April 8Apr 8 Bokija volim, ali bih prije zadrzao Ebuku. Naravno, zadrzao bih obojicu i Rivera zamjenio Poarjeom iz Efesa koji ima losu sezonu i bice dostupan.Igore @uini RakocevicuTo da bi birao Dzoela prije Vuca je egal izjavi Rakoca da je teze u EL dati kos nego u nba
April 8Apr 8 @MiddleClass , nisam to napisao da bih ubeđivao živalj u ispravnost svog outlandish stava, već da podvučem kralju koliko cenim bolomboja a da mi je u sinoćnom kontekstu bilo okej što je igrao koliko je igrao.kad sam već tu, da eksplicitno pohvalim baby-steps obradovića, pošto sam rad da ga kritikujem na svakom koraku:- 5 minuta miljenovića mnogo znači kada se poredi sa 5 minuta jaga. prosto, imamo pritisak u defanzivi umesto pikiranja jaga a miljenović na ulazu zapravo i jeste pretnja za protivnika a ne blef, koji, kao što smo videli u kratkoj minijaturi njega i bolomboja, može da se završi plejmejkerskim posluživanjem poena. sledeći korak bi bio da se napravi i neka akcija carteru za otvoren šut, igra vrlo korektnu odbranu (njih dvojica u igri to malo minuta su veliki korak ka boljoj defanzivi na perimetru), pa je verovatno dobro da se napravi još jedan korak koji vodi ka njegovom samopouzdanju.- igranje na izundua dok je na parketu je dobra odluka, kao što rekoh, ne zato što se igralo na njega, već zato što je obrad čitao slabosti protivnika i koristio ih, umesto da tvrdoglavo forsira ono što misli da nam je prednost.nije puno ali za zvezdinu situaciju u ovom trenutku, veliko k'o kuća.edit mnoge typos Edited April 8Apr 8 by uini
April 8Apr 8 Middle, nemoj, boga ti.Ako ništa, imaj makar trunku obzira prema našem saborcu Harperu, koji za svaki ovakav post otfikari po jedan prst od nemogućnosti da odgovori, kao u Banshees of Insherin.I dalje ne mogu da poverujem da je uspeo da nastrada na temi reprezentativnog fudbala. Kakva povreda u kupatilu…
April 8Apr 8 24 minutes ago, uini said:@MiddleClass , nisam to napisao da bih ubeđivao živalj u ispravnost svog outlandish stava, već da podvučem kralju koliko cenim bolomboja a da mi je u sinoćnom kontekstu bilo okej što je igrao koliko je igrao.kad sam već tu, da eksplicitno pohvalim baby-steps obradovića, pošto sam rad da ga kritikujem na svakom koraku:- 5 minuta miljenovića mnogo znači kada se poredi sa 5 minuta jaga. prosto, imamo pritisak u defanzivi umesto pikiranja jaga a miljenović na ulazu zapravo i jeste pretnja za protivnika a nije puno ali za zvezdinu situaciju u ovom trenutku, veliko k'o kuća.edit mnoge typosSuper je to, samo sto kasni jedno 6 meseci,sto nas je kostalo bar 6-te pozicije na tabeli... Ali mozda se uguramo u plej in, i tamo pokidamo, nije nemoguce...
April 8Apr 8 @uini A sta kazes na blasfemiju da se gradi tim oko Dzareda The Cat in a bag Batlera, a da se Kodi plodi Mekintajer pusti Oliju?
April 8Apr 8 42 minutes ago, MiddleClass said:@uiniA sta kazes na blasfemiju da se gradi tim oko Dzareda The Cat in a bag Batlera, a da se Kodi plodi Mekintajer pusti Oliju?Batler nije pley, kako da grade tim oko njega?! Nema puno smisla. Nema mi sta da pustimo, Kodi odlucije i niko drugi.
April 8Apr 8 Teška priča za Kodija. On baš leži Oliju i Barcokasu, a verujem i oni njemu. Kinta neće biti upitna, a siguran sam da će i minutaža biti velika. Bolji je igrač od Vokapa u svakom slučaju... a i tamo mu je trofej mnogo verovatniji nego kod nas...Sem ako Drčela ne udari neku nepristojnu ponudu u milionima jura... mislim da će ipak otići...
April 8Apr 8 20 minutes ago, assignment said:Batler nije pley, kako da grade tim oko njega?! Nema puno smisla. Nema mi sta da pustimo, Kodi odlucije i niko drugi.Tacno, Batler nije plej, a posto ekipa najvise zavisi od keca i petice prvo i osnovno je produziti Kodija te Ebuku i Dzoela. Za ostale cemo lako...
April 8Apr 8 nema potrebe za transfer špekulacijama posred euroleague raspleta; štagod da bude, sada su ovde ovih 7 hiljada igrača, uključujući i motiejunasa, ako se ne-daj-bože neko od centara povredi.ćak i u slučaju da butler npr ostaje a cmm npr ide, to ne znači da se gradi ekipa oko butlera. imaćemo celo leto da kreiramo imaginarne rostere & puštamo filmove, da se sada fokusiramo na pobedu protiv asvela a zatim i protiv reala.
April 8Apr 8 Dobro bre uini, to što će nas 15 ovde da se fokusira na nešto novo osim Jagove ćune, neće ništa da prpmeni u pripremi utakmice sa Asvelom. Inače, u košarci se i dalje naročito vrednuje majstorstvo i talenat. Zbog toga je Batler sa 25 godina granični NBA igrač i potpisuje ugovore sa izlaznim NBA clause, dok se CMM sa 25 sukljao od Partizana Pere Božića do Burga i Andore. To što je sada stigao do nivoa respektabilnog EL igrača je za svaki respekt i o njemu govori mnogo toga dobrog, samo to ne ugrožava decenijski ustoličenu činjenicu da se igrači kao što je magiko Batler kao unikatnija roba po zakonima tržišta više cene i traže od hustlera poput Kodija. I normalno je da se oko njih gradi tim.Ali jbg, utkao nam je neko taj krvava kolena afinitet, što je prilično čudno jer smo kroz istoriju imali upravo igrače skila i vica. Mnogo više Batlera nego Mekintajera. Mnogo više Kukoča nego Zdovca. Edited April 8Apr 8 by kralj
April 8Apr 8 Just now, kralj said:Dobro bre uini, to što će nas 15 ovde da se fokusira na nešto novo osim Jagove ćune, neće ništa da prpmeni u pripremi utakmice sa Asvelom. naravno da neće, samo mi je nekako linija manjeg otpora da sad krenemo da diskutujemo o nečemu što će biti a da još ne znamo šta, dok istovremeno zapravo već pohađamo plejin, koji će nas odvesti u plejof/plejin/na pecanje ili ibarskuvaljda ima toliko tema oko igre i yagovih kvaliteta
April 8Apr 8 4 minutes ago, kralj said:Zbog toga je Batler sa 25 godina granični NBA igrač i potpisuje ugovore sa izlaznim NBA clause, dok se CMM sa 25 sukljao od Partizana Pere Božića do Burga i Andore. jasno je valjda da je staž u nba (koji btw kod butlera nije impresivan, jer je većinu vremena proveo u g-ligi) kontekstualna stvar i da svako ko dođe uopšte u razmatranje, ima određen talenat.will clyburn i kevin punter su igrači koji su mogli ili mogu (u prajmu) da imaju više nego solidnu nba karijeru ali ih je put odveo negde levo
April 8Apr 8 Ma slažem se, to je forumski arhi-obrazac, verovanje u literarne talase hejta koji utiču na rezultate.Što se ostalog tiče, ja sam prilično ravnodušan spram borbe za 9. mesto i kad slušam sve te kalkulacije oko Makabija i Dubaija, osećam se skroz šampionski. Jebe me što mi prelazni rok isto tako nikad nije privlačio naročitu pažnju ako izuzmemo dolaske igrača poput Kaline i Miše.Clyburn i Punter su igrači koji mnogo više sliče Batleru nego Kodiju.Bugari se oko Clyburnovog zalaganja sprdaju godinama, talenat mu niko ne bi doveo u pitanje, a ovde bi se proveo katastrofa.
April 8Apr 8 @kralj Javi molim te Oliju da je Batler na cijeni plus granicni nba talenat, a Kodi Prokom Trefl kalibari da ako hoce da pljunu pare neka Dzareda uzmu. Ako je ruza procvjetace