April 21Apr 21 Zvezda je loše selektovan i još lošije vođen tim. Tanki smo u organizaciji. Nekako mi se čini da pred kraj sezone, umesto da dižemo formu, mi nekako ostajemo na istom nivou. Napad nam se redovno završava nekakvom izolacijom, nije ono da se desi ponekad na utakmici, propadne ti napad pa mora izolacija, nama je igra pročitana pa mora izolacija a nemamo Džordana u timu.
April 21Apr 21 Zato Mindi i kazeSace morati da vrate avans i nece jebati i jesti sta su mislili Edited April 21Apr 21 by Ratamahatta
April 21Apr 21 1 minute ago, Valk said:Hvala Mindi ali ako nam neko nije ništa kriv večeras - to su sudije.Nameštam se na zicer, ali mnogo ste fini komšije
April 21Apr 21 Ovaj Nvora brat je totalno nekontrolisani komad budale. Zali boze tog nedojebanog talenta.
April 21Apr 21 23 minutes ago, Ratamahatta said:Sace Batler kao Nedovic ubaciti 15 do krajaIspravio sam ti ovo. Sve velike igracine koje se probude na -22 kad protivnik olabavi
April 21Apr 21 5 minutes ago, nautilus said:a nemamo Džordana u timu.Kako nemamo, čuo si krilaticu "Džordan je Nwora, ne znam ko je Majkl" Neće Obradović sam otići, ko bi ga drugi zaposlio nakon ove sezone.
April 21Apr 21 Imali smo tezak mec pre dva danaPromasili smo dosta otvorenih suteva, ne mogu ja da ih ubacim mesto njiNvora je igro po sata jer sam ja tako odlucioBatler je igro 15 minuta jer sam ja tako odlucioNe mislim da treba da podnesem ostavkuJunou
April 21Apr 21 1 minute ago, Valk said:Kako nemamo, čuo si krilaticu "Džordan je Nwora, ne znam ko je Majkl" Neće Obradović sam otići, ko bi ga drugi zaposlio nakon ove sezone.Možda bi uvođenje fizičkog kažnjavanja u statut kluba pomoglo.