Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, kralj said:

Bugari se oko Clyburnovog zalaganja sprdaju godinama, talenat mu niko ne bi doveo u pitanje, a ovde bi se proveo katastrofa.

to oko pristupa tekmi je sagrađena fama na osnovu sezone u efesu, gde je očigledno puno toga helter-skelter ovih godina (a bilo je i mnogih decenija pre b2b titula), pa je sada postao neki aksiom. u barci igra vrhunski i ima takav odnos prema igri, samo što je sada veteran, pa ne može da isporučuje vrj partije na 4 od 5 tekmi, već na 1 od 5.

u prajmu, koji se mahom događao u cska, bio je arguably najbolji igrač euroleague, svakako najkompletniji u smislu onoga što je pružao ofanzivno/defanzivno.

• Replies 18.4k
  • Views 824.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, Michael Krueger said:

Teška priča za Kodija. On baš leži Oliju i Barcokasu, a verujem i oni njemu. Kinta neće biti upitna, a siguran sam da će i minutaža biti velika. Bolji je igrač od Vokapa u svakom slučaju... a i tamo mu je trofej mnogo verovatniji nego kod nas...

Sem ako Drčela ne udari neku nepristojnu ponudu u milionima jura... mislim da će ipak otići...

Oliju i Barcokasu kao i zelenim im komšijama leži SVAKO ko imalo bljesne, po principu daj ga vamo da ne bi igrao protiv nas. Posle kad zakucaju za klupu top igrače bude prosto smešno. Naravno, ne mislim da je Kodiju klupa sudbina, ali da će biti faktor kao u Zvezdi - neće.

Pare neće presuditi, svakako, Kodi želi da osvoji nešto a to će ipak lakše uspeti u timu pretplaćenom na fajnal-for.

Što se tiče Bolomboja, ne verujem da će otići. Ne kapiram zašto se Izundu tako otvoreno nudi Efesu, osim ako se ne misli da će tražiti nama previše para da ostane a mi već rezervišemo budžet za neke druge igrače.

Inače, sinoć me gos'n Valk ubeđuje da ispadamo iz 10 samo u spletu prilično malo verovatnih okolnosti u kojima Monako dobija sve do kraja (a dolazi im Hapoel po pobedu sigurno), Dubai takođe, a mi izgubimo od Reala. Možda me loži ali on je s tim brojevima i kombinacijama super dok se ja pogubim i kad mi vraćaju kusur pa eto, lakše mi da mu verujem.

38 minutes ago, kralj said:

Dobro bre uini, to što će nas 15 ovde da se fokusira na nešto novo osim Jagove ćune, neće ništa da prpmeni u pripremi utakmice sa Asvelom. sleep

Inače, u košarci se i dalje naročito vrednuje majstorstvo i talenat. Zbog toga je Batler sa 25 godina granični NBA igrač i potpisuje ugovore sa izlaznim NBA clause, dok se CMM sa 25 sukljao od Partizana Pere Božića do Burga i Andore. To što je sada stigao do nivoa respektabilnog EL igrača je za svaki respekt i o njemu govori mnogo toga dobrog, samo to ne ugrožava decenijski ustoličenu činjenicu da se igrači kao što je magiko Batler kao unikatnija roba po zakonima tržišta više cene i traže od hustlera poput Kodija. I normalno je da se oko njih gradi tim.

image.png

Meni se CMM prosle sezone nije svideo kao plejmejker, i dosta sam ga kritikovao jer je imao suvise malo asista, sto je meni primaran posao pleymejkera... I kada mu pogledas statitisku jedino je poenterski koliko toliko ponovio sezone iz Baskonije, uz 60 skoka manje, i 124 assista manje... Ove godine se te brojke popravile.... Jedino mu slobodna bacanja mane ove sezone...

Mogao bi neko da objasni Kodiju kako će da izgleda njegova uloga kod Barcokasa. Nisam siguran da će mu se dopasti.

Kodi je eksplodirao u Baskoniji i kod nas OVE sezone, iz prilično očiglednih razloga. Stil igre. Posebno se to videlo sinoć. Kodi je jednostavno nezaustavljiv u situaciji kada se trči u leđa protivniku. Defanzivci mu ne mogu ništa kad se zaleti, a još kada ga malo krene i šut to je onda baš nezaustavljiv igrač.

Kodi je duša ove ekipe Crvene Zvezde i ne treba ga uopšte posmatrati drugačije. Treba ga zadržati i dovesti mu komplementarnog pleja skorera, tipa Yogi Ferrel.

Zadržavanjem Batlera nećemo kompenzovati gubitak Kodija, jer je on prilično retka vrsta, dok Batlerolikih ima solidan broj. Likova sa dobrim krosoverom ima poprilično.

Lično će mi biti jako žao.

ali evroliga kad ti napiše, postigao je 453 pts i 273 ast pa ti idi klikći na xy sezonu i upoređuj koliko je to po utakmici

edit ako uzmemo neki proizvoljni top 10 kao standard izvrsnosti (cmm je btw prvi u el po broju minuta), imamo

- nworu na 6. mestu u PTS koloni sa 17

-dobrića na 7. mestu 3pts%, očigledno na malom uzorku sa 45.6%

-izundua na 4. mestu u ofanzivnim skokovima sa 2.3

-monekea na 2. mestu u def skokovima sa 5

-monekea na 6. mestu u total skokovima sa 6.6

-CMMa na 1. mestu u asistencijama, sa 7.6

-monekea na 5. mestu po indeksu korisnosti, sa 19 u proseku

not too shabby

Edited by uini

16 minutes ago, uini said:

ali evroliga kad ti napiše, postigao je 453 pts i 273 ast pa ti idi klikći na xy sezonu i upoređuj koliko je to po utakmici

Pa imas i po utakmici, ja sam samo hteo da pokazem koliko mu je ova sezona bolje od prve u Zvezdi...

ima ali mora da se klikne na tu sezonu da bi video proseke

pa da se vratiš i klikneš na neku drugu sezonu i onda valjda da upoređujem sa dva prozora

bar ja nisam primetio tabelu koja daje proseke svih sezona a totali mi ne znače puno

Logično da Sašin stil više leži Kodiju jer se baš insistira na trčanju u leđa koji je njegov zaštitni znak. Dok je kod Sfera pozicioni napad i jaka odbrana bila neka basic filozofija, gde je recimo Boki izdominirao...

Barcokas je više u Sferovom fazonu...

Nimalo mi se ne dopada pobeda Dubai od sinoć. Veoma je bitna utakmica u petak Monako - Barsa.

Ukoliko bi tu pobedio Monako (sa manje od 11 razlike) lako može da se dogodi da 4 ekipe imaju 21:17 a onda smo mi poslednji (sve 4 ekipe bi imale 3:3 a mi najgoru kos razliku)

Onda bi nam poslednje kolo protiv Reala nosilo 11 mesto ako izgubimo i 6-to mesto ako pobedimo rolleyes

5 hours ago, uini said:

to oko pristupa tekmi je sagrađena fama na osnovu sezone u efesu, gde je očigledno puno toga helter-skelter ovih godina (a bilo je i mnogih decenija pre b2b titula), pa je sada postao neki aksiom. u barci igra vrhunski i ima takav odnos prema igri, samo što je sada veteran, pa ne može da isporučuje vrj partije na 4 od 5 tekmi, već na 1 od 5.

u prajmu, koji se mahom događao u cska, bio je arguably najbolji igrač euroleague, svakako najkompletniji u smislu onoga što je pružao ofanzivno/defanzivno.

Prvi put u zivotu sam ga gledao u prvom kolu EL 16/17 kad nas je ubio u dresu Darusafake. Nije mu se moglo nista. Secam se da je Blat na KZS rekao da je ovo rudarska pobeda i da se nece ovde niko naigrati, nasuprot prognozama da cemo imati 4-26, spram rezultata i toga kako je roster izgledao na papiru

Pola godine kasnije sudije ih proguraju dalje a nas sjebu, uz Jovicevu povredu.

28 minutes ago, ivan9999 said:

Nimalo mi se ne dopada pobeda Dubai od sinoć. Veoma je bitna utakmica u petak Monako - Barsa.

Ukoliko bi tu pobedio Monako (sa manje od 11 razlike) lako može da se dogodi da 4 ekipe imaju 21:17 a onda smo mi poslednji (sve 4 ekipe bi imale 3:3 a mi najgoru kos razliku)

Onda bi nam poslednje kolo protiv Reala nosilo 11 mesto ako izgubimo i 6-to mesto ako pobedimo rolleyes

Nama ništa ne znači pobeda protiv Asvela ako gubimo od Reala. Tj, zavisimo skroz od drugih rezultata. Dubai sa istim skorom ide ispred nas, Barsa takodje. Makabi je i dalje ih igri. Malo je scenarija u kojima prolazimo sa jednom pobedom do kraja, ako dodju očekivani rezultati.

Sami smo sebi zagovnali situaciju. Jedno šest kola su bile očekivane, a propuštene pobede.

Nikad više neočekivanih rezultata kao ove sezone, da ipak sačekamo.

Ukoliko bi i Makabi upao u tu grupu timova sa 21:17 onda bi se mi popeli na drugo mesto od pet timova. Završili bi kao 9ti na tabeli i ne bi nam trebao Real za nastavak takmičenja.

Previše ima kombinacija i koliko u petak će se znati više

6 hours ago, assignment said:

image.png

Meni se CMM prosle sezone nije svideo kao plejmejker, i dosta sam ga kritikovao jer je imao suvise malo asista, sto je meni primaran posao pleymejkera... I kada mu pogledas statitisku jedino je poenterski koliko toliko ponovio sezone iz Baskonije, uz 60 skoka manje, i 124 assista manje... Ove godine se te brojke popravile.... Jedino mu slobodna bacanja mane ove sezone...

Brojke su se popravile jer Nvora i Batler pune bolje nego Kenan i Nedovic

Pre nego sto krene bukvalisanje, zna se na sta mislim. Imamo mnogo ofanzivno potentniju ekipu nego prosle sezone

I tamo mu je dodavanja u asistencije pretvarao 1 Hauard

2 hours ago, Ratamahatta said:

Prvi put u zivotu sam ga gledao u prvom kolu EL 16/17 kad nas je ubio u dresu Darusafake. Nije mu se moglo nista. Secam se da je Blat na KZS rekao da je ovo rudarska pobeda i da se nece ovde niko naigrati, nasuprot prognozama da cemo imati 4-26, spram rezultata i toga kako je roster izgledao na papiru

Pola godine kasnije sudije ih proguraju dalje a nas sjebu, uz Jovicevu povredu.

@kralj evo za slučaj da si ga metnuo na IL, doduše friško je ovo, nema ni 10 godina.