April 8Apr 8 2 hours ago, ivan9999 said:Ukoliko bi i Makabi upao u tu grupu timova sa 21:17 onda bi se mi popeli na drugo mesto od pet timova. Završili bi kao 9ti na tabeli i ne bi nam trebao Real za nastavak takmičenja.Previše ima kombinacija i koliko u petak će se znati višeU prevodu kupite ljudi na vreme bensiće jer neće na veliki petak sve apoteke da rade a hitna pomoć ima ograničen broj vozila.
April 8Apr 8 Niko posten da kaze fala Baskonji sto nas nisu karali, a jesu dvaju jeshi i Reala Edited April 8Apr 8 by Ratamahatta
April 8Apr 8 Jos to sve u timu gde se igraju 2 akcije, kontra i izolacijaDa nije tata kupio loptu Nvori i Batleru imo bi 20 po tekmiDoduse skupio ih je i jer jedva silazi s terena u zadnje vreme Edited April 8Apr 8 by Ratamahatta
April 8Apr 8 1 hour ago, Valk said:@kralj evo za slučaj da si ga metnuo na IL, doduše friško je ovo, nema ni 10 godina.Ma kako da ne, nabacio sam mnogo ozbiljniji Rata-firewall da bi mi ga pišljivi quote probio.
April 10Apr 10 “Ovde mi je zaista lepo. Voleo bih da ostanem i stvari idu u tom pravcu. Videćemo kako će se razvijati, ali nadam se da će se sve završiti kako treba“, zaključio je Ebuka Izundu u razgovoru za Meridian sport. Edited April 10Apr 10 by kurjak
April 10Apr 10 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Jako čudan momenat.Eto prilike MiljenovićuLik sa najvećom kitom biva katovan na veliki petak. Meni ima logike.