April 10Apr 10 1 hour ago, Borca said:Jago i zvanicno u Virtusu, ugovor do kraja tekuce sezone.Mesec za mesec, Jago potpisao za Svetofor
April 10Apr 10 nikada nisam bio zainteresovan za jedan celebrity raskid, koliko za obrad - yago. eventualno nikol kidman - tom kruz ali tesko
April 10Apr 10 @Midžeta , zasto ste mi prebacili omiljenu zanimaciju, pogodi kosarkasa upaljacem, na kladionicu? da li zelite da pocnem da se kladim, igram veca-manja?
April 10Apr 10 55 minutes ago, uini said:@Midžeta , zasto ste mi prebacili omiljenu zanimaciju, pogodi kosarkasa upaljacem, na kladionicu? da li zelite da pocnem da se kladim, igram veca-manja?Ne znam, nisam ja prebacila, sad vidim da je prebačeno
April 10Apr 10 Author 28 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Šta nama treba večeras u stvari od rezultata sem naše pobede naravno?it depends.monako - barska: barsa za sigurica plej in, monako da se nadamo direktno plasmanu u plej ili boljoj poziciji za plej in uz pobedu u madridudubai - efes: efespartizan - zalgiris: partizan
April 10Apr 10 32 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Šta nama treba večeras u stvari od rezultata sem naše pobede naravno?Efes da pobedi Dubai, pa otom-potom.
April 10Apr 10 Treba nam i da Barsa kara Monakoa i da prijatenji karaju ZalgirisaMakabija smo preziveli juce, ako Dubai ne dobije, preziveli smo inji i onda smo sigurno u 10. Ako tucemo Asvela, a Barsa Monakoa, onda smo sigurno i iznad Monakoa, imacemo pobedu vise odnji i bolji H2H... Osim ako se budu pravili neki krugovi, onda opet ne znam tacno gde cemo zavrsiti.Hipoteticki - poraz Monaka nas vodi iznad Monaka, pod uslovom da dobijemo Ass well. A ako Monako dobije, to hipoteticki moze da znaci da i oni i Barsa idu ispred nas na krajuAli Monakoa smo od svih konkurenata jedino karali oba puta. Imamo bolji omjer™ i od Atamana i od Itudisa, a losiji od Barse, Dubajija i ZalgirisaValensija, Fener, Real, Oli su nam nedostizniZalgirisov niederlage nam treba za one fantazije o top 6 Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 Sve najbolje Jagu u nastavku karijere. Meni je bio gotivan, samo je korišćen na pogrešan način u ulozi koja mu ne odgovara.Nema neki osećaj za Asvel, ali siguran sam da će biti mučenje jer mi ne možemo nikog da rutiniramo zbog očajne odbrane. Dubai će da razmontira Efes, a Žalgiris dobija komšije. Nama trebaju dve pobede za miran san... Edited April 10Apr 10 by Michael Krueger
April 10Apr 10 Ako Monako izgubi od Barse nama treba jedna za top 10. Jel tako?Simpatican jeste Yago ali kvalitet za Evroligu nije.Mi treba da ganjamo Shortsa ako ode Kodi, a ne Foresta.
April 10Apr 10 Monako igra protiv Itudisa zadnje kolo. Ako izgubi i veceras i to, mi cak i s 2 poraza idemo dalje Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 1 minute ago, Ratamahatta said:Monako igra protiv Itudisa zadnje kolo. Ako izgubi i veceras i to, mi cak i s 2 poraza idemo daljeMože Makabi da dobije obe, pa bi se onda pravio krug od 3 ekipe sa 20 pobeda, ali mislim da i tako prolazimo...
April 10Apr 10 Baksuzi jedni, evo okrenuse ih do poluvremena. Sad će da rutiniraju ovu katalonsku gerijatriju.