Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bokija volim, ali bih prije zadrzao Ebuku. Naravno, zadrzao bih obojicu i Rivera zamjenio Poarjeom iz Efesa koji ima losu sezonu i bice dostupan.

Igore @uini Rakocevicu

To da bi birao Dzoela prije Vuca je egal izjavi Rakoca da je teze u EL dati kos nego u nba lolol

• Replies 18.4k
  • Views 824.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

@MiddleClass , nisam to napisao da bih ubeđivao živalj u ispravnost svog outlandish stava, već da podvučem kralju koliko cenim bolomboja a da mi je u sinoćnom kontekstu bilo okej što je igrao koliko je igrao.

kad sam već tu, da eksplicitno pohvalim baby-steps obradovića, pošto sam rad da ga kritikujem na svakom koraku:

- 5 minuta miljenovića mnogo znači kada se poredi sa 5 minuta jaga. prosto, imamo pritisak u defanzivi umesto pikiranja jaga a miljenović na ulazu zapravo i jeste pretnja za protivnika a ne blef, koji, kao što smo videli u kratkoj minijaturi njega i bolomboja, može da se završi plejmejkerskim posluživanjem poena. sledeći korak bi bio da se napravi i neka akcija carteru za otvoren šut, igra vrlo korektnu odbranu (njih dvojica u igri to malo minuta su veliki korak ka boljoj defanzivi na perimetru), pa je verovatno dobro da se napravi još jedan korak koji vodi ka njegovom samopouzdanju.

- igranje na izundua dok je na parketu je dobra odluka, kao što rekoh, ne zato što se igralo na njega, već zato što je obrad čitao slabosti protivnika i koristio ih, umesto da tvrdoglavo forsira ono što misli da nam je prednost.

nije puno ali za zvezdinu situaciju u ovom trenutku, veliko k'o kuća.

edit mnoge typos

Edited by uini

Middle, nemoj, boga ti.

Ako ništa, imaj makar trunku obzira prema našem saborcu Harperu, koji za svaki ovakav post otfikari po jedan prst od nemogućnosti da odgovori, kao u Banshees of Insherin.

I dalje ne mogu da poverujem da je uspeo da nastrada na temi reprezentativnog fudbala. Kakva povreda u kupatilu…

24 minutes ago, uini said:

@MiddleClass , nisam to napisao da bih ubeđivao živalj u ispravnost svog outlandish stava, već da podvučem kralju koliko cenim bolomboja a da mi je u sinoćnom kontekstu bilo okej što je igrao koliko je igrao.

kad sam već tu, da eksplicitno pohvalim baby-steps obradovića, pošto sam rad da ga kritikujem na svakom koraku:

- 5 minuta miljenovića mnogo znači kada se poredi sa 5 minuta jaga. prosto, imamo pritisak u defanzivi umesto pikiranja jaga a miljenović na ulazu zapravo i jeste pretnja za protivnika a

nije puno ali za zvezdinu situaciju u ovom trenutku, veliko k'o kuća.

edit mnoge typos

Super je to, samo sto kasni jedno 6 meseci,sto nas je kostalo bar 6-te pozicije na tabeli... Ali mozda se uguramo u plej in, i tamo pokidamo, nije nemoguce...

@uini

A sta kazes na blasfemiju da se gradi tim oko Dzareda The Cat in a bag Batlera, a da se Kodi plodi Mekintajer pusti Oliju?

videcemo sta je ideja

42 minutes ago, MiddleClass said:

@uini

A sta kazes na blasfemiju da se gradi tim oko Dzareda The Cat in a bag Batlera, a da se Kodi plodi Mekintajer pusti Oliju?

Batler nije pley, kako da grade tim oko njega?! Nema puno smisla. Nema mi sta da pustimo, Kodi odlucije i niko drugi.

Teška priča za Kodija. On baš leži Oliju i Barcokasu, a verujem i oni njemu. Kinta neće biti upitna, a siguran sam da će i minutaža biti velika. Bolji je igrač od Vokapa u svakom slučaju... a i tamo mu je trofej mnogo verovatniji nego kod nas...

Sem ako Drčela ne udari neku nepristojnu ponudu u milionima jura... mislim da će ipak otići...

20 minutes ago, assignment said:

Batler nije pley, kako da grade tim oko njega?! Nema puno smisla. Nema mi sta da pustimo, Kodi odlucije i niko drugi.

Tacno, Batler nije plej, a posto ekipa najvise zavisi od keca i petice prvo i osnovno je produziti Kodija te Ebuku i Dzoela. Za ostale cemo lako...

nema potrebe za transfer špekulacijama posred euroleague raspleta; štagod da bude, sada su ovde ovih 7 hiljada igrača, uključujući i motiejunasa, ako se ne-daj-bože neko od centara povredi.

ćak i u slučaju da butler npr ostaje a cmm npr ide, to ne znači da se gradi ekipa oko butlera.

imaćemo celo leto da kreiramo imaginarne rostere & puštamo filmove, da se sada fokusiramo na pobedu protiv asvela a zatim i protiv reala.

Dobro bre uini, to što će nas 15 ovde da se fokusira na nešto novo osim Jagove ćune, neće ništa da prpmeni u pripremi utakmice sa Asvelom. sleep

Inače, u košarci se i dalje naročito vrednuje majstorstvo i talenat. Zbog toga je Batler sa 25 godina granični NBA igrač i potpisuje ugovore sa izlaznim NBA clause, dok se CMM sa 25 sukljao od Partizana Pere Božića do Burga i Andore. To što je sada stigao do nivoa respektabilnog EL igrača je za svaki respekt i o njemu govori mnogo toga dobrog, samo to ne ugrožava decenijski ustoličenu činjenicu da se igrači kao što je magiko Batler kao unikatnija roba po zakonima tržišta više cene i traže od hustlera poput Kodija. I normalno je da se oko njih gradi tim.

Ali jbg, utkao nam je neko taj krvava kolena afinitet, što je prilično čudno jer smo kroz istoriju imali upravo igrače skila i vica. Mnogo više Batlera nego Mekintajera. Mnogo više Kukoča nego Zdovca.

Edited by kralj

Just now, kralj said:

Dobro bre uini, to što će nas 15 ovde da se fokusira na nešto novo osim Jagove ćune, neće ništa da prpmeni u pripremi utakmice sa Asvelom. sleep

naravno da neće, samo mi je nekako linija manjeg otpora da sad krenemo da diskutujemo o nečemu što će biti a da još ne znamo šta, dok istovremeno zapravo već pohađamo plejin, koji će nas odvesti u plejof/plejin/na pecanje ili ibarsku

valjda ima toliko tema oko igre i yagovih kvaliteta

4 minutes ago, kralj said:

Zbog toga je Batler sa 25 godina granični NBA igrač i potpisuje ugovore sa izlaznim NBA clause, dok se CMM sa 25 sukljao od Partizana Pere Božića do Burga i Andore.

jasno je valjda da je staž u nba (koji btw kod butlera nije impresivan, jer je većinu vremena proveo u g-ligi) kontekstualna stvar i da svako ko dođe uopšte u razmatranje, ima određen talenat.

will clyburn i kevin punter su igrači koji su mogli ili mogu (u prajmu) da imaju više nego solidnu nba karijeru ali ih je put odveo negde levo

Ma slažem se, to je forumski arhi-obrazac, verovanje u literarne talase hejta koji utiču na rezultate.

Što se ostalog tiče, ja sam prilično ravnodušan spram borbe za 9. mesto i kad slušam sve te kalkulacije oko Makabija i Dubaija, osećam se skroz šampionski. covid19

Jebe me što mi prelazni rok isto tako nikad nije privlačio naročitu pažnju ako izuzmemo dolaske igrača poput Kaline i Miše.

Clyburn i Punter su igrači koji mnogo više sliče Batleru nego Kodiju.

Bugari se oko Clyburnovog zalaganja sprdaju godinama, talenat mu niko ne bi doveo u pitanje, a ovde bi se proveo katastrofa.

@kralj

Javi molim te Oliju da je Batler na cijeni plus granicni nba talenat, a Kodi Prokom Trefl kalibari da ako hoce da pljunu pare neka Dzareda uzmu. Ako je ruza procvjetace fantom