April 21Apr 21 Dobro nam ide otkad je ušo onaj ptić sa brojem 2Kad se Satoranski na Kocobo vrati to je to
April 21Apr 21 1 minute ago, JPM said:Ovako će i Panatinaikos da nabije Valensiju. Ovako se igra post sezona.Neće
April 21Apr 21 Just now, Valk said:Neće Hehe znao sam da ces da odgovoris. Nisam ja to pisao tebi u inat. Jednostavno plej of se drugacije igra. Nema sta Branko Badiu da trazi tamo.
April 21Apr 21 2 minutes ago, JPM said:Hehe znao sam da ces da odgovoris. Nisam ja to pisao tebi u inat. Jednostavno plej of se drugacije igra. Nema sta Branko Badiu da trazi tamo.Ma znam da nisi, samo zaboravljaš da je Valensija iskusna ekipa koja igra u najjačoj nacionalnoj ligi u Evropi i koja nije prvi put u Evroligi.Nema veze što su pojedinačni igrači nepoznati i "jeftiniji", tim ima igru, sistem i zvanično najboljeg trenera sezone.Svakako nama svejedno, gledaćemo razonode radi.
April 21Apr 21 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Neće sudije dati da ovo padne ispod osamMa daj 🤣
April 21Apr 21 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Neće sudije dati da ovo padne ispod osamHvala Mindi ali ako nam neko nije ništa kriv večeras - to su sudije.