April 7Apr 7 2 minutes ago, Heyter said:Kakvi smo sEmiraćanima u međusobnom ?Njima ostalo "kod kuće" Efes i Valensija.Naravno, Asvel nam je must win!Dubai sam skroz izbacio iz priče.Pa to je tek ludilo.Al ostace isto vrv. Ako je Monako u krugu od te četiri ekipe, mi smo najbolji. Ako je Barsa tu, onda smo treći, duvanje.
April 7Apr 7 5 minutes ago, Valk said:Meni tužno nešto.Kao da je Kodijev oproštaj.@MeanM@ Barsa nas je pobedila obe, a u odnosu na Makabi smo u prednosti, ako se ne varam.Ne valja nam nikako da Monako dobije Barsu u četvrtak/petak ako mene moj račun ne vara
April 7Apr 7 dobro je što smo ovo dobili bez butlera i nwore, možda kouč dobije neki last minute inspo na temu
April 7Apr 7 Da samo dva nepotrebna poraza nije bilo, ladno 6. pozicija... Ako koji slučajem Realu ne znači pobeda zbog pozicije, pa da možemo obe da dobijemo. Sa jednom će nas verovatno stići Dubai...
April 7Apr 7 Ognjen Dobric 👏👏👏Ognjen DobricOstao sam bez glasa... Al kad mozemo bez Batlera, sta ce mi jebeni glas...Lep ispracaj
April 7Apr 7 1 hour ago, Cash said:Valk bi trebala nas da časti još od Dubaija Ej, Dubai smo i mi vama završili da budete prvi na ABA tabeli ali ste uspeli to da userete protiv Budućnosti tako da smo kvit što se nas tiče.Bolje da ste nam završili vas
April 7Apr 7 Kodi odbio da komentarise prelazak u Olimpijakos. Što čitajući između redova meni govori da je to skoro pa gotovo. 😒