May 2May 2 Popular Post Калина ми је један од најготивнијих кошаркаша последњих десетак година. Наравно, не због талента, већ због целог пакета. Тај његов борбени, ратнички дух, скокови у нападу, енергија, кошаркашка интелигенција, разумевање игре, зрелост... баш га је било милина гледати и у првом и у другом мандату у Звезди, а и у Фенеру. Човек је био један од најважнијих кошаркаша првака Европе, а нема неки посебан таленат ни за шут, ни за дриблинг. Све на памет.Али на страну то, увек је био свој. То како се носио са деформитетом, који га на први поглед издваја и можда код неких људи изазива нагон да окрену главу, то што је изражавао своје мишљење, то што није био ограничени спортиста. Сећам се када је у Истанбулу вози Смарта. Сећам се и да је био највидљивији наш играч на простестима. А ова година му је била посебно тешка - борба за контакт са дететом у хаотичном разводу је сигурно морала да остави трага и он је изгледао све горе и горе током сезоне. Ово је само кулминација свега што се гомилало. Није то типична реакција набеђеног дркаџије, већ пуцање човека коме се све распада. Искрено бих волео да се среди и да буде добро. Sportklub"Kaliniću blokaderu uctašo": Poruke mržnje legendarnom ko...Nikola Kalinić, legendarni košarkaš reprezentacije Srbije i Crvene zvezde, koji se prošle sezone vratio u Beograd posle dve godine provedene u inostranstvu ponovo je meta uvreda i govora mržnje. SportklubKoji zvezdaš pumpa? Kalinić na ulici uz studente, a tu je...U Beogradu je održan u organizaciju studenata u blokadi najveći ikada protest u Srbiji. Mnogi sportisti, što aktivni što bivši, podržali su studente, neki su bili sa njima i na ulicama a jedan od njih
May 2May 2 3 hours ago, napadaj said:Ne zameram preterano Kaliniću, jeste dileja, ali mogu da zamislim šta su mu dobacivala neka primitivna zlatiborska govna.Pišu neki da mu je ovaj što dobacuje "i ovo reprezentativac!" baš gadno psovao dete, ali to je isekao sa snimka koji je posle okačio.Ponavljam, slušalice na uši i teraj, ko ne može da iskulira mandrile sa tribina.
May 2May 2 2 minutes ago, JPM said:Jel nabo nekog flašom u glavu do sad? Ili je to next level?Oprosti, ali ja još nisam video da je neko dobio flašu u glavu na utakmici, iako imaš idiote koji su sa tribina gađali igrače i sudije flašama. Igrače nisam video, ispravi me ako grešim.
May 2May 2 Dobro, znači to je next level. A jel si video da neko sa još dvojicom saigrača učestvuje u tuči u 5 ujutru i da prođe bez i jednog dolara kazne? Ništa...prosto nije se desilo.Nevezano za to. Koliko je igrača Zlatibora učestvovalo u tuči, na parketu, a koliko igrača Zvezde i kakve su beše kazne za to? Edited May 2May 2 by JPM
May 2May 2 4 minutes ago, JPM said:@Palmira Zato i kažem da je vrlo verovatno meta konstantnih provokacija.Bukvalno su mu ulaz ižvrljali njegovi tzv navijači.
May 2May 2 2 minutes ago, JPM said:Dobro, znači to je next level. A jel si video da neko sa još dvojicom saigrača učestvuje u tuči u 5 ujutru i da prođe bez i jednog dolara kazne? Ništa...prosto nije se desilo.Ne znam stvarno, ja ovde pričam o sportu i dešavanjima na terenu, ti pričaš o životu i dešavanjima van sporta. Fokusiraj se na temu ako nije problem, hvala unapred.
May 2May 2 Just now, copkillah said:Bukvalno su mu ulaz ižvrljali njegovi tzv navijači.Vrlo verovatno. Nisu u pitanju provokacije vezane za sport. Političke su. I sinoć sa tribina, pišu ljudi koji su bili su mu vređali porodicu i nazivali ustašom.
May 2May 2 1 minute ago, JPM said:Vrlo verovatno. Nisu u pitanju provokacije vezane za sport. Političke su. I sinoć sa tribina, pišu ljudi koji su bili su mu vređali porodicu i nazivali ustašom.To je odvratno, naravno. Njegov posao je takođe da traži od sudije da reaguje ili da to ignoriše, kao što većina i radi. Jebiga, ovde se utakmice prekidaju zbog vređanja samo jedne osobe i to je sramotno, ja bih prekidao zbog uvreda na račun porodice i slično.
May 2May 2 2 minutes ago, copkillah said:To je odvratno, naravno. Njegov posao je takođe da traži od sudije da reaguje ili da to ignoriše, kao što većina i radi. Jebiga, ovde se utakmice prekidaju zbog vređanja samo jedne osobe i to je sramotno, ja bih prekidao zbog uvreda na račun porodice i slično.Ali ja zato i pišem da je provociran. To ne opravdava njegovo ponašanje ali je i propust organizacije. Poslat neki ćaci da mu vređa porodicu, niđe veze sa sportom. Naravno da će neko u nekom trenutku da pukne, posebno lik sa takvim pobedničkim mentalitetom, on u glavi i dalje može sve ono što je mogao ali telo ga izdaje.Nije to opravdanje ali možeš da pogledaš snimke, niko od te stoke sa tribine nije ni upozoren, taman posla izbačen.
May 2May 2 16 minutes ago, sigurnost said:Jel majstorica u nedelju?Takođe, određeni termin održavanja treće utakmice serije između Zlatibora i Crvene zvezde igraće se 3. maja u dvorani Aleksandra Nikolić od 19 časova.