Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Mislim da je potpisao letos i da igra KLS Radnički na pozajmici. Došao sa UIC-a gde je odigrao 4 sezone… četvrorka, petica, jebem li ga…202cm, 23 godine

Sin dugogodišnjeg (dobrog) pomoćnog trenera zvezde i fmp-a

Edited by Heaviside

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Znači neka varijanta Stefan Janković aka Nikola Kerušinjebač Jovanović?

What could go wrong?

pa dobro, relativno mlad igrač i školovan igrač koji igra za kikiriki i može, kao što vidimo, da se koristi za KLS. za sledeću sezonu se najavaljuje da će aba ligaši igrati KLS paralelno i tu bi on verovatno našao svoje mesto. mislim, realno je to verovatno neka Ćokijeva kombinacija, ali uvrstio ga je Saša u roster pa možda i nije toliko kritičan.

Ima debelo dupe i dobru praćku. Pero Kameron za sirotinju.

1 hour ago, Nikodije said:

Ima debelo dupe i dobru praćku. Pero Kameron za sirotinju.

Taj rad thumbup pozicija SF, došao prošlog leta i nije Čovićeva kombinacija. )

Nista ja ne razumem vise oko ovih organizacija, sta Ćoki hoce, sta drugi nece..ono sto sam nacuo sa vise strana je da i Partizan i Zvezda hoce da odjebu istog. Iz Zvezde je out definitivno iako se na sve nacine trudi da se mesa i dalje, pa malo malo gostuje negde da "objasni".

Procitao par redova sta je izjavio Grujin, on je u fazonu KLS obavezan, ABA neka se igra tek onako, nece nasi klubovi da razigravaju po Hrvatskoj i Sloveniji.

Bas me zanima da li ima uporiste u nekom konkretnom stavu klubova za ovakvu izjavu u njihovo ime.

4 hours ago, kurjak said:

HHElavKaoAATXJW?format=jpg&name=large

Ček ček, bez Kodija KLS???

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Ček ček, bez Kodija KLS???

Povredio se u Barseloni, Čima i Bolomboj su isto roviti.

Sad reče Plavšić da se i Miljenović povredio.

A taman sam hteo da pitam zašto se menjaju Karter i Batler na kecu, a nema Miljenovića...

Rivero i Montejunas prekobrojni takodje

Nemate ništa da napišete o samoj utakmici, za nas koji nismo gledali?

Rutinski, Zlatibor je poluamaterska ekipa.

Škobalj ima dobru praćku, ali je u nogama pokretan otprilike ko Davidovac.

Karter je imao mesta pa se raspucao.

Kalinu je tužno gledati, ovo što on već nekoliko meseci igra (i sinoć), ne postoji drugi opis nego antikošarka.

Samo Laki gledao utakmicu )

cry

Addict GIFs | Tenor

• Popular Post

Gledao sam i ja. Utakmica je došla u pravom trenutku, u toku agitovanja za igranje klsa. Zlatibor je najbolja ekipa regularnog dela takmičenja, najbolji igrač je Nemanja Protić koji ima 40 godina (ne figurativno nego bukvalno), a igra i Ivan Smiljanić, popularni Smilja, koji je pre 14 godina bio epizodista u Radonjinoj Zvezdi. Plej je neki anonimni Slovenac. Naših mladih igrača koji su predmet svakog smatranja Rakoča, Čiče, Darkelje, Karija, Štimeta, Grbe i ostalih nema ni od korova. Rezult iz apsolut anreal. Da je trebalo da damo 200 poena ostvarili bi to veoma lako. Ali zato ćemo u petak da razvijemo jedan centar poput Čajetine svojim gostovanjem.

Uopšte, jahanje na tim izlizanim opštemestaškim pričama o domaćoj osnovi treba dodati kao krivično delo u zakon o lustraciji nakon promena OKG. Recimo, čim Rakočević izgovori "imamo primer Žalgirisa... " odmah na sud kao u Engleskoj čelične lejdi. I zabrana rada u košarci i pre svega davanje izjava 5 godina, pa da vidimo.