April 7Apr 7 Popular Post Sudije "For mi, d pušing iz normal"Pa puši qrac onda mentolu Edited April 7Apr 7 by Valk
April 7Apr 7 1 minute ago, Valk said:Sudije "For mi, d pušing iz normal"Pa puši qrac onda mentoluProbao je da mu odradi Jokica na Morrisu samo sto je Semi duplo tezi pa je izgledao kao popac na tikvi, da prostite.Inace nisam hteo da baksuziram do sad ali ovde je Pariz pao energetaki a ne mi sto je cudo.
April 7Apr 7 Kakvi smo sEmiraćanima u međusobnom ?Njima ostalo "kod kuće" Efes i Valensija.Naravno, Asvel nam je must win!
April 7Apr 7 2 minutes ago, sasha said:Bravo.Drugi rezultati loši, možda će nam trebati i pobeda u Madridu da ne ispadnemoBarsa ako dobije Monako valjda smo 9. sa 21-17.Ne znam kakvi smo u krugu sa Barsom i Makabijem. Tj u kojoj kombinaciji ispadamo. Sem trivijalne u slučaju da puknemo obe do kraja.
April 7Apr 7 Just now, JPM said:Prelepe scene...Meni tužno nešto.Kao da je Kodijev oproštaj.@MeanM@ Barsa nas je pobedila obe, a u odnosu na Makabi smo u prednosti, ako se ne varam. Edited April 7Apr 7 by Valk
April 7Apr 7 Mi protiv Baese imamo 0:2 tako da to ne valja. Verivatno nam odgovara neki krug sa Monakom gde smo 2:0