjem na Kalnićevu stranu. Ovo je 50-50 tuča zapravo, i vrlo verovatno je da je Kalinić bio provociran sve vreme i sa tribina i od igrača Zlatibora.Ovo ostalo ostaje, rezultat je ozbiljna blamaža kluba i trebalo bi da nosi određene sankcije.
May 2May 2 Daj ne pokušavaj da ga opravdaš. Odmah ga je povukao za vrat pa je tek ovaj uzvratio. Jednostavno mu je pao mrak na oči i kriv je, nije ni prvi ni poslednji kome se to desilo i treba da snosi posledice toga.
May 2May 2 Ne opravdavam ga. Samo sam ja isprva mislio da je 100% njegova krivica. Ali je to teklo otprilike ovako.Zajedno padajuSlovenac kreće da se nešto busa i ustaje, bez fizičkog nasrtajaKalina ga hvata u kragnuSlovenac udara Kalinu pesnicomKalina udara Slovenca pesnicom.All hell breaks lose.Ja sam to tako video. Puko je Kalina definitivno.
May 2May 2 21 minutes ago, JPM said:Ne opravdavam ga. Samo sam ja isprva mislio da je 100% njegova krivica. Ali je to teklo otprilike ovako.Zajedno padajuSlovenac kreće da se nešto busa i ustaje, bez fizičkog nasrtajaKalina ga hvata u kragnuSlovenac udara Kalinu pesnicomKalina udara Slovenca pesnicom.All hell breaks lose.Ja sam to tako video. Puko je Kalina definitivno.Pod 1. mi deluje da Zlatiborac hvata za ruku Kalinu# povlaci ga za sobom i tako padaju zajedno...i da odatle i krece njihov brawl.
May 2May 2 29 minutes ago, JPM said:Ne opravdavam ga. Samo sam ja isprva mislio da je 100% njegova krivica. Ali je to teklo otprilike ovako.Zajedno padajuSlovenac kreće da se nešto busa i ustaje, bez fizičkog nasrtajaKalina ga hvata u kragnuSlovenac udara Kalinu pesnicomKalina udara Slovenca dva puta pesnicom.All hell breaks lose.Ja sam to tako video. Puko je Kalina definitivno.Krivica za tucu je 100% Kaliniceva. Nije mu ovaj pritrcao i provocirao ga, ili nasrnuo na njega pa se on branio. Pali su zajedno, a onda je Kalinic krenuo da deli pravdu, jednostavno.
May 2May 2 Ma i nebitno, celu sezonu je nakrivo nasađen (no pun intended) i ovde se vidi da mu je pao mrak na oči. Žao mi jer se baš vidi da pati zbog deteta i razvoda.
May 2May 2 5 minutes ago, Uskebasi said:Krivica za tucu je 100% Kaliniceva. Nije mu ovaj pritrcao i provocirao ga, ili nasrnuo na njega pa se on branio. Pali su zajedno, a onda je Kalinic krenuo da deli pravdu, jednostavno.Fala kurcu napokon jedan objektivan i nepristrasan osvrt.
May 2May 2 12 minutes ago, Uskebasi said:Krivica za tucu je 100% Kaliniceva. Nije mu ovaj pritrcao i provocirao ga, ili nasrnuo na njega pa se on branio. Pali su zajedno, a onda je Kalinic krenuo da deli pravdu, jednostavno.mozemo da se foliramo do sutra ali i ti i ja znamo da je kriv leday.
May 2May 2 Cele sezone je naelektrisan i napižđen, jedva je dočekao kls da može nekoga da nabode, to ovde nije kažnjivo
May 2May 2 17 minutes ago, copkillah said:Kalinić tokom karijere baš nije imao sreće, stalno je upadao u neke incidente. Baksuz Jel nabo nekog flašom u glavu do sad? Ili je to next level?